Skip to content

Zoya Tilly

Pitkästä aikaa kynsikuvia hei! Näitä ei ookkaan ihan hetkeen nähty. Pääsyynä on ollut laiskuus (ehheh) ja mun kynsinauhojen susiruma kunto. Ei ne nytkään huipussaan ole, mutta yrittäkää kestää. Keskitytään kivaan lakkaan! Mullahan on aina, AINA kynnet lakattuna, poistun tosi harvoin kotoa nakukynsillä. Pitäisi ehkä tsempata niiden lakkausten kuvaamisen suhteen! Mä en hirveesti koristele kynsiä, pelaan enemmän erikoisemmilla lakoilla. Yritän saada niitä tänne näkyviin! Oon tosi huono kuvaamaan kynsiä ja lakkoja ja koen pientä ammattikateutta Purkkiksen kynsitaitureiden rinnalla, mut näillä on pärjättävä. Ehkä saan kehittettyä tästä päivän kynsien kuvaamisesta tavan, niin saadaan mun lakkakokoelma (se on muuten ihan liian iso) tänne näkyville!

ESAF_ZOYA_TILLY_1

Just nyt kynsillä on Zoyan kesäpixiekokoelman hopeinen ihmelakka Tilly. Tilly on TODELLA jännä! Tosi uniikki ja erikoinen lakka, mulla ei oo mitään vastaavaa. Satuin Cesarsshopin sivuille ihmettelemään vähän aikaa sitten, ja törmäsin näihin uusiin hiekkalakkoihin. Olin mennyttä. Ihan välittömästi. Sen verran hillitsin itseäni että tilasin vaan kaksi (hopeisen ja kultaisen)! Mutta onneksi, ONNEKSI tilasin, nää on molemmat ihania.

ESAF_ZOYA_TILLY_2

Tilly peitti kokonaan kahdella kerroksella, ja kuivui muiden Pixie Dustien tavoin rosoiseksi. Hopealakan seassa on mustaa miniminiglitteriä ja hologrammiglitteriä, ja ne näyttää ihan älyttömän siistiltä kynnellä  ilman päällyslakkaakin! Kuvat ei tee tälle lakalle oikeutta. Aattelin katella Tillyä nyt muutaman päivän tälleen rosoisena, ja sit vetäistä lopuksi päällyslakan päälle ja katsoa millainen tää on kiiltävänä.

ESAF_ZOYA_TILLY_3

ESAF_ZOYA_TILLY_4

Kattokaa nyt miltä se näyttää pullossa! Se on UPEA! Oon kamalan nirso hiekkalakkojen suhteen, mut oon onnistunut keräämään itselleni ihan kiitettävän kokoelman niitä mulle kelpaavia versioita. Tilly menee kyllä heti niiden kärkijoukkoihin!

Mitä mieltä olette Tillystä? Ja hei, kestäisittekö kattoa näitä mun kynsiräpellyksiä useamminkin?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Oih, tää on kyllä ihana! <3

  • Niin on! Päätin tän myötä että jatkan suosiolla tätä kauhean hyvin toimivaa tekstuurilakkaputkea enkä laita mitään tasaista hetkeen 😀

  • Niin kyllä on! Aivan ihana lakka ^^

  • Minä kanssa! Hiekkalakoissa on jotain tosi jännää, ja ne on niin helppoja!

 2. Katarooma Katarooma

  Onpas nätti lakka! Lisää näitä vaan tänne. ^_^

  • No eikö ookki! Lisää on tulossa, pistin heti seuraavan uuden kynsille ja nappaan siitä asap kuvat! Kiva kuulla että nää mun sinnepäin-kynsikuvat kelpaa :’D

Vastaa