Skip to content

Ystävänpäiväylläri BabyLipsiltä

Ihanaa, väsynyttä ja flunssantäyteistä ystävänpäivää! Edellämainittujen seikkojen takia ei meillä oikein vietetä ystävänpäivää, kunhan köllitään ja levätään. Otetaan rennosti ja nautitaan hyvästä seurasta. Mutta koska sain Maybellinelta ystävänpäivään sopivan yllätyksen loppuviikosta, esittelen ne nyt!

ESAF_MAYBELLINE_BALM_AND_BLUSH_1

Ihana yllätyspaketti sisälsi koko joukon BabyLips- uutuuksia. Sydämenmuotoisesta rasiasta löytyi viisi Balm&Blush- uutuutta, jotka toimivat sekä huulirasvana että poskipunana. Pakkaukset ovat jotenkin supersöpöjä, ja voisin hyvinkin kuvitella sujauttavani tällaisen laukkuuni mukaan! Pikaswatchien perusteella näissä on aika kevyesti sävyä, mutta juuri sen verran että ne tuovat hiukan väriä joko huulille tai poskille.

ESAF_MAYBELLINE_BALM_AND_BLUSH_2

ESAF_MAYBELLINE_BALM_AND_BLUSH_3

Erityisesti ystävänpäivään sopivia olivat kuitenkin kolme ystävänpäiväteemaista Baby Lips- huulirasvaa. Nämä supersöpöt yksilöt eivät välttämättä ole ihan minun juttuni (kaikki musta on aina jees) mutta aika söpöjä nämä ovat silti.

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_1

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_2

Kimmeltävät, kirkkaisiin väreihin pakatut huulirasvat ovat supersöpöjä. Kirkkaimmassakin sävyssä on aika kevyesti pigmenttiä, eli näillä on hyvin vaikea vetää övereitä. Kimalletta kyllä riittää!

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_3

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_4

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_5

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_6

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_7

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_8

ESAF_MAYBELLINE_BABYLIPS_VALENTINES_9

Ja hei, mites toi supersöpö sydän? Awws.

Viettäkää ihana ja rakkaudentäyteinen ystävänpäivä ystävienne ja rakkaidenne kanssa. Onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

Yksi Kommentti

  1. Nää oli niin söpöjä! <3

Vastaa