Skip to content

Vuoden 2014 suosikit

Tässä ne nyt ovat- vihdoinkin! Voinko sanoa että muodikkaasti myöhässä? Koska kyllähän helmikuu on ihan hyvä aika vuoden 2014 suosikkien esittelylle! Muhittelin näitä mielessäni KAUAN ja karsin pois aika ison osan- ja silti näitä jäi tällainen läjä. Mennään pidemmittä puheitta itse tuotteisiin (ja sivuutetaan samalla hiukan kökkö yhteiskuva)!

esaf_suosikit_2014_1

Blogissa ei ole (vielä) näkynyt hirveästi hiusjuttuja, mutta muutosta on luvassa. Vuosi 2014 oli kovin turvallinen hiuspuolen osalta, ja löysin vain muutaman uuden suosikkituotteen. Ne muutamat jotka löysin tulivatkin sitten jäädäkseen. KMS:n Free Shape-föönausnestettä on kulunut jo pullollinen, ja kuvassa näkyvä puteli on se nro 2. Sekin on jo puolillaan, ja taidan kohta hipsiä hankkimaan seuraavan putelin varalle. En halua olla ilman tätä, en vain halua. Samasta putelista tulee lämpösuojaa, kevyttä pitoa, hyvää tuoksua (se on tärkeää) ja jotain taika-ainetta joka nopeuttaa föönausta. Ei paljoa, mutta sen verran että eron huomaa. Remingtonin Your style– hiustenmuotoilulaite kulkeutui luoksen syksyn Remington-tapahtumasta, ja se on ollut siitä lähtien aktiivikäytössä. Omaa postaustaan tuote ei ole vielä saanut, ja se on suorastaan synti. Asia on korjattava pikimmiten. Vempeleen mukana tulee kolme eri osaa: kuvassa näkyvä pyöröharja (joka on minulla eniten käytössä), kiharrinpuikko sekä perusklipsikiharrinjuttu. Lämpenevä pyöröharja on omalle polkkamallilleni todellinen aarre, sillä se sekä siloittaa että kohottaa hiuksia hiukan. Samalla saa otsiksen järjestykseen! Kiharrinpuikko on sekin ollut ahkerassa käytössä-enemmän tosin muiden hiuksia laitettaessa. Cailap By Mariela Sarkiman tuotteisiin tutustuin I love me-messuilla, joilta sain mukaani kassillisen uutuusihanuuksia. Kaikki Marielan syksyllä lanseeraamat tuotteet ovat ihania, mutta tykästyin ihan erityisesti violetteihin krokoklipseihin ja lämpösuojamattoon. Matto on käytössä joka ikinen kerta kun käytän jotain lämpölaitetta, ja se on pelastanut mm. työpöytäni ja vessanpöntön kannen pahemmilta lämpövaurioilta… Krokoklipsit taas ovat päivittäin käytössä sekä meikatessa että meikkiä poistettaessa. Niissä on tullut nukuttuakin pari kertaa- mukavia ovat.

esaf_suosikit_2014_2

Ihonhoidon osalta rajasin suosikkeja aika runsaasti. Valitsin lopulta ne jotka ovat olleet luokseni saapumisesta saakka käytössä ihan.koko.ajan. Samparin So Much to Dew Midnight mask on ollut yksi ehdottomista suosikeistani viime keväästä saakka. Tätä aarretta on onneksi vielä yksi tuubi jemmassa-ei tarvitse ihan heti olla ilman. Olen kirjoittanut tuotteesta oman postauksensa, joten en ala sitä sen enempää availemaan. Totean vaan että hyvä on. Todella hyvä. Cliniquen All about eyes Rich  on ollut suosikkisilmänympärysvoiteeni koko vuoden. Olen välillä erehtynyt käyttämään muitakin hyviä, mutta tähän palan aina. Aina. Rakas vaaleanpunainen purnukka näyttää uhkaavasti tyhjenemisen merkkejä, viimeiset rippeet pitää kaapia purkin reunoilta ihan lähiaikoina. Käyttöönottoa odottelee onneksi saman tuotteen geelimäisempi ja kevyempi versio, joten ilman ei tarvitse olla. Silmänympärysvoide on yksi harvoista tuotteista jonka kohdalla pihistelen, ja muistan miten tämän purnukan osto kirveli. Onneksi ostin, sillä löysin todellisen voiderakkauden. Garnierin Micellar Cleansing Water (tai tuttavallisesti misellivesi) ja L’Orealin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil ovat olleet osa ihonhoitorutiiniani piiiitkään, joten ne kuuluivat ehdottomasti listalle. Molemmat ovat HG-kamaa, molempia on jemmassa valmiina. Molemmista olen kirjoitellut blogiin jo aikaisemmin, täällä ja täällä!

