Skip to content

Voi Picture Polish minkä teit

Kynsilakkajuttuja pitkästä aikaa, jei! Edellisistä onkin vierähtänyt aika kauan, ehheh.

Kuten otsikkokin sanoo, voi Picture Polish minkä teit. Picture Polish rantautui jokin aika sitten Suomen markkinoille Cesarsshopin kautta, ja sen jälkeen merkki tuntuu olleen kaikkien huulilla. Hankin ensimmäiset Picture Polish- lakkani hiukan ennen kuin merkki tuli Cesarsille myyntiin, ja sen jälkeen kokoelma on karttunut ihan kiitettävää vauhtia. Australialainen merkki on kerännyt varsin kiitettävästi mainetta ympäri maailman, ja merkin valikoima on laajentunut kynsilakoista muihinkin kynsitarvikkeisiin. On kynsilakanpoistajaa ja vaikka mitä muuta!

esaf_picture_polish_group_pic_1

Kiinnostuin merkistä alun perin somehypetyksen takia. Instagramia selaillessa Picture Polish- lakkoja hyppi silmille harva se hetki, ja blogit tuuttasivat PP-kuvia ulos hillitöntä vauhtia. Lisäksi merkin bloggaajakokoelmat ja muutenkin kovin mielenkiintoiset LE-kokoelmat saivat allekirjoittaneen lakankaipuun sellaiselle tasolle että ensitilaukset oli pakko näpytellä menemään. Muistelen että ensimmäisissä tilauksissani (Norwaynailsilta taisin ne ekat tilata) oli UPEA Aurora ja Rocky Horror-kokoelman Columbia. PP:n Rocky Horror-kokoelma tuli markkinoille samoihin aikoihin MACin vastaavan kanssa, ja kun jäin nuolemaan näppejäni MAC- aarteiden suhteen päätin hankkia itselleni PP:n kokoelmasta edes jotain. Punainen glitteraarre Columbia toimi oivana lohduttajana MACin Rocky Horroreiden jäädessä vain haaveeksi!

esaf_picture_polish_group_pic_2

Olen yrittänyt olla Picture Polish- ostosteni kanssa mahdollisimman nirso. Olen yleensä aika kaikkiruokainen lakkojen suhteen, mutta näiden kohdalla olen halunnut pitää hankintani mahdollisimman erityisinä ja tarkkaan valittuina. Ihan hyvä idea, noin niin kuin teoriassa- käytäntö onkin sitten ihan muuta toista. Merkki kun syytää markkinoille toinen toistaan ihanampia ja erikoisempia lakkoja! Olen kuitenkin kunnialla jättänyt ostoskoristani pois perinteiset (vaikkakin ihanan väriset) cremelakat. Jokainen hankkimani Picture Polish- lakka tuntuu erityiseltä ja ihanalta, eikä yhdellekään PP-lakalle löydy kokoelmistani dupea.

Vaikka kaikki omistamani PP-lakat ovat ihastuttavia, on niistä muutama ylitse muiden. Ensimmäisenä mainittakoon ihastuttava Hercynia. Vihreä lakka on upea ja moniulotteinen, ja sen moniväristä hohtoa on ihana katsella.

esaf_picture_polish_hercynia_1

Seuraavakin kunniamaininnan saava lakka on yllätys yllätys vihreä. Vihreä on ehdoton suosikkivärini kynsilakoissa, ja mitä erikoisempi ja ”likaisempi” vihreä on kyseessä, sitä parempi. Näinollen tumma suonvihreä Mallard oli luonnollinen valinta lakkakokoelman jatkoksi ja yhdeksi sen kruununjalokivistä. Vihreä shimmerlakka on pakattu täyteen ihanaa, kullanoranssina hohtavaa hippusta joka tuo erikoisen ja kovin kauniin lisän kokonaisuuteen.

esaf_picture_polish_mallard_1

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä ihana ja upea Columbia. Himoitsen edelleen muutamaa muutakin Rocky Horror- lakkaa, mutta tämä Columbia oli saatava hetimmiten. Punainen glitterkaunotar muistuttaa sävynsä puolesta hiukan China Glazen klassikkolakkaa, Ruby Pumpsia, mutta koostumus on aivan eri.

