Skip to content

Vive la révolution- Huulipunavallankumous

Tänään perjantaina vietettiin Huulipunavallankumousta, PuNaisen järjestämää tapahtumaa jonka tarkoitus oli muistuttaa naisia sydän- ja hengityselinsairauksista. Idea oli yksinkertaisesti punata huulet tapahtuman kunniaksi ja näyttää, että pienillä teoilla voi olla vaikutusta sekä itsetunnon että terveyden kannalta. Koko tapahtuman idea oli aivan nerokas, ja olin siinä heti mukana kun ensimmäisen kerran siitä kuulin! 

Jouduin pitämään huulet töiden takia hiukan neutraalimpana, mutta kotiin päästyä huulille pääsi Make Up Storen upea, ihana Burgundy, näyttävä ja tumma punainen. Työpäivän ajan huulilla oli MACin ihastuttava Bad Girl Riri! 

Käytin Huulipunavallankumousta myös loistavana tekosyynä ostaa yksi uusi huulipuna. Duvessa oli ostanut kyseisen punan muutama päivä sitten, ja kyseinen aarre näytti hänellä niin käsittämättömän hyvältä etten voinut mitenkään vastustaa oman kappaleen hankkimista. Olin itse työpäivän ajan puhelimen ulottumattomissa, joten ihana Duvessa suostui vielä varaamaankin minulle oman kappaleeni Helsingin keskustan Stockmannilta! Punia jäi sinne vielä muutama, jos joku niitä himoitsee. 

Vaikka päivän painopisteen piti olla huulissa, päädyin itse säätämään luomivärien kanssa. Käyttöön pääsivät Make Up Storelta testiin saamani upeat marmoriluomivärit Indus gold ja Black Vermont. Tein koko meikin noilla kahdella napilla, ja käytin rajauksena Make Up Storen Not So Dark- rajauskynää. 
Olen tehnyt samalla kombolla tummemmankin meikin, mutta tämä tuntui sopivammalta kun tarkoitus oli kuitenkin laittaa kunnolla näkyvä huulimeikkikin. 

Kirjoittelen myöhemmin tarkemmin sekä uudesta, ihanasta MAC-punastani sekä kuvissa vilahdelleesta MUS:en Burgundysta! Viikonloppuna olisi luvassa lisää Guerlainia (ylläripylläri).

Mitä pidätte päivän meikistä? Kumpi puna on enemmän teidän mieleen?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Make Up Store Indus Gold saatu
-Make Up Store Black Vermont saatu
-Make Up Store Not So Dark saatu
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Sensai 38 Volume saatu

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-IsaDora Wake Up Make Up Ivory 
-IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness saatu-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Blush Prodige Spiced Mocha

Huulet:

-MAC Bad Girl Riri
-Make Up Store Burgundy saatu

6 Comments

  1. Ihan älyttömän hyvin sopii sulle tuo ensimmäisen kuvan huulipuna! Jeez!

    • Kiitos! ^^ Kyseessä onkin kyllä yksi mun ehdottomista punasuosikeista- samaan aikaan tosi helppo ja sit kuitenkin näkyvä :B

  2. Anonymous Anonymous

    Samaa mieltä kuin ano ylempänä. Ensimmäisen kuvan puna sopii tosi hyvin!

    • Kiitos, ihana kuulla! 🙂

Vastaa