Skip to content

Vuodenvaihteen meikki

Pahoittelen pitkäksi venynyttä postausväliä! Olen ollut täysin sekaisin menneen unirytmin ja töiden takia niin väsynyt, että olen mieluummin nukkunut ja katsellut miehen kanssa LoTReja. Vuodenvaihde menikin niissä merkeissä- turvallisesti kotisohvalla, katsoen Sormuksen ritareita. Emme ampuneet raketteja tai lähteneet edes kotoa- katselimme kahdentoista aikaan ikkunasta rakettien pauketta, ja se riitti meille. Tällainen rauhallinen koti-ilta tuli todella tarpeeseen! Ehdin viettää uudenvuodenaaton päivän töissä, joten meikki piti kuitenkin tehdä. (kävin myös alennusmyynneissä-nyt tosin ostin koruja ja alusvaatteita- Inglotista sitten osta 3 maksa 2-tarjouksen takia myös kolme luomivärinappia)

Päätin kokeilla Shisheidon Color bar-palettia, ja annoin mieheni valita meikin värit, kun itse en ennen aamukahvia kyennyt järkeviin valintoihin. Herra valitsi pääväriksi kirkkaansinisen Curacaon ja varjostukseksi mustan Liquoricen. Oma lisäys oli vaalea Soda, jota lisäsin sisänurkkaan sinisen päälle.

Pakko sanoa että Shisheidon värit levittyivät ja häivyttyivät täydellisesti. Olen myös todella innoissani paletin yhdistelyideasta-värejä on selvästi tarkoitus käyttää ristiin. Vaalea Soda hävisi kauniisti sinisen päälle tuoden siihen lisähohtoa ja vaalentaen sen sävyä hiukan, musta Liquorice taas tummensi sinistä upeasti. Olen syvästi rakastunut tähän palettiin-todellinen loisto-ostos!

Miten te juhlitte vuoden vaihtumista? Nappaako sininen meikki?

Silmät:

-UDEPP
-Shisheido Color bar Curacao 
-Shisheido Color bar Liquorice
-Shisheido Color bar Soda
-Urban Decay Shattered Face case Bleach
-Viva la Diva glitter eyeliner Diamond
-Yves Rocher kulmakynä 04
-IsaDora brow styler
-IsaDora Big Bold mascara

6 Comments

  1. Oon mykistynyt! Ihan hitsin ihana! Onneksi mullakin on nyt Color Bar, niin ei tarvitse pyörtyä harmituksesta. 😀 Täydellisen upeen silmän teit!

    • Kiitos! ^^ Onneksi sullakin on oma, niin pääset hypistelemään sitä ihanuutta! 😀

  2. Perhana. Tein etätilauksen 😀

    • Haha, hyvä vaan 😀 Tää paletti on oikeasti IHANA! ^^

  3. Onpa upea meikki! Harvinainen väriyhdistelmä, mutta niin hieno! 🙂

Vastaa