Skip to content

Wet n Wild Fergie Collection Photo Op Eyeshadow Metropolitan Nights + LOTD

Ensimmäinen esiteltävä Wet n Wild-uutuuksistani on Metropolitan Nights-paletti.

Tuotteen muotoilu on mielestäni huomattavasti parempi kuin vanhempien palettien. Paletti on myös suhteellisen iso-omaan pieneen kämmeneeni se mahtuu vain juuri ja juuri (Shimmer-paletti on siihen jo aivan liian suuri).


Väriensä puolesta tämä on kokoelman paleteista neutraalein. Tällä on helppo tehdä hyvin kevyt arkimeikki tai todella näyttävä smoky eye. Osa paletin väreistä on todella pigmenttisiä,osa taas läpikuultavampia. Värit ovat pehmeitä ja miellyttäviä,mutta varisevat meikatessa hiukan. Keskimmäinen mattamusta on luonnollisesti kaikkein pigmenttisin,ja sen kanssa saa varoa ettei kerralla tule liian tummaa. Kimaltava mustanruskea ei ole ihan yhtä pigmenttinen kuin musta,mutta ei ole siitä kaukana. Kolme muuta väriä ovat läpikuultavampia mutta kerrostettavissa,ja näkyvät luonnollisesti paremmin meikinpohjustajan päällä. 


Ehdin luonnollisesti kähmiä palettia ennen kuin muistin kuvata sen… 


Swatchattuna UDEPP:n päälle. Tässä näkyy selvästi mustan ja kimaltavan mustanruskean pigmenttiero.


Pidin erityisesti paletin muotoilusta,ja siitä että se on kokoelman monikäyttöisin. Vaikka värit varisivat meikattaessa hiukan,pysyivät ne päivän ajan paikallaan moitteettomasti. Olin odottanut että värit olisivat olleet todella pehmeitä-ja kyllähän ne olivat,eivät tosin ihan sellaisia kuin olin odottanut. Itse olisin toivonut että kaikki värit olisivat olleet niin pigmenttisiä kuin musta,sillä esimerkiksi Comfort Zone-paletissa vaaleissakin väreissä oli reilusti pigmenttiä. Vaaleat värit kuitenkin kerrostuvat hyvin,joten ongelma ei ole suuri. Hintaansa nähden tämä on hyvä paletti,ja sopii varmasti hiukan epävarmemmallekin meikkaajalle. Itse saatan tämän perusteella hankkia vielä toisenkin paletin kokoelmasta.


Ensimmäinen paletilla toteuttamani meikki oli hyvin kevyt,ja käytin siinä paletin valkoista, taupea ja mustanruskeaa. Vaikka mustanruskeassa on reilusti pigmenttiä,oli sillä silti helppo tehdä kevytkin varjostus,kun osasi varoa. Huomenna taidan kokeilla tehdä hiukan vahvemman meikin Metropolitan Nightsilla!


Käytin:

-UDEPP
-Wet n Wild Metropolitan Nights
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara


The first one of my Fergie-products to get used was Metropolitan nights-palette. I really like it-its the easyest one of the collection. The darker shades are more pigmented than the light ones,but the light ones build up easily. I would have liked that all the colors were as pigmented,but I can live with this. Overall I like the palette,and I may buy another one from the collection.

6 Comments

  1. Ai kun kiva! Kävin tutkimassa Seppälää näiden toivossa, mutta Hkin Keskuskadun Seppässä ei näkynyt jälkeäkään Fergiestä. :/

    • Keskuskadulle niitä ei kai edes tulekaan! Wettiksen fb-sivuilla luki että Helsingin Seppälöistä Forum,Itis ja Columbus on saanut noi myyntiin. Itse aion iskeä huomenna Jumbon Seppälään,ja toivon hartaasti että siellä on vielä jotain..

    • Aijaa! Luulin että kaikkiin Seppälöihin tulee, mä mitään sivuja taaskaan ole tajunnut tutkia. 😀

    • Oon ollu noiden suhteen niin haukkana että oon vahdannut jokaista mahdollista tietolähdettä 😀 Ihan vaan etten missaa mitään. 😀 Kaikkiin ei tuu ja se on ihan pyllystä 🙁 muuten olisin marssinut sympaattiseen lähiSeppälään..

  2. Tämä on juurikin paleteista se, jonka ajattelin hankkia. Siis ehkä. Eli todennäköisesti. 😀 Kauniin meikin olet tehnyt! Vähän kyllä tuohon kultaan olen pettynyt, olisin odottanut että se olisi ollut sellainen upean pigmenttinen, kuten osa Wettiksen luomiväreistä. No, eihän kaikkea voi saada 🙂

    • Oikeassa olet,kaikkea ei voi saada! Pohjustuksella ton kyllä saa paremmin esille-pistin sen alle Pixie Epoxya niin kyllä alkoi väriä näkymään 😀 Aion kyllä ostaa toisen paletin,eli lisää tietoa siitä sit viikonlopun aikana.. 😀

Vastaa