Skip to content

YSL Noble Leather

Ystävät hyvät, olen tuoksutaivaassa. Olen löytänyt Sen Oikean tuoksun. Luulin että Black Opium oli se oikea, mutta olin väärässä. Se on tämä. Naiset ja herrat, saanko esitellä, YSL Oriental Collectionin Noble Leather.

ESAF_YSL_NOBLE_LEATHER_1

ESAF_YSL_NOBLE_LEATHER_2

Saan kiittää Myytä ja Maria siitä että ylipäätään sain tämän aarteen käsiini. Noble Leather on poistumassa Stockmannin valikoimasta, ja se tuli aleen. Jäljellä oli kokonaista neljä kappaletta, enkä olisi päässyt mitenkään hakemaan tätä aarretta itselleni ajoissa. Rakkaat ystäväni ottivat yhteyttä ja hankkivat tämän aarteen puolestani. Ja nyt minulla on se. Paras tuoksu ikinä.

ESAF_YSL_NOBLE_LEATHER_3

Tässähän on täydellistä about kaikki. Mustalla ja kullalla koristeltu pullo huutaa graafisuudellaan nimeäni, ja itse tuoksu on niin täydellinen ja NIIN MINUA että melkein sattuu. Noble Leather on samaan aikaan voimakas ja pehmeä, makea ja mausteinen, nahkainen ja maanläheinen. Miehekäs, ja silti niin naisellinen ja niin viettelevä ja houkutteleva. Tämä on niin MINUA. Miellän itseni vahvaksi ja pehmeäksi! Ehkä muutkin. Mut ihansama, tämä on IHANA.

ESAF_YSL_NOBLE_LEATHER_4

ESAF_YSL_NOBLE_LEATHER_5

Tämän taivaallisen parfyymin touksunuoteista löytyy nimen mukaisesti nahkaa. Totta kai. Mutta lisäksi se kätkee sisäänsä kuivattuja hedelmiä, vaniljaa, patsulia ja sahramia. Vanilja ja kuivatut hedelmät pehmentävät tuoksua ja tuovat siihen makeutta joka sopii täydellisesti yhteen nahan, patsulin ja sahramin kanssa.

ESAF_YSL_NOBLE_LEATHER_6

Noble Leather on aistillinen ja viekoitteleva. Se on täydellinen. Olen melkeinpä sanaton tällaisen upeuden edessä. Olen hyvin nirso tuoksujen suhteen, kiitos yliherkän hajuaistini, mutta tämä iski sellaisella voimalla että olen hiukan pyörällä päästäni. Valikoin tuoksuni todella tarkkaan, ja suostun käyttämään vain muutamaa suosikkia. Tämän onnen voi ymmärtää vain toinen tuoksufanaatikko. Olo on melkeinpä harras.

Niin, ja arvatkaapa mitä tästä maksoin? Tämä jumalainen parfyymi oli poistomyynnin ansiosta alessa. -60%. Oli se edelleen kallis, mutta kun alkuperäinen hinta oli lähellä 200€ oli tämä aikamoinen löytö.

Onko teillä lempituoksua? Saavatko tuoksut teidät näin tunteellisiksi?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

17 Comments

 1. Nainen voi aina muuttaa mielensä, niin suosikkituoksun kuin muunkin suhteen. 😉

  Kyllä, tuoksut saavat minut juurikin tunteelliseksi. Mulla on ollut saman fiilis kohta kymmenen vuotta, aina kuin suihkautan sitä Guerlainin L`Instant EdT:ta, revin jo viime keväänä hiuksiani, kun liikkui huhu, etät Guerlain lopettaisi sen tuotannon, mutta onneksi se koskikin vain Magia, itkin jo verisiä kyyneleitä mun lempparin vuoksi. Vaikka käytön kymmeniä muita tuoksuja, toi on niin mun juttu.

  Upea tuoksupullo!!!

  • Hehee, totta! ;D

   ARVASIN että olet samoilla linjoilla. <3 Mun pieni sydän särkyisi jos Diorin J'Ador lopetettaisiin. Mulla ei ole ollut siitä pulloa vuosiin, mutta se on silti mun tuoksu- oon käyttänyt sitä niin monta pulloa että tiedän että voin aina palata siihen. Tää nahkakaveri on kyllä nyt se täydellinen, mutta mun on jo alettava tottua siihen ajatukseen että tää on ainoa pullo jonka sitä tulen koskaan saamaan.

