Skip to content

Zoya Levi

Lisää Zoyaa! Lisää hiekkalakkoja! Lisää kynsijuttuja! Levi on toinen Zoyan kesähiekkakokoelmasta ostamistani lakoista, ja se pääsi kynsille heti Tillyn jälkeen. Lyhensin välissä kynsiä hiukkasen (ja unohdin TAAS huolehtia kynsinauhoista) ja sudin kynsille pari kerrosta Leviä.

ESAF_ZOYA_LEVI_1

Levi meni sekin aika suoraan mun lempparihiekkalakkojen kärkeen. Aiempi kultainen hiekkalempparini Tomoko on täten syrjäytetty! Levi ja Tomoko on tosin ihan erilaisia. Tomoko on viileämpi ja vaaleampi, eikä siinä ole näitä Levin isoja glittereitä mukana. Levi on kultaisempi ja tummempi! Nää Levin glitterit ei ole mitään törkeän isoja ja karheita, eikä tunnu samalla tavalla kuin Magical Pixie Dustien isot glitterit.

ESAF_ZOYA_LEVI_2

ESAF_ZOYA_LEVI_3

Levi on mainio, tavallaan nude lakka, joka menee tosi kivasti arjessa mukana! Tätä muuten kehuttiin enemmän kuin mitään mun käyttämää lakkaa pitkään aikaan, vaikka tää tavallaan huomaamaton onkin. Teki vaikutuksen silti! Kaksi kerrosta Leviä on nyt ollu mun kynsillä about viikon ilman mitään ongelmia, lohkeiluja tai kulumaa. Pinta on tietty vähän tasoittunut, mutta hiekkaefekti näkyy edelleen. Levi (ja sen ihanat glitterit) saa multa ison peukun!

Mitäs pidätte Levistä? Onko Tomoko enemmän teidän mieleen?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. E-S E-S

    Tomoko on kyllä mun vanha lemppari, ja vaikea kuvitella että Levi olisi kauniimpi omilla kynsillä mutta kuulostaa kyllä lupaavalta jos se on lempimämpi sävyltään… Pitäisikin googlata onko jossain ne vierekkäin nähtävillä. Ihana lakka se on tämäkin silti!

    • Kannattaa googlailla, niissä kahdessa on ihan selkeä ero! Tomoko oli munkin lemppari tosi pitkään. Kunnes löysin tän. 😀 Mun mielestä molempien omistaminen on täysin perusteltua! 😀

Vastaa