Skip to content

Wet n Wild Coverall Cream foundation

Wet n Wildin Coverall Cream foundation on vilahdellut jo muutaman kerran blogissani,ja nyt on aika esitellä tuo hintalaatusuhteeltaan mieletön tuote!

Wet n Wildin sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti:

Glides on weightlessly for sheer-to-medium coverage that’s never heavy, chalky, or dull. Evens out flaws with a silky, semi-matte finish that let’s your skin’s natural luminescence shine through. Contains SPF 15 for the ultimate in anti-aging treatment.”

Oma sävyni on Fair,vaalein saatavilla oleva. Tarjolla oli myös Fair/Light-sävy,ja pohdin pitkään näiden kahden välillä. Päädyin lopulta vaaleimpaan sävyyn,ja se oli onneksi oikea. Vaalein sävy on siis vaalea,ja luulenkin että se häivyttyy siististi myös omaa ihonsävyäni kalpeammillekin. 

Meikkivoide on kevyesti peittävä mutta kerrostettavissa puolipeittäväksi. Yksikin kevyt kerros peittää ihon pienet virheet ja jättää kevyesti peittävän ja silti kuultavan pinnan. Itse olen lisännyt ongelmakohtiin toisen,kevyen kerroksen ja reilusti puuteria päälle. Kuivaihoisemmat eivät välttämättä puuteria edes tarvitse! Puuterikerros on viimeistellyt meikin ja kiinnittänyt meikkivoiteen hyvin. (joudun puuteroimaan kasvoni ällömattaiseksi sillä jo puoli tuntia puuteroinnin jälkeen on ihoni imaissut puuterin ja kasvoilla on juuri oikeanlainen kevyt kuulto) 

Coverall kestää lähes koko päivän jopa minun rasvakasvoillani. Joudun toki poistamaan kiiltoa puuteripaperilla useampaan kertaan,mutta itse meikkivoide ei lähde kulumaan tai valumaan kuin vasta reilusti yli 10 tunnin jälkeen. Nimensä mukaan se ei tosin peitä kaikkea,mutta juuri siksi tästä pidänkin-en halua meikistäni pakkelista ja täysin peittävää vaikka naama kuinka räjähtäneeltä näyttäisikin,sillä pidän hiukan luonnollisemmasta lopputuloksesta. Coverall siis peittää juuri sopivasti,jättäen kuitenkin ihon luonnollisen näköiseksi.

Tässä vielä kuva meikistä jossa Coverall on ollut meikkipohjana. Olen sekoitellut Coverallia myös Benefitin Porefessional-pohjustajaan,ja sen kanssa kestävyys ja peitto on ollut vielä parempi. 

Coverall on mielestäni varsin kelpo meikkivoide alle 7euron hintaansa nähden, Todella peittävää meikkivoidetta hakevalle tämä ei käy,mutta muille tämä sopii hyvin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Vastaa