Skip to content

Vuoden 2014 viimeiset ostokset

Vuosi vaihtui äärimmäisen rauhallisissa merkeissä. Sekä minä että mieheni olimme varsin väsyneitä, eikä minkäänlainen juhlinta oikein houkutellut- oma kotisohva oli huomattavasti kiinnostavampi vaihtoehto. Oikeassa oltiin, sillä kotona pöhnöillen vietetty vuodenvaihdos oli molempien mielestä paras aikapäiviin. Nyt on levollinen ja onnellinen olo- olemme nauraneet, nukkuneet ja viettäneet aikaa yhdessä. Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2015.

Ennen rauhallista koti-iltaa ehdin kuitenkin käväistä pikaisesti keskustassa ostoksilla täydentämässä maanantain ostoskierrosta. Tässä siis vuoden 2014 viimeiset ostokset, olkaa niin hyvät! (vuodelle 2015 onkin jo kertynyt ostosaldoa…)
IMG_1925
Maanantaina mukaan lähti MACin jättipaletti, kylmänä versiona. Tästä ja sen lämpimästä sisaresta olen haaveillut jo kauan, ja nyt tämä viileä kaunotar on minun. Lämpimästä tein varauksen, se kun oli päässyt loppumaan. Sain joululahjaksi lahjakortteja, ja päätin käyttää lahjakortin johonkin ihanaan ja erityiseen josta olen haaveillut- tämä se oli. 135 euroa kustantanut jättiläinen on sulavalinjainen ja yksinkertaisen tyylikäs, ja sen sisältämät viileät neutraalit sävyt ovat kuin minulle tehtyjä. Erityisen onnessani olen runsaasta vaaleiden sävyjen määrästä- olen huomannut että kokoelmistani puuttuu juuri niitä. Suurin osa vaaleista sävyistäni on muita kuin ns.nudesävyjä, ja tämän paletin valikoima paikkaa tätä vajetta enemmän kuin hyvin. 
IMG_1934
Olen ehtinyt tekemään paletin sävyillä vasta muutaman meikin, joista en ole saanut kuvia. Neutraalit sävyt ovat kuitenkin suunnattoman inspiroivia, ja olen jo kehitellyt mielessäni ison kasan erilaisia meikkejä tällä setillä toteutettuna. Tämä jättiläinen kuuluu muuten perusvalikoimaan! 
Keskiviikkona uhmasin töiden jälkeen aleruuhkia ja tallustin urheasti keskustaan kurkkimaan alennusmyyntien tarjonnan. Heikkoa oli, enkä löytänyt alepuolelta mitään kiinnostavaa. Olin miettinyt valmiiksi listan jonka tuotteita voisin alesta ostaa- mitään ihan kivaa en kotiuttaisi. Tarjolla oli kuitenkin vain ihan kivaa, joten suuntasin suosiolla kurkkimaan normaalihintaiset tuotteet. Lahjakorteilla oli vielä arvoa, joten otin suunnaksi Chanelin pisteen mielessäni joulukokoelman upea korostuspuuteri. Mokoma pirulainen on kummitellut mielessäni koko syksyn, enkä ole kovista etsinnöistä huolimatta löytänyt sille edullisempaa vaihtoehtoa. Pyörin Chanelin osastolla hetken, sörkin puuteria hiukan ja päätin että nyt, NYT se lähtee kanssani kotiin. Onneksi lähti. 
IMG_1943
IMG_1950
Camélia de Plumes- korostuspuuteri on samaan aikaan hopeinen ja kultainen, kylmä ja lämmin, superhohtava ja kuitenkin huomaamaton. En edes yritä ottaa siitä swatch-kuvia, koska en kuitenkaan saa vangittua tämän hohtavan upeuden kauneutta kuviin. Temptaliasta löytyy suuntaa-antavia kuvia, kannattaa kurkata!  

Caméliasta löytyy pigmenttiä pienen kylän edestä, joten korostusten kanssa saa olla varsin maltillinen. Korostuspuuterin upean sävyn ja erikoisen hohdon ansiosta se toimii upeasti myös silmämeikeissä. Vastaavaa sävyä en ole nähnyt millään muulla merkillä, joten tämä on ihana ja ainutlaatuinen lisäys kokoelmiini. 

