Skip to content

Viime viikon Theodora-meikit

Alkuperäisen suunnitelman mukaan minun olisi pitänyt palata blogin pariin huomenna philosophyn tiimoilta, mutta päätin skipata välipäivän ja tunkea esille muuttoa edeltävien päivien meikit. Koska pakkasin ison osan meikeistä hyvissä ajoin, oli loppuviikosta käytössä varsin rajallinen valikoima. Olin jättänyt tarkoituksella Urban Decayn Theodora-paletin käytettävien pinoon-raukka parka kun on ollut pitkään käyttämättä. Tällä tavalla se oli pakko ottaa uudestaan käyttöön. 

Runosuoni ei nyt oikein tahdo virrata, joten mennään ihan vaan suoraan asiaan. Ensimmäisen, muistaakseni torstain meikin tein Brokenilla, Bewarella, Bewitchillä sekä Westillä. Broken kulmaluulla ja sisänurkassa, Bewitch koko luomella ja Beware pehmentämässä sitä sekä West vahvistamassa varjostusta. Tämä oli todella helppo ja minunnäköiseni meikki- sellainen, jonka teen muutamassa minuutissa.

Perjantaina käytössä oli samat värit, mutta tällä kertaa hiukan eri paikoissa. Broken oli edelleen kulmaluulla ja sisänurkassa, Beware tällä kertaa koko luomella, Bewitch luomivaossa ja West jälleen vahvistamassa varjostusta.


Vaikka torstain meikki oli enemmän minunnäköiseni, pidin perjantain meikistä silti paljon, paaaljon enemmän. Kaveriksi se sai Clarinsin Spiced Mochan sekä Lancomen Lip Lover-huulikiillon, meikkipohjana toimi tämänhetkinen luottokomboni Holika Holikan BB sekä MUSen Dual Foundation. 


Kylläpäs tämä pienen tauon jälkeen vauhtiinpääsy tuntuu tökkivän. Ihan kuin käynnistäisi vanhaa moottorisahaa- hirveä yskintä ja rykinä ennen kuin lähtee taas kunnolla käyntiin. Kävin läpi käsittelyä odottavia kuvia, ja hiukan järkytyin niiden määrästä. Se, että kuvasin tänään ison kasan tuotteita ei erityisemmin auttanut asiaa- nyt on vain pakko yrittää pitää joku roti ja kuri ja pitää huoli siitä että postaukset tulee edes jonkinlaisessa aikajärjestyksessä. Huomisen philosophyn jälkeen olisi luvassa useampi Make Up Storen Tribe-kokoelman tuotteilla tehty meikki-nekin ovat odotelleet julkaisua ihan hävettävän kauan. 

Toivotaan että normaalitahtiin paluu onnistuisi mahdollisimman kivuttomasti-intoa ainakin löytyy enemmän kuin tarpeeksi! Onko jollakin teistä vinkkejä takaisinpaluusta? 

Mitä pidätte Theodora-paletilla tehdyistä meikeistä? Itse tykkään ja kovasti! Pidän siitä että vaikka paletti sisältää paljon ruskean sävyjä, saa niistä tehtyä hyvin erilaisia meikkejä ihan pienillä muutoksilla.

6 Comments

  1. Mun vinkki on, että älä postaa siitä, mistä tunnet pakkoa vaan siitä, mistä tuntuu mukavimmalta. Itse huomasin, että oli lähes välttämätöntä saada kirjoittaa siitä, mistä huvittaa, vaikka jonossa olisi ollut välissä vaikka mitä. 🙂

    • Oikeassa olet! Heti helpotti, kun sai ulos jotain mistä itse piti ^^

  2. ylemmän kuvan meikki on kyllä tosi kaunis! Minulle sopii postaus kuin postaus, oon ihan koukussa täällä ruudun toisella puolella 🙂

    • Kiitos! Ja kylläpä on ihana kuulla! <3 Tuollaisten kommenttien takia tekee mieli yrittää aina hiukan enemmän!

  3. Postaat niistä, jotka itsestä tuntuu parhaalta. Mulle käy kaikki! 😉 Tykkään itse kuin hullu puurosta tuosta ruskeamman sävytteisestä meikistä. 🙂

    • Hehee, kiva kuulla! ^_^ En tajua mikä siinä ruskeassa viehättää-mullakin olisi hirmuiset kasat ihania värejä käytössä, ja koko ajan sorrun ruskeaan 😀

Vastaa