Skip to content

You Know Nothing

You Know Nothing oli meikin pääosassa muutama päivä sitten. Eilinen ja tämä päivä on mennyt toipilaana eikä meikkiä ole näinollen juuri tarvittu-onneksi tämän julkaisu oli unohtunut niin on jotain näytettävää! Jonossa on myös erinäisiä saalis-ja tuotepostauksia,jotka odottelevat vain pientä viimeistelyä. Kun aikaa ja voimia riittää hiukan enemmän,tulee niitä sitten enemmän kerralla.

Mutta palataanpa itse meikkiin! You Know Nothing on upea,sinertävä valkoinen,joka Pixie Epoxyn päälle levitettäessä hohtaa enemmän vaaleansinisenä kuin valkoisena.

Yksinään You Know Nothing ei juuri näy,mutta oikean pohjan kanssa se on todella upea ilmestys. Varjostukseksi pääsi Here I Stand,joka ei You Know Nothingin kanssa onneksi ollutkaan niin vihreänä kimmeltävä kuin olin ajatellut. Se sulautui pohjalle varsin kauniisti!

Tämä kuuluu niihin meikkeihin jotka ovat mielestäni ihan kivoja-sellaisia,että kestän niissä kyllä päivän,mutten sen enempää innostu. 

Mitä pidätte meikistä?

I wore You Know Nothing to work a few days ago,but forgot to post the look here. So here it is! I have a bunch of product reviews and stuff that is just waiting to be finished-maybe in a few days I’ll manage to get some of them done. Fingers crossed!

Anyhoo,I used You Know Nothing on the whole lid,and Here I stand for shade. This is more of a meh-look for me-it’s nice,but just that. Nice. Nothing more. 

What do you think?

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Shiro Cosmetics You Know Nothing
-Shiro Cosmetics Here I stand
-Yves Rocher brow pen 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

8 Comments

 1. http://i2.cdnds.net/13/15/618×411/odd_you_know_nothing_jon_snow.jpg Suinkaan ei tullut nyt tämä kuva mieleen tuosta otsikoinnista. Tirsk. :’D Mulla on vielä vähän kaiken tämän hyvän tirskunnan lisäks kamala Game Of Thrones/ Kit Harington (<3) -huuma menossa et kaikilla mun kavereilla menee varmaan pian hermo.
  Mut enpä ois kuvitellu tuollasta väriä tuon nimiseksi, tai toisinpäin. Tykkään tosta kulmaluun varjostuksesta. :))

  • Voi eiiii nauroin ääneen tolle kuvalle! :DDD Game of Thrones-huumassa ei ole MITÄÄN väärää! 😀

   Joo,ei kyllä nimen perusteella olisi kuvitellut tän värin oelvan tällainen-ihana se on silti. Ja kiitos! Testailin hiukan varjostuksen nostamista vähän ylemmäs. :B Oli jännää.

 2. Ought to start buying from Shiro again, You Know Nothing is very pretty, and goes nicely with your eye colour 🙂

  • Thank you! Shiro makes wonderful colors-I love the new collection! The Halloweenstuff was also great. :3

 3. Todella ihana sävy, tulee ehkä sellainen talvinen jäämäinen fiilis. 🙂

  • Niin tulee! Kun aikaa löytyy,voisin yrittää toteuttaa tällä värillä vielä jäisemmän lookin! 🙂

 4. Tosi upea meikki, vau!

Vastaa