Skip to content

Zoya Bubbly-kokoelma ja NOTD Zoya Muse

Zoya julkaisi kesän Pixie Dust-sävyjen (ovat muuten NÄTTEJÄ) lisäksi kaksi yhteensopivaa kokoelmaa. Tickled sisältää upeita, pastellisia cremesävyjä, ja oman sydämeni vienyt Bubbly pitää sisällään aivan järjettömän ihania glitterlakkoja.

Tickled-kokoelman lakat ovat todella kauniita, mutta omissa silmissäni ne jäivät täysin Bubbly-kokoelman jalkoihin. Olin aivan myyty kun näin ensimmäiset teaser-kuvat Bubblyn lakoista Zoyan Instagram-sivuilla, ja tiesin että minun olisi pakko, PAKKO omistaa edes jotain kokoelman lakoista. 

Sain suureksi riemukseni Zoyan maahantuojalta Nailcityltä testiin viisi Bubbly- kokoelman lakkaa, ja rrrrakastan jokaista niistä. Vaatimattomasta useamman sadan lakan kokoelmastani ei löydy dupea yhdellekään näistä- se kertoo jo jotain. 

Itselleni kulkeutui kokoelmasta siis upea sininen Muse, kimmeltävä vihreä Stassi, herkkä vaaleanpunainen Harper, violettiin taittava pinkki Binx ja ihana oranssi Jesy. Kokoelmaan kuuluu lisäksi myös ihana, kultaisella taitettu persikkainen Alma!


Bubbly-kokoelman lakat ovat jellypohjaisia ja täynnä microglitteriä, shimmeriä ja kirjavaa, sateenkaaren väreissä hohtavaa glitteriä. Lakat ovat ensimmäisellä kerroksella läpikuultavia ja sopivat hyvin käytettäväksi toisen lakan päällä (olen jo suunnitellut kokeilevani muutamaa mustan kanssa- voin vain kuvitella miten namilta ne tulevat näyttämään) mutta kerrostuvat kuitenkin peittäviksi myös yksinään. Olen saanut peittävää jälkeä vielä vähän töpöille kynsilleni kahdella, korkeintaan kolmella kerroksella. Tummemmat sävyt ovat peittäneet kahdella kerroksella, vaaleammat kolmella! Lakkojen koostumus on hiukan paksuhko, mutta kuitenkin helposti käsiteltävä. Pidän itse siitä että tämänkaltaiset lakat ovat hiukan paksumpia, sillä ne ovat minun käsissäni silloin helpommin käsiteltävissä.

Kuvat eivät kyllä tee näille lakoille oikeutta- ne kimmeltävät auringossa upeasti, mutta varjossa niiden parhaimmat puolet tulevat silti parhaiten esiin. Värit sentään toistuvat oikein!

Esittelen postauksen lopuksi vielä ensimmäisenä kynsilleni päätyneen Musen. 


Muse peitti kahdella paksummalla kerroksella, ja käyttäytyi kuin unelma. Muse ei juuri karkaillut lakatessa kynsinauhoille, vaan asettui lähes itsestään oikealle paikalle. 


Bubbly-postauksia on tulossa vielä ainakin neljä lisää! Nämä osuivat ja upposivat omalla kohdallani oikein voimalla. Pidempään lukeneet tietävät että rrrrrrrrakastan glitterlakkoja, ja nämä ovat sopivan erilaisia. Eivätkä yhtään niin hankalia poistaa kuin perusglitterit! Ehdin jo harkita Peel off-aluslakan käyttöä näiden kanssa, mutta aivan turhaan. Sille ei ole näiden kanssa tarvetta! 

Mikäli Bubbly-lakat houkuttavat, niitä voi ostaa joko Nailcityn sivuilla listatuilta jälleenmyyjiltä, tai tilata suoraan maahantuojalta sähköpostitse info@nailcity.fi. Yhdellä lakalla on hintaa 15,50€. 

Innostuitteko Bubbly-lakoista? Itse odotin näiltä paljon, ja ne ylittivät silti odotukseni. 


Postauksen lakat on saatu testiin maahantuojalta. 

12 Comments

 1. Uuu, Binx näyttää upealta!

  • Se on upea! 😛 Tuut joku kerta käymään niin testataan! 😀

 2. MS MS

  En yleensä innostu glitterlakoista, paitsi toisen värin päällä käytettynä, mutta nämä ovat niin ihanan värisiä, että eihän näitä voi vastustaa! Tuo vaaleanpunainen ja oranssi ainakin huutavat jo mun nimeä 😀 Mulla ei ole vieläkään mitään kokemusta Zoyan lakoista ja kauan on jo pitänyt kokeilla. Olisiko nyt jo aika?! 🙂

  • KYLLÄ, nyt olisi korkea aika! 😀 Nää on glittereitä vieroksuvallekin niin täydellisiä, kun näissä on kaikki glitterin hyvät puolet muttei mitään niitä huonoja 😀

 3. Upa tuo Muse, vaikka itse skippasin sen, sinisen pelko iski, mutta näyttää niin ihanalta muilla!

  • Muse on ihana! Mäkin meinasin aluksi skipata sen, mutta en sitten vaan pystynyt. Onneksi sekin kulkeutui mulle, koska ah <3

 4. Ne näyttää pulloissa kivalta, mutta kynsillä ovat vähän … Njääh. Pitäis varmaan just livenä nähdä, vois ”njääh” muuttua muuksi 😉

  • Joo, livenä nähtävä! Ehdottomasti! Noi kuvat ei vaan tee näille lakoille oikeutta :B

 5. E-S E-S

  Noi on aivan superkauniita – lucky you! Alkuun olin ihan että Binx on lempparini, mutta nyttemmin Harper ja Muse ovat saattaneet kiriä ohikin… Oon jääny miettimään olisiko mahdollista kuitata kaikki nuo lakat pelkästään China Glazen Make A Spactacle topperilla eri värilakkojen päällä. En voi testatakaan, kun kyseistä lakkaa en enää omista. 🙁

  • Harper ja Muse on kyllä ihania :B Testailin vähän Make a Spectaclea creme-ja jellylakkojen päälle, ja ei se kyllä ihan tätä efektiä tuo 🙁 Kevyttä glitteriä päälle, mutta ei enempää.

 6. Tahdon ne kaikki! Onneksi Zoyaa ei tarvitse pelätä löytävänsä täältä ja koen sähköpostitilauksen vähän hankalana. 😀

  • Haha, säästyt ainakin toistaiseksi! Toivotaan että Nailcity olisi I love me-messuilla-jos oot sinne tulossa, voisit hypistellä siellä 😀

Vastaa