esaf_picture_polish_columbia_1

Onko Picture Polish tuttu merkki? Mitä mieltä olette ylipäätään indielakoista- kiinnostavatko ne? Käteni alkavat VIHDOIN olla siinä kunnossa että voisin alkaa postailemaan kynsijuttuja enemmänkin, kiinnostaisiko ne?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

16 Comments

 1. Kiinnostaa! Kynsilakat kiinnostaa aina. 🙂 Mullakin on pari PP-lakkaa ja ne ovat kyllä täysin uniikkeja hervottoman kokoisessa kokoelmassani. Sizzle on sellainen, mikä mun pitäisi vielä saada ostettua, mutta olen ihan kamalan pihi ja yritän välttää lakkoihin törsäystä… Saapahan nähdä, että kauanko sen hommaamiseen vielä menee. 😛

  • Sizzle kiinnostaa selvästi monia! 😀

 2. Eivät ole tuttuja juttuja, mutta kuvista päätellen todellakin tutustumisen arvoisia! :D<3

  • Nämä on ehdottomasti tutustumisen arvoisia! 😀 Ihan huippuja!

 3. Äääää älää. Mäkin haluan.

  • Syystä haluatkin! Nää on <3

 4. Kynsilakkapostauksia, KYLLÄ!!

  PP:t näyttää ihanilta <3 Itse ajattelin seuraavaksi laittaa Nailsave.comille tilausta Zoyan lakoista, niistä kun mulla ei ole vielä mitään kokemusta, samoin kuin ei näistäkään. Ehkäpä täytyy siis jossain vaiheessa ostaa kokeeksi muutama näitäkin 🙂

  • Zoyat on IHANIA! ^^ Mulla on niitä suhteessa kovin vähän, kun verrataan OPIn ja China Glazen lakkojen määrään.. :’D Mutta ihania ne on! Hehe, mun on selvästi pakko alkaa postailla lakoista enemmän, sitä selvästi toivotaan. 😀

 5. JOOOOO kynsilakkapostauksille! Ja PP:t on parhautta pullossa. 🙂

  • Hahaa, niin on!! PP meni kertaheitolla mun lempparimerkkien joukkoon!

 6. Ooh, mikä kokoelma sulla! <3 Todellakin lakkapostauksia kehiin 😉 Mä en omista vielä yhtään PP:n lakkaa. On kyllä aika korjata tilanne mahdollismman pian! 😀 Niin ihania sävyjä! Mustakin on alkanut kuoriutua pieni kynsilakkahullu, hahaa. Tekisi mieli koko ajan haalia jotain uutta 😀

  • Kynsilakkahulluus on sitten kovin pysyvä, ja se leviää. 😀 Pakko alkaa panostaa lakkapostauksiinkin enemmän! ^^ Sitä esiteltävää kun olisi…:’D

 7. Olisin kotiuttau sillon kun nähtiin niin ekan PP:n mutta Ria nappas sen ihanuuden ja mä jouduin nuolemaan näppejäni. Nyt tänään vielä nainen kehtasi laittaa siitä postauksen ja jumankaude se Sizzle on vaan saatava hinnalla millä hyvänsä 😀

  Ihanat on kyllä sunkin lakat <3 Go Girl!!

  • Hahaa, mä vähän kuuntelinkin Cesarsilla että nyt jäi sulta jotain saamatta! 😀

 8. PP on ihana merkki, ja niiden cremet on (suurin osa siis) ihan valtavan hyvälaatuisia. Siinä vaiheessa kun Cesarsshopiin tuli PP:t myyntiin, moninkertaistin mun PP-valikoiman. Ihan mahtavaa että näitä voi käydä livenä hypistelemässä ja ylipäätään ostaa SUOMESTA. Halleluja, sanon ma.

  • PP on MAHTAVA! On kyllä ihan parhautta että lakkoja pääsee hypistelemään ihan livenä- ja vielä tilaamaankin Suomesta, jos on PK-alueen ulkopuolella!

Vastaa