Skip to content

Viikonlopun saaliit

Edellisessä postauksessa kerroin tehneeni viikonloppuna jonkin verran ostoksia, ja nyt olisi aika käydä nuo löydöt pikaisesti läpi. 

Sain sekä perjantaina että lauantaina seurakseni ihanan Mizz Annien. Raskaan työviikon jälkeen en olisi voinut toivoa parempaa tapaa viettää vapaa-aikaa! Kierreltyämme keskustan kosmetiikkatarjontaa (MACin tiskillä käytiin kahdesti,öhöm) ja muutamia vaatekauppoja ruokailua Morrisonsilla unohtamatta totesimme yksimielisesti kahvien äärellä että ilta oli aika lailla täydellinen. Sama meno jatkui lauantaina, tällä kertaa kuitenkin hiukan vähemmän suunniteltuna. 

Koska mukana oli toinen kosmetiikan päälle ymmärtävä, ei kukaan ollut valittamassa kosmetiikkaosastojen nuohoamiseen käytetystä ajasta. Näin ollen ostosten määrä oli myös sen mukainen, sillä ehdin tutkia hyyyyyyvin rauhassa aiiiiivan jokaisen vähääkään kiinnostavan asian. 

Suuntasin MACin pisteelle toiverikkaana ajatellen että Osbourne-kokoelman tuotteet olisivat jo saapuneet. Eivät olleet, joten tarvitsin lohdutusta. 


IMG_3608

Olin onneksi tehnyt jonkinnäköistä ostoslistaa MACille, joten ihan kaikkea ei tarvinnut improvisoida. Iso osa kuitenkin…. Niitä suunniteltuja ostoksia olivat Heroine-huulipuna ja Select Cover up Concealer. Select Cover up-sävyä valitessani (NW15 oli minun sävyni) päädyin tutkimaan meikkivoiteita, ja kun ensisijaisista kiinnostuksenkohteistani oli sävyt lopussa päädyin ostamaan Mineralize Moisture-meikkivoiteen, siitäkin sävyn NW15. Ehdin jo kokeilla meikkivoidetta muutaman kerran, ja ensivaikutelma on hyvä. Todella hyvä. 

Samalta reissulta mukaan tarttui MACin Gorgeous Gold-luomiväri ja Mineralize-luomiväri sävyssä Gilt by Association. Gilt osui silmään vahingossa, ja ostopäätös syntyi aika lailla heti kun tein siihen lähempää tuttavuutta. En ole raaskinut sörkkiä napin kaunista pintaa vielä, mutta lähipäivinä on pakko. PAKKO. Gorgeous Gold suorastaan huutaa parittamaan sen Giltin kanssa, joten ne tulevat varmasti näkymään täällä yhdessä.


IMG_3612

Lauantaina reissu aloitettiin Kaaresta. Sokoksen aletiskeiltä löytyikin sitten vaikka mitä. Hetken sörkittyäni ja tutkittuani tahmatassuihini osui todellinen aarre- Diorin Stylish move-viisikko. Stylish move on ollut hankintalistallani jo pitkään, ja nyt se löytyi ja vielä alesta. Samalta alepöydältä löytyi jälleen yksi Chanelin poskipuna, tällä kertaa vaaleanpunainen Tumulte. 

Make Up Storen puolelle eksyttiin puolivahingossa, ja siellä muistin tarvitsevani skunkkisiveltimen. Sen lisäksi mukaan lähti marmorisävy Amarillo, joka näyttää napissa räväkältä mutta värien sekoittuessa yhteen onkin varsin kaunis punertava taupe. Very nice.

Ilta jatkui vahingossa keskustaan ja MACille, ja siellä erehdyin tutkimaan huulipunia. Mieltäni kaiveli jokin jossain joskus nähty vaaleanpunainen sävy, jonka sitten korvasin Snobilla. 


IMG_3615

IMG_3617

Pakko sanoa että pieni ostosterapia teki hyvääääää. Tässä olikin aika iso osa loppusyksyn ostoksista, näiden ja postitse luokseni tulossa olevien aarteiden jälkeen ei tarvitsekkaan vähään aikaan tehdä ostella uusia aarteita. Varastossa kun on jo ihan kiitettävä kasa uutuuksia odottamassa esittelyvuoroaan…

Back to school-viikko venyy osittain tällekin viikolle, koska juttua riittää vielä. Huomenna olisi luvassa jo Instagramissakin vilahtanut tutorial tummemmasta arkimeikistä! 

Miten teidän viikonloppunne meni? Kiinnostaako joku kuvissa näkyvistä aarteista? Kaikki tulevat varmasti näkymään blogissa, mutta kertokaahan jos haluatte tietää jostakin tuotteesta asap!


8 Comments

 1. Tätä mieltä olen ostoksista: aaaaaaaaaaaa! Kaikki kiinnostaa!

  • Hahaa! 😀 Kaikista tulee juttua! 😀

 2. Ooh! Skunkin hinta ja koko kiinnostaa, ja toki kaikki muutkin tuotteet 🙂

  • Skunkki on ihan kiitettävän kokoinen! Varsi on aika pitkä, ja nyt kun sitä on vähän käytellyt niin se pituus hiukan häiritsee-muuten ihan huippu. Hinta taisi olla jotain 30e:n luokkaa!

 3. Voi vitsit mitä löytöjä! *kuolaa* Chanelin punan haluan ehdottomasti nähdä poskilla.

  • Tulossa on! 😀 Tuo Tumulte on ihan huippu-todella, TODELLA luonnollista ja nättiä jälkeä!

 4. Ohoh, melkoinen ostossaalis 😀 Heroine on viime aikoina ollut useammankin bloggerin huulilla, mutta mielellään sitä näen edelleenkin, sillä kovasti koitan pohtia, uskaltaisinko ostaa sen muutaman viikon päästä Tallinnan reissulta, jos se siellä sattuisi vastaan. Upea sävy, mutta taitaa vaatia käyttäjältään vähän asennetta 😉

  • Heheh, tässä kieltämättä on vähän kaikkea 😀 Heroine on näkynyt nyt viime aikoina vaikka missä! Kiva vaan, kun ns.klassikkosävy on enemmän esillä. Asennetta se kyllä kieltämättä vaatii,mutta oon vakaasti päättänyt laittaa sitä huulille joskus arkena 😀

Vastaa