IMG_1957
Katsokaa nyt tuota pintakuviointia! Tuote on niin kaunis että sen käyttö tuntuu rikolliselta, mutta käyttöön se menee. Tämän kaunottaren katselemisesta tulee todella hyvä mieli- voin vain kuvitella millaista riemua sen käyttö tulee olemaan! Camélia on todennäköisesti päässyt osaksi työmeikkiä jo tänä aamuna- raportoin mahdollisista onnistumisista ja epäonnistumisista myöhemmin!

Kävin muuten juuri läpi viimeisimpiä tilauksiani, ja totesin hiukan huvittuneena tilanneeni varsin neutraaleihin sävyihin painottuvia tuotteita. Erilaisia kaikki, mutta tämä nudekauden jatkuminen huvittaa. Totesin kuitenkin että nimenomaan neutraalien sävyjen varastoissani on puutteita joko sävyjen tai laadun osalta, ja tämä piti paikata. Laadukkaita värejä minulla on runsaasti, mutta tietyt kulmakivet neutraalilta puolelta oli vielä hakusessa. Ehkä ne näiden myötä täyttyvät. 

Mitä pidätte vuoden viimeisistä? Oletteko itse harkinneet näistä toisen hankkimista, tai peräti hankkineet jo? Teittekö lupauksia uudelle vuodelle?

14 Comments

 1. Aaaaa, oon katsellut tota Chanelia vaikka kuinka kauan jo! Se on iiiihana <3

  • Sitä sietääkin katsella, se on UPEA. 😀

 2. Oikein hyvää alkanutta vuotta Ilona! Aivan ihana ostoksia 🙂 Ei tullut tehtyä varsinaisia uudenvuodenlupauksia, mutta herkuttoman tammikuun aloitin eilen, joulusuklaat alkoivat tulemaan jo korvistakin ulos, joten joku ryhtiliike oli tehtävä 😀

  • Kiitos samoin sinne! ^^ Herkuton tammikuu on hyvä idea, pitäisiköhän itsekkin… 😀

 3. Voi ääääk tuo MAC:in paletti, niin ihana!<3 Chanelin korostuspuuterikin on tosi kaunis.

  Itse oon lupautunut tänä vuonna ajattelemaan myönteisemmin ja olemaan kiitollisempi. Kulunut vuosi oli tosi raskas, mutta siitä olisi selvitty huomattavasti pienemmin ruhjein paremmalla asenteella ja uskolla siihen, että maailma on oikeasti ihan hyvä. Päätin myös ostavani entistä harkitummin ja tutustuvani paremmin luonnonkosmetiikkaan. Taitaa tosin olla vähän paradoksaalinen lupaus, koska uusi aluevaltaus = uusia ostoksia…

  • Tuo MAC on todellinen aarre, ja ah, Chanel nyt on jo harvinaisuus 😀

   Lupauksesi kuulostaa ihan mielettömän hyvältä! Oikea asenne 🙂

 4. Toi Chanel on niin ihana. *huokaa syvään*

  • Niin on ^^ *huokaa vielä syvemmin*

 5. Voi apua miten kade olen tuosta paletista!! Kyllä kelpais tännekin. 😉 Varppina olisi hyvä sijoitus!

  • Se on sijoitus, ehdottomasti! 😀

 6. Oo. OO, mitä upeuksia 😮 MACin palettia täytyy harkita jossain vaiheessa elämää.. ja tuo Chanel. En ole ennen pitänyt siitä, mutta nyt se näyttää äärimmäisen kiehtovalta 😀 Löytyisiköhän aleista..? Asiaa on selvitettävä.

  En tee periaatesyistä varsinaisia lupauksia uutena vuotena. Jonkinlaista stressin vähenemistä toivon tälle vuodelle, mutta saa nähdä miten käy.

  Ihanaa uutta vuotta! <3

  • Stressinvähennys on loistoidea, se on täälläkin työn alla. MACia kannattaa ehdottomasti harkita, se on <3 Ja tuo Chanel… Se on vähintäänkin kiehtova. 😀 Aleissa en ole nähnyt sitä :/

   Ihanaa uutta vuotta, ihana Päivi! <3

 7. Apua vaan, mitä kaikkia ihanuuksia sä täällä esittelet. Ei himota, ei niinku yhtään x)

Vastaa