Skip to content

Wet n Wild Fergie Collection Photo Op Eyeshadow Desert Festival

Desert Festival on toinen Fergie-kokoelman palettini,ja ostin sen Metropolitan Nights (meinaan joka kerta kirjoittaa lights!)-paletin jälkeen todettuani että pienistä virheistä huolimatta luomiväripaletti oli toimiva,ja voisin kokeilla myös toista. 

Huolimatta oransseista sävyistä joita itse vierastan arkimeikeissä oli paletti houkuttelevan värinen,ja ostopäätöstä tehdessäni totesin että vaikken käyttäisi paletin oransseja saisi ruskeilla sävyillä tehtyä hyviä perusmeikkejä.

Desert festivalin värit ovat mielestäni hiukan parempilaatuisia kuin Metropolitan Nightsin. Vaaleat ovat edelleen hiukan läpikuultavia,mutta silti peittävämpiä kuin MN:n. Värit eivät myöskään varisseet lähellekään niin paljon kuin MN:n värit.

Lopuksi vielä paletin neljällä sävyllä tehty meikki-jätin jälleen keskimmäisen värin käyttämättä,ja käytin kaikkia muita. Otin itseäni niskasta kiinni ja käytin heti paletin oransseja-ja yllätyin siitä miten paljon pidin lopputuloksesta!

Olen Desert Festivaliin todella tyytyväinen. Vaikkeivät senkään värit ole ihan Wettiksen peruspalettien värien tasoisia,on se silti parempi kuin MN-ja aivan ihana kesäpaletti!


Käytin:

-UDEPP
-Wet n Wild Desert Festival
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher ultra volume mascara,brun


6 Comments

  1. Oikein lähestyttävä ja kaunis yhdistelmä. Eihän se ollutkaan vaikeaa 😀 vai mitä?

    • Ei kun vauhtiin pääsi,mutta aluksi olin kyllä todella epäilevä 😀

  2. Äh, mä en ole löytänyt Fergie-kokoelmaa Turusta mistään! Voisiko olla mahdollista, ettei sitä tulekaan tänne 😮 Ihanan näköinen paletti ja kaunis meikki – kuten sinulla aina 🙂

    • Kiitos! 🙂 Olin todella positiivisesti yllättynyt tän paletin suhteen.Wettiksen FB-sivuilta sain sen käsityksen että kyllä sinne pitäisi tulla!Ständi saattaa tosin olla pieni-meinasin kävellä sen ohi Jumbossa.

    • Mä olen luultavasti lankeamassa Pretty.fi-tilaukseen, joten sieltä ainakin saisin oman osuuteni kokoelmasta. Olisi vain kiva päästä hipelöimään tuotteita livenä. Täytyy liittyä Wettiksen FB-sivuille, tykkään sarjasta ihmeen paljon! Tajusin käyttäväni joka päivä meikissä ainakin yhtä-kahta Wettiksen tuotetta.

    • Mäkin tilasin ekat Fergie-jutut prettystä! Halusin vaaleimman korostuspuuterin eikä sitä ollut missään liikkeessä. Wettis on oikeasti todella hyvä merkki-muistan vieläkin miten ihmeissäni olin kun ostin ekan paletin ja se oli lähes yhtä hyvälaatuinen kuin Naked 😀

Vastaa