esaf_suosikit_2014_3

2014 oli kovin menestyksekäs vuosi meikkipohjien suhteen, mutta rajasin suosikkeihin ne parhaista parhaat. Tungin tähän mukaan myös lemppariposkipunan- ja huulipunan (kyllä, kykenin valitsemaan molemmista vain yhden! Hoo!) koska tähän ne oli helppo laittaa. Biothermin Skin Best CC-voide aiheutti sydämentykytyksiä huhtikuussa 2014, ja on edelleen lempparipohjieni joukossa. Raukka ei ole hetkeen päässyt käyttöön muiden uutuusjuttujen jyrätessä ohi, mutta tilanne täytyy korjata. Lisää vihreästä ihmeputelista voi lukea täällä! Rimmelin Lasting Finish Nude 25hr- meikkivoide sai kauneusbloggaajat kuohumaan, ja oman postaukseni tuosta ihmemeikkivoiteesta kirjoitin marraskuussa. Varsin edullinen meikkivoide on edelleen yksi parhaita koskaan testaamiani, ja edelleen aktiivikäytössä. Tällä hetkellä kokeilussa on HG-tuotteen uusittu punakorkkinen seerumiversio- katsotaan pärjääkö se isosiskolleen! Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation kulkeutui luokseni korkeahkosta hinnastaan huolimatta syksyllä, ja luksuspohja on ollut siitä alkaen melkeinpä päivittäisessä käytössä. Ostin tämän aarteen muiden bloggaajien innoittamana, eli #beautybloggersmademedoit- tägi käy tähänkin. (te syylliset, tunnistatte kyllä itsenne) Sain samoihin aikoihin käsiini Tarten irtopuuteripohjan, joka sekin on kyllä ihana, muttei iiihan Chanelin veroinen. Ja se Tarte on HYVÄ. Päätelkää siitä. Chanel odottelee vielä omaa postaustaan jostain käsittämättömästä syystä- pakko väkertää se lähiaikoina että pääsette kärryille siitä aarteesta! MACin ProLongwear Concealerin ostin vasta loppuvuodesta, mutta se pääsee silti koko vuoden suosikkien joukkoon. Se kertonee jo paljon. Olen löytänyt HG- peiteaineeni, tätä ei voita mikään. Menee hädän tullen myös meikkivoiteesta!

Sitten ne poskipuna-ja huulipunasuosikit. Molemmat ovat MACilta, ehheh. Onko joku yllättynyt? Ei? Hyvä. Kummatkin ovat LE-kokoelmatuotteita, eikä näitä ihanuuksia valitettavasti saa enää mistään. Hieron silti suolaa haavoihinne, enkä ole edes pahoillani. Upea mattakoralli Mangrove oli kevään Proenza Schouler– kokoelmasta. Ostin sen sekä UPEAN pakkauksen että kauniin värin takia, ja se on kaikista vuoden huulipunaostoksista suosikkini. Pink Sprinkles-poskipuna taas on aika suunnattoman hehkutuksen ja odotuksen kohteena olleesta The Simpsons-kokoelmasta. Pink Sprinkles on väriltään aika simppeli, mutta laatu on hyvä ja sävy käy aika lailla mihin tahansa. Ja tuo pakkaus. TUO PAKKAUS. Marge on huippunainen, ja koko pakkaus on niin upea että PS olisi jo pelkästään sillä mukana suosikeissa. Onneksi itse punakin on ihana!

esaf_suosikit_2014_4

Tuoksusuosikkejakin kertyi useampi, mutta valitsin tähän vain kaksi- omani ja mieheni. Miehen ehdoton suosikkituoksu nro 1 on ollut syksystä saakka Guerlainin L’Homme Ideal (joka on muuten miehen tuoksuista minunkin suosikkini). L’Homme Idealilla on oma postauksensakin, tarkempaa infoa kaipaavat voivat suunnata tänne! Oma suosikkini on YSL:n kohua herättänyt Black Opium, jonka ostin ihan vuoden loppupuolella. Ja kyllä, se on niin hyvä että peittoaa kaikki vuoden aikana kokeillut tuoksut. Black Opium on niiiiiin minua, se tuntuu ja tuoksuu niiiiiiin omalta että se on tullut jäädäkseen. Tästä tuoksurakkaudesta syytän Liisaa, joka tuli järjestämiini pikkujouluihin siltä tuoksuen ja huumasi minut täysin.

