Skip to content

Wish on a starfish

China Glazen uuden Sea Goddes-kokoelman promokuvat nähdessäni tiesin heti että yhden lakan tulisin varmasti hankkimaan. Kyseessä on toinen kokoelman vaaleanpunaisista sävyistä, vaaleampi Wish upon a starfish. Väri on kaunis kuin mikä, ja tekstuuri sopii siihen loistavasti- ja nimi on hauska. Nimesin tämän viralliseksi Patrick-lakaksi-ne jotka tajuaa, tajuaa. Hehe.


Tämä oli Gwen Stefani-ihanuuksien lisäksi yksi niistä lakoista, jotka rakas mieheni päätti minulle sponsoroida. Myös se tummempi vaaleanpunainen, Shell we dance, houkuttelisi- mutta yritän nyt tyytyä tähän vaaleampaan yksilöön. Jotenkin koin tämän hiukan erikoisemmaksi. Lisäksi tämän sävy tuntui sopivan todella hyvin ihonsävyyni. 

Wish on a starfish vaikutti aluksi aika läpikuultavalta, mutta peitti varsin hyvin kahdella paksuhkolla kerroksella. Levitys oli aivan äärimmäisen helppoa, ja eikä ylimenoja tai sotkua tarvinnut juuri pelätä. Ehdin jo suunnitella että olisin kokeillut tätä päällyslakan kanssa, mutta tekstuuripinta sopi tähän niin kauniisti etten raaskinut alkaa sitä sen kummemmin peittelemään. 

Tämä oli kaikin puolin juuri niin ihana kuin olin haaveillut sen olevan. Eilisellä pikavisiitillä CesarsShopilla pyörittelin käsissäni muitakin kokoelman lakkoja, sillä tämä oli tehnyt niin hyvän vaikutuksen. Päädyin silti vain jättipulloon Seche Viteä (se jättipullo on ihan <3 ) sekä OPIn 4 in the morning-lakkaan-josta muuten vein viimeisen kappaleen. Lisää on kuulemma kyllä tulossa! Tunnustettakoon myös että saatoin ostaa myös muutaman Zoyan… Riemukseni sain  muuten kuulla että OPIn Brazil-kokoelma tulee myyntiin ensi viikon keskiviikkona 5.2! Lakat ovat jo esillä Cesarsin verkkosivuilla, itse kävin jo niitä siellä kuolailemassa. Erityisesti kokoelman vaalein nudesävy houkuttelee ja pahasti. 

Illemmalla on luvassa vielä ainakin yksi postaus! 

Mitä pidätte vaaleanpunaisesta tekstuurista?

12 Comments

 1. Ihana! Niin mun makuuni, että pakko ehkä ostaa itsekin! : )

  • Suosittelen! Nyt kun aloin miettimään niin tää lakka on kyllä hyvin sun näköinen!

 2. Toi on kyllä nätti lakka.. Mulla oli eilen kauhea pähkäily kumman pinkeistä klikkaan ostoskoriin, ihan budjettisyistä, otin sit sen tummemman kun sitä enemmän ehkä kuitenkin tarviin.. Mutta varmaan toikin tulee joskus hankittua. Onneks sain just myytyä 60 lakkaa pois..:D

  • Munkin pitäisi myydä jotain pois! En vaan ole saanut päätettyä mistä raaskisin luopua… :’D

 3. Harmi, että hiekkalakat eivät ole mun mieleen. Tässä on meinaan upeat sävyt! 🙂 Brazil-kokoelma innosti mua, etenkin se keltainen. Ehkä alan kaivata jo aurinkoa tähän talveen?

  • Mulla kesti kauan tottua hiekkalakkoihin-varsinkin ilman päällyslakkaa-mutta nyt oon ihan myyty. Tän sävy on ihana!

   Se keltainen on UPEA! Vaikuttaa vielä varsin hyvälaatuiselta!

 4. Vitsit tää on ihana, myös se liila kiehtoisi…

  • Melkein ostin sen liilan eilen, sain kuitenkin jostain revittyä vähän itsehillintää 😀

 5. Ihana :3
  Cesarsin noutopäivät on muuten nykyisin torstaina (hassua, perjantai olisi parempi, jos siellä päin asuisin).
  Brazil -kokoelmasta kiehtoo ne uudet hiekat, mutta kun ne on vain minipulloissa >:(((

  • Jep, niin on. 🙂 Itse soitin perjantaina ja sovin että pääsen silloin ostoksille. Mulle sillä päivällä ei ole niin väliä, kun paikka on tavallaan kotimatkan varrella 😀

   Ihan käsittämätöntä että ne hiekkalakat tulee vain minipulloissa-värit näyttää tosi upeilta!

 6. Nätti! Ehkä ”onneksi” en pääse hypistelemään näitä livenä, pankkitili kiittää 😛

  PS. Mä tykkään enemmän Paavosta ♥

 7. Tosi upee! 🙂

Vastaa