Skip to content

Vuoden 2014 parhaat: meikit

Ihanainen Petra keksi koota kasaan vuoden 2014 suosikkimeikkinsä, ja minähän apinoin heti perässä. Minä tosin en saanut kasaan yhtä meikkiä joka kuukaudelle, mutta valikoidun joukon suosikkeja kuitenkin. Paremmuusjärjestykseen en näitä osannut laittaa, mutta kuitenkin! 


Meikkejä selatessani ja tutkiessani totesin että vuoden aikana on ehtinyt tapahtua jonkintasoista kehitystä. Kaikki suosikkini on tehty kesän jälkeen, aiemmin tehtyjä meikkejä en juuri halunnut edes katsoa. Pahaa teki. En tykännyt itse, en yhtään.

Aloitetaanpa! MACin Novel Romance-kokoelma iski syksyllä kovaa, ja An Amorous Adventure-paletilla (tuttaville AAA) tehty meikki on edelleen mielestäni kertakaikkisen kiva. 


IMG_8285_
Saman kokoelman nimikkopaletti A Novel Romance oli kuitenkin ehdoton suosikkini kokoelman tuotteista, ja sillä tehty meikki on edelleen mielestäni yksi parhaimpia jonka olen tehnyt. 


IMG_8027
Äärimmäisen yksinkertainen, MACin Flat out fabulous-huulipunalla höystetty neutraali meikki miellyttää silmääni jostain syystä aivan erityisen paljon. Joku tässä vaan on just eikä melkein. 


IMG_7814
Clarinsin Ladylike-kokoelman tuotteilla väkerretty taupesävytteinen smokymeikki on suosikkieni kärkikolmikossa. Hyvin yksinkertainen perussmoky, punaiset huulet, hyvä pohja ja onnistuneet kulmat-avot. 


IMG_7377
MAC-kombolla toteutettu lämmin ja hohtava meikki on sekin kaikessa yksinkertaisuudessaan kärkikolmikossa. Kokonaisuus oli kovin toimiva, ja Rose-pigmentti taisi olla tässä ihan ensimmäistä kertaa kunnolla käytössä. Ihana on. 

IMG_6789_
Viime aikojen suurimpia onnistumisia henkilökohtaisella tasolla oli ihan vähän aikaa sitten tehty neonmeikki. Kyseinen meikki toimi myös pienenä herättelijänä, sillä tajusin että olen sortunut viime aikoina yhä vain useammin nudemeikkeihin. Siinä ei ole mitään väärää, mutta alan kaipaamaan värejä. Värejä on oltava enemmän. Se olkoon yksi lupauksistani vuodelle 2015!


IMG_1503_
Päätetään sekamelska omaan henkilökohtaiseen suosikkiini tämän vuoden osalta. Kyseessä on vihreät kulmat- meikki, eli Halloweenbannerani mukaileva/matkiva väri-iloittelu punaisen ja vihreän sävyissä. Muistan vieläkin miten tuskailin tätä meikkiä tehdessäni kun kaikki vaikutti menevän mäkeen- ja lopulta se kuitenkin onnistui. Ja hyvin vieläpä. Kokeilin tässä meikissä itselleni uusia asioita ja tekniikoita, joten olen siitä aivan erityisen ylpeä. Yritän repiä tästä ekstrainspiraatiota ensi vuodelle- tätä linjaa haluaisin noudattaa. Omannäköistäni mutta uutta ja kokeilevaa. 

IMG_9549
Löytyykö näistä jotain ihan erityistä suosikkia, vai puuttuuko oma lempparinne joukosta? Antaa kuulua! Pitää muuten ehkä yrittää kehittää jotain uusia kuvakulmia näihin meikkikuviin…


16 Comments

 1. Eka on lempparini! Ruskeat huulet on vaan niin mun juttu. Plus! Mistä noin ihania paitoja saa? Riemukasta uuttavuotta. <3

  • Ruskeat tai ruskealla taitetut huulipunasävyt on munkin ehdottomia lemppareita-ne toimii aina! ^^ Tuo paita On H&M:ltä, ja ihan mahtava! Paksuhko collegepusero!

 2. Kolmanneks vika meikki miellyttää eniten silmää,mikä on hassua sillä pidän voimakkaista silmämeikeista yleensä.:D jotenkin ihanan raikas meikki!:)

  • Kiitos, ihana kuulla! 🙂

 3. Ihanaa uutta vuotta! <3 Upeita kaikki ja talvinen banneri on huikea. 🙂

  • Kiitos samoin! 🙂 Ja kiitos, tykkään tuosta bannerista itsekin kovasti ^^

 4. Äärimmäisen yksinkertainen on ehkä mun suosikki:)

  • Ihana kuulla! 😀 Tykkään siitä itsekkin kovasti 😀

 5. Joo, viimeinen on ässin näistä! Loistavaa (:

 6. Ihania, mutta rakastan ehkä eniten pinkkejä luomia. Tosin ei ihan joka päivälle. 😉

  • Hehee, ei joo ihan joka päivälle, mutta kiva se on ^^

 7. minusta tähän olisi voinut lisätä vielä sen missä käytit heroinea sekä isadora coffee n poetry meikin , jossa sisärajaus. Nättejä kaikki sun meikit 🙂 hyvää uutta vuotta. Kiitos ihanasta blogivuodesta. 🙂

  • Hmm, totta, oikeassa olet! 😀 Suurkiitos itsellesi <3

 8. Mä fiilistelen eniten tota persikkaista meikkiä, tosi raikas!

Vastaa