esaf_suosikit_2014_5

Ja lopuksi luomivärit. LUOMIVÄRIT. Jos jotain meikkituotetta rakastan, niin luomivärejä! Niitä myös taidan ostaa eniten… Näin kävi myös vuonna 2014, ja vaikka rajasin ihanuuksia pois listauksesta kertyi niitä kuitenkin tähän postaukseen aika kiitettävä määrä. Mutta minkäs teet, kun ihania on näin paljon! Näistä vain muutama on ollut esillä blogissa ihan omassa postauksessaan, ja se on VÄÄRIN. Yritän korjata tilanteen, ihan oikeasti. For realsies.

esaf_suosikit_2014_6

Vuoden 2014 suosikeista löytyy kolme Urban Decayn palettia. Onko joku oikeasti yllättynyt? Vice 3 aiheutti pientä hysteriaa loppuvuodesta, myös minun kohdallani. En kuitenkaan rynnistänyt verkkokauppoihin kieli vyön alla, vaan ystäväni Ameriikan mantereelta hoiti ostokset puolestani ja postitti aarteen luokseni Suomeen. Aarre luonnollisesti jymähti tulliin, mutta maksoin siitä verot ihan mielelläni-pääasia että sain tämän ihanuuden luokseni. Vice 3 tiivistettynä= parempi kuin 2. Electric oli lahja mieheltäni, ja hypin riemusta saadessani vihdoin käsiini tämän neonvärien riemuvoittoa juhlistavan paletin. Paletin kansi on kaunis kuin mikä, ja sisältö on UPEA. Nämä ovat pigmenttisimpiä neonluomivärejä mitä olen nähnyt! Pulp Fiction-paletti kulkeutui sekin luokseni ystävän kautta. Pohdin pitkään paletin hankkimista, sillä sille ei ollut suoranaista tarvetta (okei, millekään näistä ei ole ollut suoranaista tarvetta…) mutta sisäinen Tarantino- fangirlini huusi sen verran kovaa että tämä päätyi ostoslistalle. Hyvä niin, tämä on omaan makuuni parempi kuin Naked Basics- paletit, joita en tämän hankittuani aio edes ostaa. Tässä on kohdillaan kaikki pakkausta myöten! Be cool, honeybunny.

esaf_suosikit_2014_7

Myös MAC-palettilemppareita löytyi kolme. Viime vuosi oli varsin menestyksekäs MAC-rintamalla, ja kokoelmani kasvoi aika kiitettävästi. Vuoden parhaisiin pääsi Maleficent-paletti, Sharon Osbournen Duchess-paletti sekä A Novel Romance- kokoelman An Amorous Adventure– paletti. Ihania kaikki! Maleficent-paletti on erityisen mieleinen kannen koristelujen takia, eikä Duchess jää sille paljoa kakkoseksi punaisella pakkauksellaan. AAA taas on perusmallia, mutta sisältö sitäkin ihanampi!

esaf_suosikit_2014_8

Makeup Geek oli vuoden 2014 uusi tuttavuus, ja paletteja ehti kertyä silti. Ostin itselleni Vegas Lights– kokoelmapaletin sekä itse kokoamani mustan ihastuttavan neliön, joka sisälsi ihan vakiovalikoiman tuotteita. Vegas Lightsia on tutkittu tarkemmin täällä, mustaa yhdeksikköä taas täällä! MuG on tehnyt aika lähtemättömän vaikutuksen, ja olen jo ostanut näitä ihanuuksia lisää. Laatu on aika lailla priimaa, ja hinta edullinen postikuluista ja mahdollisista veroista huolimatta.

esaf_suosikit_2014_9

Listalle pääsee myös muutama markettirakkauteni IsaDoran kokoelmapaleteista! Syksyn Coffee&Poetry vei jalat alta siihen malliin että ostin nelikon sillä sekunnilla kun se osui silmiini. Kesän Savannah Sunset– paletti taas oli yksi kesän käytetyimpiä helposti muihin sävyihin yhdisteltävien pastelliväriensä ansiosta-laadusta nyt puhumattakaan. IsaDora jaksaa aina yllättää luomiväripaleteillaan, erityisesti niiden hyvällä laadulla! Värit ovat usein aika turvallisia, mutta se on omasta mielestäni vain hyvä. Jokaisessa kokoelmassa on yleensä jokin yllättävä tekijä, mutta muuten kokonaisuus pysyy aina helppokäyttöisenä.

