Skip to content

Yöpöllöleikkejä

Postauksen nimestä saattoi ehkä arvata että nyt on leikitty uudella Marc Jacobsilla. Fiksut ainakin arvasi. Sanon näin alkuun että se paletti on ehkä parasta ikinä- pigmenttiä riittää, värit eivät varise ja kaikki on muutenkin just eikä melkein. Se paletti on niin hyvä että se saa skarppaamaan meikatessa, kun tulee tarve tehdä sen laadun arvoista jälkeä. Ihan hirveällä yrittämisellä lähdettiin siis liikkeelle, ja lopputulos on… No, sinne päin. 
IMG_2945

Marc Jacobs-uutuuden lisäksi leikin samalla uudella Stila-paletillani ja sen ihastuttavilla mattasävyillä. Stilan vaaleat mattasävyt toimivat häivyttelyssä ja reunaväreinä, muuten silmämeikin sävyt löytyivät rakkaasta pöllöstäni. Pohjustuksena käytin uutukaista MACin pohjustajaa, johon olen ehtinyt rakastumaan palavasti. Vaalea ja suhteellisen väritön silikonimössö epäilytti aluksi kovasti (kun UDEPP:n voittanutta ei ole) mutta osoittautui todelliseksi tähtituotteeksi. En koe enää tarvetta ostaa uutta UDEPP:tä- korkkaamaton tuubi löytyy vielä ja sen aion käyttää, mutta siihen se taitaa jäädä. MAC-ihanuus on kestänyt moitteettomasti, ja tykkään ehkä ihan hitusen enemmän sen luomelle jättämästä tunnusta. Palataan siihen ihan omassa postauksessa myöhemmin- kuin myös silmämeikinpohjustajien vertailuun, jota olen työstänyt jo pidempään.

IMG_2947
Kulmissa on luonnollisesti Anastasiaa, ja niihinkin olin kovin tyytyväinen. Rajauksena toimi ehkä täydellisin liner ikinä, Kat Von D:n Tattoo liner. Ihan parhautta. Kyseisellä ihmeellä saa millintarkkaa jälkeä niin halutessaan, mutta vahvempikin onnistuu. Enpä muista milloin viimeksi olisi rajauksen teko ollut näin helppoa.


IMG_3005
IMG_3016
Pohjameikissä käytin tämän hetken luottokomboani (joista muuten tein ihan tutoriaalintapaisen!) MACin BB:tä, Prolongwear-peiteainetta ja Chanelin irtopohjaa. Niillä saa sopivan peittävää ja samalla kevyttä jälkeä- olen kovin tykästynyt. Poskille sudin Hourglassin poskipunatriosta (se on TAIVAALLINEN) Luminous Flush- sävyä. 


IMG_2986Huulille laitoin MACin Whirl-rajauskynää ja Pussywillow-kiiltoa. Väritin huulet kokonaan Whirlillä, ja sudin kiiltoa hiukan päälle. Kokonaisuus oli varsin kiva- ei tosin mikään yllätys, kahdesta kivasta kun harvoin tulee huonoa. Whirl on sekin ihan puhdasta rakkautta. Pientä MAC-maniaa saattaa olla ilmassa…

Mitä pidätte ensimmäisestä pöllökokeilusta? Seuraavaksi voisi olla jotain hiukan tummempaa-tämä jäi vielä sellaisen keskitumman paikkeille. Ja ah, ne paletin tummat-ne ovat upeita. 

Ja hei! Jee! Nyt palataan vihdoin tuotelistoihin! Ehkä niitä kuviakin tulee joskus lähitulevaisuudessa taas…  Ehheh.


Silmät/Eyes:

-MAC 24 hour Extended Eye Base
-Stila Eyes are the window Mind palette Brilliance
-Stila Eyes are the window Mind palette Wit 
-Marc Jacobs The Night Owl Style Eye-Con No. 7
-Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade Chocolate saatu
-Kat Von D Tattoo Liner Trooper
-MAC Haute&Naughty Too Black Mascara

Kasvot/Face:

-MAC Prep&Prime Beauty Balm Light
-MAC ProLongwear Concealer NW15
-Chanel Vitalumiére Loose powder foundation N10
-Hourglass Ambient Lighting Blush Palette Luminous Flush 
-SauceBox Etude-palette Cream Dream 
-MAC Perfect Toppin LE

Huulet/Lips:

-MAC Whirl

-MAC Pussywillow

12 Comments

 1. Upea pöllömeikki! Nuo värit <3

  • Kiitos! ^^ Noi värit on ihania :B

  • Hahah, noi kulmat on mulle murheenkryyni :’D Mutta onneksi uskalsin vihdoin koskea tohon palettiin- se on aarre!

  • Kiitos, ystävä rakas!

 2. Kaunista jälkeä ☺
  Himoitsen tuota anastasian kulmaväriä. Ehkä sitä joskus löydän !

  • Kiitos! 🙂 Kickseissä oon ainakin nähnyt että tätä olisi, ja Beautybay-verkkokaupassa ja Bangerheadissa! Ihan huippukamaa, kannattaa testata :B

 3. Tosi kaunis meikki! Hyvät värit 🙂

 4. ihanan mehevät sävyt 🙂

Vastaa