   Ja JOO!! Tää pullo. Tää on upea. Ihan vaan UPEA! Harmittelin silloin kun Guerlainin ideaalimies tuli myyntiin et naisille ei oo sellasta pulloa. Tässä on jotain samaa, ja AH.

   • Sulla on kyllä surullinen tilanne tuon kanssa, joudut alkamaan tekemään surutyötä heti kun korkkaat pullon. Pitää säästellä aina joihin tosi speciaaleihin tilanteisiin. <3

   • Annika Annika

    Saa sitä maailmalta edelleen.. Erityisesti Emiraateissa nirhaisivat jos lopetettaisiin 🙂

    • Huh helpotusta! Mä oon käyttänyt tätä nyt kohta viikon, enkä voi olla ilman. Ehdottomasti mun paras tuoksu!

 2. Heidi Heidi

  Niin kyse taisi olla siis siitä, että tuote poistuu Stockan valikoimasta, eikä niinkään siitä, että se poistuisi tuotannosta? Suomessahan tuoksut nyt ylipäätään myyvät huonosti (paitsi Escadan kesätuoksut, haha :D) ja valikoima on varmaan Euroopan surkein, niin jos jotain ei täällä myydä, ei tosiaankaan tarkoita sitä etteikö sitä myytäisi ulkomailla. Ihan normaalilla hinnalla näyttäisi olevan myynnissä ainakin täällä: https://www.parfuma.com/en/eau-de-parfum-80ml-spray-69146.html. Ja sama homma muuallakin, mistä katselin. Eli pointtina se, että todennäköisesti saat tätä myöhemmin vielä tuotua / tilattua ulkomailta 🙂

  • Kiitoskiitoskiiiiiiiitos tästä tiedosta!! <3 Oletin tapani mukaan heti pahinta ja aattelin että tää on nyt tässä ottamatta sen tarkemmin selvää. Päivitin tekstiäkin nyt ajan tasalle!

 3. Joo valmistustahan tässä ei olla lopetettu, mutta maahantuonti Suomeen kyllä 🙁 Mutta ulkomailtahan tätä vielä saa, ei tosin tällaiseen rouheaan -60% hintaan, mutta saa kuitenkin 😀 Myyntipaikkoja ei vissiin vaan kuulemani mukaan ole ihan joka kylällä.

  • Joo, pääasia että tätä saa :’D Oon nimittäin ehtiny rakastua tähän aika palavasti, oon koko ajan nuuhkimassa omaa kättäni :DD

 4. Tuoksut todellakin menevät tunteisiin. Jotkut saavat olon niin kokonaisvaltaisen mahtavaksi, että tekisi mieli suihkia litroittain. Minulla on pari ”the” tuoksua, Stella, Euphoria ja Habit Rouge, mutta etsin aina uusia. Kaikki Guerlain uppooaa, harmi vaan, ettei Suomesta saa läheskään niin isoa valikoimaa kuin toivoisin.

  • Joo, on tosi sääli että Guerlainin Suomen kokoelmat on aika pienet :/ Kaikki Guerlain on kyllä kuitenkin aika AH! Mä odottelen jo tän kesän Aqua Allegoriaa, kuulin villiä huhua et se oli IHANA.

 5. Liisa Liisa

  Mä nuuskuttelen tätä sun iholta sit kun tuun teille ens kerralla!! <3 <3

  • TODELLAKIN <3<3<3<3<3<3

 6. On muuten nätti pullo! Ja tuoksukin kuulostaa supermielenkiintoiselta, vaikkakaan ei mun tuoksulta, mutta joltain mitä osaisin silti arvostaa 😀

  • No eikö ookkin!! Toi pullo on <3 Ja siis toi tuoksu, VAU. Se on tosi erikoinen ja nimenomaan mielenkiintoinen. 😀 Vaikkei se olis oma juttu, niin siinä on jotain niin jännää et sitä kyllä nuuhkisi silti mielellään. Itsehän nyt rakastan tota et saatan olla puolueellinen, mut silti. 😀

  • <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Vastaa