esaf_suosikit_2014_10

Lopuksi vielä ne sekalaiset aarteet, jotka eivät mahtuneet merkkikategorioihin. Loracin MegaProsta saan kiittää Saaraa, joka palettia itse tilatessaan vinkkasi minulle että nyt sitä saisi. Tein oman tilaukseni ääntä nopeammin, ja odottelin seuraavat 2-3 viikkoa malttamattomana että saisin aarteeni luokseni. MegaPro on vilahtanut blogissa muutaman kerran, mutta kovin vähän. Haluaisitteko lukea tästä LE-aarteesta lisää? Jättiläinen ei taida enää olla markkinoilla, mutta voin kyllä silti esitellä sitä mikäi kiinnostusta on! Kat Von D:n Monarch on yksi monista aarteista, jonka jenkkiystäväni minulle on toimittanut. Monarch on UPEA, sen laatu on järjetön ja pakkaus ihana. Monarchia on ihastellut ja kaipaillut useampikin blogikollega, ja sanon tämän ihan koko sydämestäni- JOS NÄETTE TÄMÄN, OSTAKAA. Monarch kuuluu vakkarivalikoimaan (käsittääkseni, ainakin se on vielä myynnissä) ja sen esittelen teille mielelläni tarkemmin. Olen tainnut ottaa siitä tuotekuvatkin jo syksyllä- pitää tonkia ulkoita kovalevyä jos ne sieltä vielä löytyisivät! Too Facedin Chocolate Bar oli Skotlannintuliainen äidiltäni. Äiti kysyi syksyllä tuliaistoiveita, ja heitin Chocolate barin osittain vitsinä koska en uskonut sitä kuitenkaan saavani. Äiti soitti kaupasta, kädessään Choco, ja varmisteli että onhan se tää. Lopetin puhelun idioottivirne naamallani, kun tajusin että saisin vihdoin oman suklaalevyni. Suklaalevy on omasta mielestäni HG- kamaa, niin hyvä se on. Käytin pitkälle syksyyn sitä melkeinpä päivittäin, ja hiljan julkaistu kakkosversio kiinnostaa aika paljon… Pärjäsin kuitenkin pitkään ilman tätäkin, joten pärjään varmasti pitkään ilman sitä uutuusversiotakin. Nykyinen kun on ihan mahtava. Jos harkitset jotain TF-palettia, osta suklaalevy. Et pety.

esaf_suosikit_2014_11

Okei, HUH. Olikohan siinä kaikki? Kyllä siinä taisi olla kaikki. Läähpuuh, kun oli monta- ehkä seuraavalla kerralla karsin hiukan rankemmalla kädellä suosikkeja…

Löytyikö näistä jotain tuttuja? Kiinnostiko joku ihan erityisen paljon?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

24 Comments

 1. Osuupas meidän maut yhteen! Chocolate bar, Garnierin misellivesi ja Cliniquen vaaleanpunainrn purkki on ollut suosikkeja jo jonkun aikaa, ja pitkään tilauslistalla keikkuneet Kat Von D:n paletti, Vice3 ja Megapro lähti tänään ostoskoriin 🙂 yhdellekään ei olis tarvetta, mutta synttärilahjana itselle ihan hyväksyttäviä 😀

  • Hahah, synttärilahjana aika lailla kaikki on hyväksyttävää! 😀

 2. Nyt kun mulla on lyhyemmät hiukset oon mäkin todennut ton KMS:n suihkeen huippuhyväksi. Ja hei mä selvästi tarvin ton Remingtonin härvelin! Kuulostaa kätevältä! Lorac MegaPro, itken. 😀

  • Sä niiiin tarviit ton Remingtonin, se on ihan huippu!! KMS on ihan aarre, just tällaiselle polkkamitalle 😀 Ja noh, MegaPro.. <3

 3. E-S E-S

  Näistä ihmeellisen moni houkuttelee mua siihen nähden että en juurikaan edes käytä luomivärejä. O_o Varsinkin tuo Urban Decay Electric kiinnostaisi, mutta naurattaa jo ajatuskin että vetäisisin näillä meikkaustaidoillani yhtäkkiä jotain noin railakkaan väristä silmilleni – pääsisin varmaan samantien sirkukseen!! 🙂 Noh, tiedä jos aloittaisin oikeanlaisesta paletista niin saattaisin oppia käyttämäänkin…

  • Heheh, Electric houkuttelee salakavalasti kaikkia! 😀 Mut onhan se nyt ihana. Upea suorastaan!

