Skip to content

Yves Rocher Nourishing Face Care – Dry to Very Dry Skin Honey & Organic Muesli

Viime aikojen pakkaset ovat tehneet varsin tehokkaasti tuhoa kasvojeni iholle, ja niitä tuhoja vastaan olen taistellut Yves Rocherin nimihirviöllä, lyhyemmin Honey & Organic Muesli- kasvovoiteella. Normaalisti hyvin rasvainen ihoni on kuivunut pakkasten myötä kasaan, ja iho on halkeillut ja hilseillyt ihan joka paikasta. Koska ihana, upea ja Bepanthenin korvannut Moa on hiukan liian tujua koko kasvoille laitettavaksi, päädyin kokeilemaan syksyllä ostamaani ja sittemmin unholaan jäänyttä YR:ää.

Yves Rocherin sivuilla voidetta kuvaillaan seuraavasti: ”Täyteläinen kasvovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Ravitsee ihoa tehokkaasti ja suojaa sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Voide lievittää epämukavuuden tunnetta välittömästi ja tekee ihosta pehmeämmän ja kimmoisamman.” 


Voide on kuivan ihon voiteeksi yllättävän kevyen tuntuista, ja imeytyy todella nopeasti. Vaikka voide tuntuu kevyehköltä, on se silti hyvin riittoisaa, ja pienikin määrä riittää suurelle alueelle. Voiteessa on omasta mielestäni kevyt ja miellyttävä tuoksu, joka häviää iholle levitettäessä. Käytin aluksi tätä vain öisin ja kaikkein kuivimmille alueille, sillä oletin että tämä olisi koko kasvoille liikaa-saati sitten päiväkäyttöön. Kuivunut iho kuitenkin vaati enemmän, ja kun viikon testailujen jälkeen vaikutti siltä ettei tämä rasvoittaisi koko kasvoja, päätin kokeilla tätä ensin muutaman illan koko nassuun. Ihon kunto parani välittömästi. Voide siis helpottaa ihon kireyttä ja kuivuutta välittömästi, kuten tuotekuvauksessa luvattiin. Iho on heti pehmeämpi, ja jatkuva käyttö on vain parantanut ihon kuntoa. 

Kun pakkaset kiristyivät, uskalsin testata tätä meikinkin alle, ja kovimmilla pakkasilla tämä toimi meikin alla varsin mainiosti. Laitoin tätä tosin aika kevyesti, ja päälle vielä MACin Oil Control Lotionia-naama pysyi silti varsin kiillottomana ja siistinä. 

Itselleni tämä on enemmän hätäapu ja tilapäinen helpottaja, mutta luulisin että kuivaihoisemmat voisivat löytää tästä pysyvän toverin. Oman purnukkani aion käyttää varsin hyvillä mielin loppuun talven aikana, sillä se selvästi pitää ihoni huomattavasti paremmassa kunnossa. Hintaa Honey& Organic Muesli-kasvovoiteella on huimat 8,90€, ja tällä hetkellä purnukka on tarjouksessa hintaan 7,50€. Äärimmäisen halpaa tavaraa, siis- ja purkki vielä riittää suhteellisen pitkään, koska voide on riittoisaa.  

Onko joku teistä jo testannut Honey&Organic Muesli-sarjan tuotteita? 

4 Comments

  1. Olen testannut ja pidin. Tää voide on tosi kevyttä, mutta kosteutustehoja silti riittää. Hinta/laatusuhde kaikissa näissä tuotteissa on mielestäni enemmän kuin kohdillaan.

    • Niinpä! Luulen että tää päätyy vielä HG-listalle, sen verran hyvä tuote on kyseessä!

  2. Annoin tätä purkillisen teinittärelle joululahjaksi, hänellä on todella kuiva iho. En ole kysellyt onko ottanut jo käyttöön mutta tätä voisin kyllä itsekin kokeilla, kun kerta purkki huushollista löytyy. 😉

    • Heh, kannattaa ehdottomasti testailla! 😀

Vastaa