Skip to content

Viimeisin Shiro Cosmetics-tilaukseni sekä heinäkuun kuukauden väri-Butts.

Sain jokin aika sitten viimeisimmän Shiro cosmetics-tilaukseni,ja tässäpä sen sisältö olisi!

The Truth ja The Wandering Wizard minulta löytyi jo ennestään testeripussukoina,ja ne olivat niin hyvälaatuisia ja monikäyttöisiä että hankin niistä välittömästi isommat versiot. Mushroom-väristä tilasin näytteen,sillä se vaikutti mielenkiintoiselta-Whiteout ja When the thrush knocks tulivat tilauksen mukana ilmaisina näytteinä. 

Butts on heinäkuun kuukauden väri-aivan upea,kimaltava murrettu kullankeltainen. Itse olisin ostanut tämän luomivärin joka tapauksessa-ihan vain nimen takia-mutta onneksi värikin on kiva!

Butts on Malcolm Reynolds Edition,ja sen väri kunnioittaa Captain Malin jumalaista takalistoa-tai oikeammin niitä verhonneiden housujen väriä. Captain Malin tietää jokainen Fireflytä katsonut. 

Erityisesti Buttsin kansikuva on mieleeni. Henk.koht olen sitä mieltä että tämä on paras tähänastinen kansi koska paidaton Nathan Fillion. 


En ole vielä ehtinyt toteuttaa meikkiä Buttsilla,mutta aion tehdä sen pikapuoliin-ei hätää!

2 Comments

  1. Mulle tuli tänään ekat indiemeikit ikinä Fyrinnaelta! 🙂 Mutta tietty meidän netti on poikki ja olen puhelimen varassa, eli mitään kunnon postausta tuskin saan tehtyä pariin päivään :/

    • Ihanaa silti että olet saanut ensimmäiset Fyrinnaet! 😀 kirjoittelet sitten kun pystyt :B

Vastaa