 4. Huh, tuo luomivärikokoelma on kyllä hengästyttävän upea! Toinen toistaan kauniimpia paletteja, respect!

  Garnierin miselliveteen ja MACin peiteaineeseen ihastuin minäkin palavasti viime vuoden aikana. Ja noista luomiväripaleteista IsaDoran molemmat nelikot on kyllä ihan puhdasta rakkautta ja se MACin AAA… ensimmäinen kosketukseni MACin luomiväreihin ja ai että olen niin tykännyt <3 Tulee todennäköisesti olemaan yksi rakkaimmista paleteistani aina, sillä onhan hän se ensimmäinen (ja toistaiseksi vielä ainoa) MAC-paletti <3

  • Hehee, kiitos! 😀 Ja tässähän on vain murto-osa… :’D Luulen että rikkoisin internetin ainakin kotimaamme osalta jos iskisin kaikki yhdelle ruudulle.

   AAA on kyllä IHANA! Se on yksi mun parhaista MACeista, ihana kuulla että säkin tykkäät ^^ MACin peiteaine ja toi Garnier, ah. <3

 5. Khihihih, taidankin tänään supsuttaa itseeni vähän Black Opiumia, ennenkö lähden työmaalle <3 Pus!

  • Puspus sinnekin, sinä hyväntuoksuinen nainen!

 6. Noi luomivärit. FOR REALSIES. Huh.

  • For realsies indeed!

 7. Samparin naamio, Biothermin CC todellakin ihania! <3
  Ps. Mun blogissa on sulle haaste. 🙂

  • Oooo! Käyn kurkkaamassa, kiitos! <3

 8. Ihana postaus! Monia samoja suosikkeja löytyy. Tuo KMS lähti ehkä ostoslistalle. Ja ehkä viimeinkin myös Biothermin CC-voide, Chanel-juttu ja Rimmelin meikkivoide. :’D

  • Kiitos! <3 Toi KMS on mun mielestä musthave polkkamittaisille hiuksille, se on ihan mahtava! Ja toi Chanel, sä NIIN tarviit sen. Nään jo sieluni silmin miten hyvältä se sulla näyttäisi!

 9. Ooh kaikkea ihanaa! Mä oon käyttäny sitä Rimmelin Lasting Finish Comfort Serumia nyt viikon päivät ja se on ihan käsittämättömän hyvä meikkivoide. Ostin sen alle 9 eurolla Anttilasta enkä ois IKINÄ uskonu kuinka hyvä se on. Eka meikkivoide, jonka kanssa ei tartte mitään touch-upia koko päivänä ja iho ei hilseile ollenkaan sen kans!

  • SE ON! Ja se on jotenkin ihan järjetöntä- en vaan käsitä miten jokin niin halpa voi olla niiiiiiin hyvä. 😀 Se jotenkin samaan aikaan kosteuttaa ja kuitenkin ehkäisee ihon kiiltoa- whatwhat, I say.

 10. Ihania juttuja olet valinnut. 🙂 Iiikkss, mullon tulossa toi Vegas Lights, se oli torstaina laitettu matkaan, mutta siinä taitaa mennä hetken ennen kuin se on mulla ja menee varmaan tullipysähdyksen kautta… x

  • Iii, toivottavasti se tulee sulle äkkiä! Ja ilman mitään järjettömän pitkiä tullipysähdyksiä :B Vegas on todellinen aarre, en ookkaan käyttänyt sitä hetkeen. HMM. Pitää korjata tilanne. 😀

 11. Myy Myy

  AAAAAAaaaa! :*

  • Aaaaaaaaaaaa NIINPÄ!!! 😀

 12. Okei, luomivärikateutta täällä poden. Ihania paletteja!
  Mutta juu, Lorkun öljy ja Garnierin miselli, lempparit täälläkin! Niin hyvää kamaa etten kestä. Samoin Rimmelin 25h, nyt löytyi sellainen meikkivoide joka kestää oikeasti hyvin rasvaisella naamallani. 🙂

  • Lorkku ja Garnier ja Rimmel <3<3<3<3

Vastaa