Skip to content

Wet n Wild Coverall Pressed powder

Ostin Wet n Wildin Coverall pressed powderin samaan aikaan kuin Coverall cream foundationin. Näistä kahdesta puuteri on ollut todella ahkerassa käytössä (kuten kuvistakin näkyy) ja pian on aika ostaa tälle korvaaja. Aion ostaa saman tuotteen uudestaan,sillä tämä on ollut loistava! Hintaansa nähden (5,49 pretty.fi:ssä) aivan älyttömän hyvä peruspuuteri. Itselläni on käytössä sävy Fair,ja se on omalle keltapohjaiselle iholleni juuri sopiva. 

Coverall-puuterissa on hiukan pigmenttiä,mutta ei mitään hurjia määriä. Kevyttä peittoa hakeva voi käyttää pelkästään tätä meikkipohjana,itse olen yleensä viimeistellyt tällä meikkipohjan ja korjaillut sitä päivän mittaan. Muutamalle kauppareissulle olen laittanut pelkästään tätä,ja sillä olen saanut pahimman kiillon ja punoituksen piilotettua. 

Oma ihoni kiiltelee jo muutaman tunnin kuluttua meikin teosta,ja puuteri onkin siksi meikkipussini vakiovaruste. Tällä (ja puuteripaperilla) olen korjaillut päivän mittaan kiiltelevää naamaani,ja tulos on joka kerta ollut hyvä. Tarpeen tullen olen pyyhkinyt sulaneen meikkivoiteen pois ja korjannut naamaa tällä,ja lopputulos on ollut riittävän peittävä ja luonnollinen. 

Fair on tarjolla olevista sävyistä vaalein. Lisäksi tarjolla on myös Fair/Light sekä Light,ja tummempia sävyjä. Pohdin pitkään ostanko tämän vai Fair/Lightin-onneksi päädyin tähän. Näin kesällä tämä on ehkä hitusen vaalea iholleni,muttei niin paljoa että siitä olisi haittaa. Syksymmällä tämä sulautuu varmasti kasvoihini täydellisesti. Fair käy varmasti myös minua kalpeammille!

Pieni (ja ainoa) miinus tulee siitä ettei rasiassa ole peiliä. 

Hinta-laatusuhteeltaan tämä on erinomainen,ja suosittelisin tätä kenelle tahansa peruspuuteria etsivälle. Mitään ihmeominaisuuksia tässä ei ole,mutta ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Iso plussa varsin edullisesta hinnasta! Coverall-puuteri on vakiinnuttanut paikkansa minun meikkipussissani!


Vastaa