Skip to content

Viimeisimmät Shiro Cosmetics-tilaukseni

Ehdin saada kaksi Shiro-tilaustani juuri ennen matkalle lähtöä(posti tuli pari tuntia ennen lähtöä),ja ehdin avata paketit ja hypistellä ja tutkia värejä suurella riemulla. Nyt viikon jälkeen en enää muista mikä tuli missäkin tilauksessa (enkä jaksa alkaa etsimään tilausvahvistuksia) ja koenkin että on parempi että pistän kaikki samaan postaukseen kun ne samalla kertaa tulivatkin.

Tällaisen setin posti toi. Taisin tehdä tilaukset jopa saman päivän aikana-yhden ensin,ja toisen sitten myöhemmin illalla kun muutama väri oli jäänyt vaivaamaan. Huulikiilto on vanhasta kuukauden väristä-jonka tilasin myös ihan luomivärinä. Vanhoja kuukauden värejä tilasin yhteensä kaksi,sekä yhden Derps-värin. Myös muutama sample tuli tilattua!

Aloitetaan sample-väreistä. Kaipasin valkoista luomiväriä,joten tilasin näytteen The Truth-väristä. Snake on ihana kellertävä limenvihreä,ja siitäkin halusin näytteen-isompaa purkkia en kokeilematta viitsinyt tilata. Girl on Firen tilasin täydentämään oranssien värien hyvin pientä kokoelmaa. Boy or Girl ja The Wandering Wizard tyydyttivät harmaan värin tarpeeni-ainakin hetkeksi.

Bitterly cyberstalking your ex on viimeisin lisä custom lipgloss-kokoelmaani. Tilasin sävyn moderatena,ja se on ihana rusehtavanpunainen. Moderatenakin tämä peittää aika hyvin,ja läpikuultavampaa tulosta kaivatessa saakin olla levityksen kanssa tarkkana.

Molempien tilausten mukana tuli kaksi samplea. Nämä luomivärit löytyvät minulta jo ennestään,mutta jokainen on ollut niin mieleinen etten pahastu siitä että sain hiukan täydennystä näiden kautta. Princess-huulikiillosta sain sheer-näytteen;täysikokoinen kiiltonihan oli moderate-laatua. Tämäkin oli mieluisa yllätys!

Tässä tilaamani täysikokoiset värit. Derp Derp Derp kuuluu Derps-kokoelmaan (josta minulla on jo yksi,Derp Derp Derp Derp) ja My cat’s my Valentine ja Bitterly cyberstalking your ex ovat menneen helmikuun kuukauden värit. Erityisesti BCYE:n kansi herätti sekä minussa että miehessäni suurta hilpeyttä. 

Derp Derp Derp on ihana murrettu vihreä-vaaleampaan meikkiin sopisi varjostukseksi,ja tummempaan sitten koko luomelle. Tykkään. Paljon. (onko joku yllättynyt siitä että tykkään vihreästä luomiväristä? Olen hitaasti mutta varmasti swatchaillut indieluomivärejäni,ja vihreiden värien määrä on aika silmiinpistävä)

My cat’s my Valentine on ihana,kimaltava vaaleanpunainen. Koen että tämä on pakko yhdistää ainakin kerran BCYE:n kanssa-ihan vaan siksi että ne ovat minun silmissäni pari.

Bitterly cyberstalking your ex on tumma,hiukan rusehtava punainen. Upea,ihana ja oikeasti uniikki väri kokoelmiini-tällaista minulla ei ole,ei edes tämän lähelle menevää!


En ole näistä mitään päässyt kunnolla kokeilemaan (koska todella tultiin kotiin eilen) mutta huomenna aloitan ahkeran testailun! Huulikiiltoa kokeilin nopeasti,mutta oli jo niin hämärää että oli turha yrittää ottaa kuvia. Niitä kyllä tulee pian! Shiron ihana Caitlin ei pettänyt tälläkään kertaa odotuksiani,kaikki oli taas aivan viimeisen päälle. Näistä tuotteista ja tällaisesta asiakaspalvelusta maksan enemmän kuin mielelläni. Ja ei,en hyödy ylistyksestä mitenkään-Shiro nyt vaan on niin ihana asia että sitä on kiva ylistää.

My latest orders from Shiro Cosmetics came just before our trip-here they are! I got two orders on the same day,so I just mashed them all together for photos. I love them all. I haven’t had the chance to try them yet,but I will-soon.Tomorrow,maybe. Shiros lovely Caitlin did a wonderful job on these,as usual!

Vastaa