Skip to content

Yves Rocher Lash plumping mascara

Aikaisemmin kerroin Yves Rocherin ultra volume-mascarasta jonka innoittamana päädyin tilaamaan YR:ltä vielä muutaman lisää kokeiluun. Tänään sain ne,ja tässä niistä ensimmäinen (ja suosikkini) Yves Rocher Lash plumping mascara.

Mascara on pakattu kirkkaanpinkkiin hylsyyn.

Pakkaus on hyvin yksinkertainen ja koruton,ja sen juju on väri. 

Pidän harjasta paljon enemmän kuin ultra volumen jättiharjasta!

Tässä meikattu silmä ilman ripsiväriä…

…Ja tässä Lash plumping mascaran kanssa,ripsillä kaksi kerrosta.

Pidän tästä jopa enemmän kuin ultra volumesta!


Lash plumping on niin minun juttuni. Se on PINKKI,sen harja on sopivan kokoinen ja massa juuri sellaista mistä pidän,ja se tekee ripsilleni juuri sen mitä kaipaan. Ultra volume on aika samalla tasolla tämän kanssa,mutta jotenkin pidän lopputuloksesta enemmän-plus harja todella miellyttää minua enemmän. En ole koskaan ollut jättimäisten mascaroiden ystävä,ja tämä on huomattavasti enemmän minun makuuni. Kolmella kerroksella olisin luultavasti saanut vielä hiukan enemmän pituutta,mutta tämä riitti minulle. LP on kestänyt silmissä hyvin varisematta koko päivän. Tätä tulette varmasti näkemään meikkikuvissa enemmänkin!

Silmissä Too Facedin Naked eye-paletilla tehty meikki. Koko luomella Birthday suit,varjostuksena Like a virgin ja kulmaluulla ja sisänurkassa In the buff. 


Today I tried Yves Rochers Lash Plumping mascara that I ordered a week ago. I love it! It does everything I want,and I love the package design. 

My look was made with Too Faced Naked eye-palette;I used Birthday suit,Like a virgin and In the buff.

Vastaa