Skip to content

Viime päivien suosikkiasioita

Olen viime aikoina tehnyt varsin hyviä hankintoja-niin hyviä,että muutama ostos on päätynyt välittömästi ehdottomien suosikkieni joukkoon. Tässä niistä muutama!

MACin Fever-poskipuna on ihana punaruskea,joka tuntuu sopivan erityisen hyvin kasvoilleni. Sillä olen saanut aikaan ihanan,luonnollisen näköisen punan poskille-kunhan olen muistanut olla varovainen sudin kanssa. Pigmenttiä tässä ihanuudessa on sangen runsaasti,ja omppuposket eivät kuitenkaan ole tavoitteena.

Viva Glam I-huulipuna on täydellinen piristys kasvoille. Rrrrakastan tällaisia syviä punaisia,joita on murrettu hiukan ruskealla-tämä on näyttävä,muttei samanlailla kuin kirkas punainen. Tässä värissä on jotain mystistä-jotain ihanaa ja upeaa. 


Viimeisin hankinta (niin uusi,ettei siitä ole kuin hylsykuvat-Mustaa Kajalia-blogin Heidi on esitellyt tämän ihanaisen jo!), Dior Addict Extreme sävyssä Incognito on ihana,upea nudesävy-sellainen,johon en ikimaailmassa olisi uskonut rakastuvani näin syvästi. Näen edessämme pitkän ja lämpimän ystävyyssuhteen,sillä tämä tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa. Hintava (39,90) mutta jokaisen käytetyn pennosen väärti. 

Nämä ihanuudet oli pakko saada jakaa kanssanne näin pikaisesti. Jokainen ansaitsee vähintään yhden,huolellisen postauksensa,mutta niitä varten haluan hiukan enemmän käyttökuvia! Kärsivällisyyttä siis,pyydän. 

Onko jokin näistä ihanuuksista teille jo ennestään tuttu?

Vastaa