Skip to content

Vuoden 2016 parhaat meikit

Kokosin vuoden 2016 alussa vuoden 2015 parhaat meikit, ja Annan pyynnöstä toistan saman tänä vuonna! Oli tosi terapeuttista käydä läpi koko vuoden meikkilookit ja seurata omaa kehitystä ja muutosta. Olin ehtinyt unohtaa osan näistä! Valitsin kaikista vuoden 2016 meikeistä kymmenen parasta, ja tässä ne on, ilman mitään erityistä järjestystä! En voinut mitenkään valita jotain erityistä lempparia, koska nää kaikki on mun mielestä tosi ihania. Monta kivaa jäi listasta ulos, koska päätin että tähän pääsee mukaan vain ne jotka muistin erikseen.

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_3

Aloitetaan mun ekasta Mannymuan paletilla tekemästä meikistä! Tykkään tästä edelleen ihan älyttömästi. Sekä meikki että kuvat oli tosi onnistuneita! Pakko muuten myöntää että vaikka nää lyhyet hiukset on kivat, ai että noi pitkät näyttää erityisesti noissa meikkikuvissa hyvältä. Voi mitkä kiharat! Mutta se meikki. Tää on mulle tosi tyypillinen meikki, jonka mainitsin myös mun tunnusmeikkinä. Lämpimiä sävyjä ja mattahuulet, ne on mun juttu!

ESAF_NATASHA_CLOUDY_BLUE_4

Natasha Denonan jättipaletin saapuminen sai mut käyttämään enemmän värejä, ja tää meikki oli siitä hyvä esimerkki. Tää oli kaiken kaikkiaan tosi onnistunut kokonaisuus! Natasha muuten jakoi mun kuvan tästä meikistä omassa somessaan. Se oli kyllä yks vuoden kohokohtia!

ESAF_TRISS_MERIGOLD_LOTD_3_RED

Mun ja Annan pelimeikit sai alkunsa maaliskuussa Witcher 3-meikistä, ja oon niin järjettömän onnellinen siitä että aloitettiin tää sarja!! Näistä pelimeikeistä on ollut niiiiin paljon iloa ja riemua ettei mitään rajaa. Tää Triss- meikki on yks mun ehdottomia suosikkeja kaikista pelimeikeistä, eikä vähiten siksi että se on eka!

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_1

Anastasia Beverly Hillsin renesanssipaletti saapui kesällä, ja se innosti meikkaamaan useampaan kertaan. Siitä pääsi peräti kaksi meikkiä mukaan top 10-listalle! Ylempi on täällä, ja alempi täällä. Sattumalta valitsin molemmista meikeistä tähän melkein identtiset kuvat… :’D

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_11

ESAF_LOTD_GERALT_31

Nyt olisi vuorossa peräti kaksi pelimeikkiä peräkkäin. Geralt -meikki on yksi mun kaikkien aikojen parhaista meikeistä, ja oli jotenkin ihan älyttömän hienoa löytää se uudelleen! Olin unohtanut koko jutun tän vuodenvaihteen ankeudessa, joten sen uudelleenlöytäminen teki todella, TODELLA hyvää. Tää on vaan niin siisti!!

ESAF_GARRUS_VAKARIAN_7

Garrus ja siniset kulmakarvat menis top 5-listalle jos sellaisen tekisin. Tässä on mun silmissä jotain tosi spessua, vaikka tää onkin tavallaan tosi simppeli! Garrus -meikissä tuntui kaikki menevän just eikä melkein nappiin. Ai että!

esaf_lotd_peach_fizz_5

Syksyllä väkerretty persikkainen meikki menis kanssa top 5-listalle kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tässä oli onnistunut meikkipohja, onnistuneet silmät ja ihan täydellinen huulipuna.  Hiuksetki oli just eikä melkein! Nää kuvat näkyy edelleen mm. mun someprofiilikuvina, koska nää on vaan niiiiiin kivoja.

esaf_lotd_kvd_metal_matte_3

Marraskuussa Kat Von D:n Metal Matte -paletilla tehty violetti meikki on tavallaan tosi yksinkertainen ja kuitenkin jännä. Tää ei oo samalla tavalla spessu kuin Garrus -meikki tai renesanssipaletti-iloittelut, mutta tässä on JOTAIN josta tykkään ihan älyttömästi ja joka toi sen tälle listalle. Muutamana esimerkkinä mainittakoon silmämeikin häivytykset, onnistunut meikkipohja ja mun mielestä tosi kiva huulimeikkivalinta. Tää oli kokonaisuutena just eikä melkein!

esaf_lotd_yummy_bitch_2

Päätin valita mukaan vielä yhden tosi neutraalin persikkameikin joulukuulta. Oon tehnyt tänä vuonna monta tosi näyttävää meikkiä, mutta jotenkin nää turvalliset ja kevyet arkimeikit on mun mielestä silti melkeinpä ihanampia. Löysin vuonna 2016 persikkasävyt ihan uudella tavalla, ja tässä meikissä ne oli taas aika hyvin edustettuna! Oon käynyt läpi mun vuoden 2016 ostoksia (niitäkin tullaan käymään vielä läpi, ehheh) ja huomasin hankkineeni aaaaika monta persikkaista asiaa. Nyt mulla on hankintalistalla Too Facedin persikkapaletti, joten persikan aikakaudelle ei ilmeisesti ole tulossa loppua!

Pidittekö jostain näistä meikeistä ihan erityisen paljon, vai jäikö teidän suosikki listan ulkopuolelle?

14 Comments

 1. Huikean hienoja kaikki! <3 Ja ehdottomasti parasta kokonaisuudessaan näissä sun meikkilookeissa on vaihtelevuus – sun blogista saa ihan älyttömästi insipiraatiota omiin meikkailuihin, koska uskallat ja haluat kokeilla myös niiden turvallisten lookkien lisäksi jotain ihan muuta. Näistä kymmenestä mun suosikit on Natasha Denonalla tehty meikki sekä tuo Geralt!

  • ilona ilona

   Kiitos! ❤ Tää oli niin ihana lukea eilen-pelastit mun maanantain! On tosi kiva kuulla että näistä mun tuotoksista on iloa ?

 2. Katarooma Katarooma

  Pelimeikeistä tykkään erityisesti. ^_^

  • ilona ilona

   Niin mäkin! Niitä on ollut tosi hauska tehdä!

  • ilona ilona

   Kiitos ❤❤❤

   • Tuli vielä mieleen, että oon itse tehnyt blogiin koosteen vuoden meikeistä aina vuodesta 2010 asti ja täytyy sanoa, että ekat vuodet on kyllä vähän karua katsottavaa 😀

    • ilona ilona

     Mut niitä on ollut tosi kiva lukea! 😀 Oon kyllä salaa tosi tyytyväinen siitä että aloitin tän vasta viime vuonna.. ?

 3. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Toi Gerald! <3 Mut mun mielestä kyl kaikista hienoin, ihan kaikista meikeistä, oli se Roadhog!

  • ilona ilona

   Se on kiva, mutta ei mun lemppari! Mulla on siihen viha-rakkaussuhde 😀

 4. Vitsi nää oli kaikki kivoja! Mun suosikki on varmaan tuo Natasha meikki ja sitten pelimeikit, aivan upeita 🙂

  • ilona ilona

   Kiitos! ❤❤ Mun pitää ottaa Natasha uudestaan tehokäyttöön 😀

  • ilona ilona

   Kiitos! ❤❤

Vastaa