Skip to content

You my everything

Kirjoittelin just kokonaisen postauksen tylsistä meikeistä, mutta niitä nyt tulee vielä jonkin aikaa koska mulla on niitä jemmassa. 😀 Sori siitä. Tässä meikissä oli kuitenkin jotain jännää (huulipuna) eli vähän ollaan ees mukavuusalueen ulkopuolella!

esaf_lotd_you_my_everything_2 esaf_lotd_you_my_everything_3

Tää oli kyllä jotenkin mulle tosi mieluinen  meikki, vaikka tässä toistuikin aika samat asiat kuin monessa aikaisemmassa! Silmissä on edelleen samoja persikkasävyjä ja meikkipohja on hävyttömän paksu, mutta toi violetti huulipuna toi todella tervetullutta vaihtelua. Käytän tuollaisia selkeästi violetteja sävyjä ihan liian harvoin! Ne on kivaa vaihtelua mun normihuulimeikkeihin, ja tuo ihan eri tavalla sävyä kasvoille. Tällä kertaa huulilla ollut Heavenly hybrid on vielä mun ihan ensimmäisiä tällaisia vaaleampia violetin sävyjä!

esaf_lotd_you_my_everything_4 esaf_lotd_you_my_everything_5

Kuten sanoin, silmillä oli sitä samaa persikkaa kuin aikaisemminkin. MACin Halcyon Nights-paletin You my everything oli taaaas luomivaossa (tällä kertaa vähän kevyemmin) ja sen kaverina luomella rakas Natural vigor-sekin MACilta. En oikeasti tiedä mitä teen kun Natural Vigor joskus kuluu loppuun! Se on mun käytetyimpiä luomivärejä, ja mokoma on LE. En oo löytänyt mitään vastaavaa, joten toivon että MAC tuo sen joskus jossain kokoelmassa takaisin. Paras_luomiväriduo_ikinä.

esaf_lotd_you_my_everything_6

Meikkipohjana on sama superpeittävä kombo kuin aiemmin, eli Katvondeetä ja Lumenea. Poskille sudin mun luottoposkipunaa, MACin Modest Blushia. Tääkin on toinen lemppari joka on LE ja jota vastaavaa en oo löytänyt!! MACin Mocha on todella lähellä sitä, mutta ei kuitenkaan ihan. Koostumus on eri. First world problems jne. Korostuksena mun syyskuun suosikkikombo, MACin Lightscapade ja Adored.

esaf_lotd_you_my_everything_7

Oon katsellut näitä kuvia aika haaveilevasti tätä kirjoittaessani, koska näytän tällä hetkellä aika karulta. Mun huulet ja nenä ei oo enää niin pahasti haavoilla kuin ne oli pari päivää sitten, mutta ihan selviä jälkiä on vieläkin havaittavissa ja ne estää oikeestaan kaiken meikkaamisen. En oo nyppiny kulmia moneen päivään (koska kuumeisena en uskalla sörkkiä Tweezermaneilla silmien läheisyydessä) joten ne rehottaa oikeesti aaaaaika villeinä. Iho sentään on jotenkin siedettävässä kunnossa, koska oon jaksanut edes siitä pitää jotenkin huolta. Olisi joka tapauksessa aika ihana näyttää näinkin hehkeältä. 😀

Mun revittelyhuulipunasävy on selkeästi violetti. Mikä on teidän?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, MAC Halcyon Nights You my everything, MAC Natural Vigor, Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Starburst, IsaDora Insane Volume Lash Styler saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, Kat Von D Lock-It Foundation Light 42, Lumene Longwear Blur Foundation 0 Valon Hehkua saatu, RCMA Loose powder, NYX Taupe Blush, MAC Modest Blush saatu, MAC Lightscapade, MAC Adored

Huulet/Lips: MAC Heavenly Hybrid

2 Comments

  1. Mun revittelypuna on tummanpuhuva, esimerkiksi Nyxin Butter Lipstic sävyssä Licorice. Sillä kun vetäsee huulet, niin ei jää kyllä keltään huomaamatta:)

  2. SΔRΔGΔLΔXY SΔRΔGΔLΔXY

    Iiiiihanan värinen huulipuna ♡

Vastaa