Skip to content

What the Deuce?

Girly Bitsin What the Deuce? oli kynsillä jo ikuisuus sitten, mutta kuvat ovat jääneet roikkumaan ehkä-kansioon. What the Deuce? on hologrammilakka (ei mikään voimakkain sellainen, mutta silti ihan selvästi scattered holo) ja nämä kuvat eivät oikein tee sille oikeutta hologrammilakkana. Kuvissa kuitenkin näkyy lakan upea vihreä väri aika tarkalleen sellaisena kuin se on, joten julkaistaan nämä nyt kuitenkin ja odotetaan kunnon auringonpaistetta että saadaan holoefektistä kunnon kuvat.

What the Deuce? kuuluu Girly Bitsin Fall Season Premiere-kokoelmaan, ja lakan nimi viittaa Family Guy-sarjaan. Omistan kyseisestä kokoelmasta myös Giggity Giggity Goon sekä D!ck in a boxin- molemmat upeita hologrammilakkoja! D!ck in a box oli itse asiassa Girly Bitsin myydyin lakka vuonna 2013 (ja syystä!).

What the Deuce? peitti hyvin kolmella ohuella kerroksella, ja levittyi kuin unelma. Tästä lakasta on vaikea keksiä mitään pahaa sanottavaa- kaikin puolin mainio. Kirkas vihreä on upea väripilkku kynsillä, ja kevyt hologrammiefekti on ihana lisä. 

Miltä What the Deuce? vaikuttaa?

6 Comments

  1. Ihanan vihreä lakka, miksi ihmeessä pihtasit?!? 😀

    • En tiedä, en tajua! 😀 Okei, en ole edelleenkään tyytyväinen kuviin, mutta nyt tuntuu pahalta että pihtasin kuvia ihanan vihreästä lakasta 😀

  2. Onpas ihana vihreä! 🙂

  3. Oi kevät ja keväiset kynsilakat <3

    • Niinpä! Taidan kyllä silti sortua vielä jonkin aikaa synkempiinkin sävyihin, mutta nää on niin ihania!

Vastaa