Skip to content

Viikonlopun ainoa meikki

Tää on ollut rento viikonloppu. Niinku kunnolla rento. Otettiin Miehen kanssa perjantaina bussi kohti Etelä-Savoa ja kaverin mökkiä, ja vietettiin siellä varsin ihanat pari päivää. Kotiin tultiin viime yönä levänneinä, saunotettuina ja mun tapauksessa hyttysenpuremilla. Oli ihanaa, oli rentoa, oli kivaa, oli paljon naurua ja luontoa. En oo ollut mökillä varmaan vuosiin (juhannuksena piti mennä mut olin kipeä) ja tää tuli just nyt tarpeeseen. En ottanut mukaan mitään meikkikamoja! Sen verran ihonhoitojuttuja otin että naaman ja hiukset sai pestyä, mutten muuta. Kannatti! Oli tosi vapauttavaa.

ESAF_LOTD_ENCHANTER_2

Tänään meikkasin ihan kevyesti, kun kipaisin pikatreffaamaan Liisaa. Tasan samanlaisella meikillä lähdin perjantaina matkaan, joten tää oli mun koko viikonlopun ainoa meikki! Hha!

ESAF_LOTD_ENCHANTER_3

Meikkipohja on yhdistelmä Cliniquen meikkivoidepuikkoa, MACin Pro longwear nourishingia ja IT Cosmeticsin meikkipuuteria. Suht kevyt ja hirveän toimiva kombo!

ESAF_LOTD_ENCHANTER_4

Silmämeikin pääosassa on Kat Von D:n nelikkopaletti Sagen sinapinruskea sävy. Luomen keskiosassa on ABH:n renesanssipaletin Primavera, ja sisänurkassa saman paletin Vermeer. Ripsissä IsaDoran lemppariripsari vedenpitävänä versiona, koska luvattiin ukkoskuuroja! En osunu sellaisen keskelle.

ESAF_LOTD_ENCHANTER_5

Huulilla pelkkää MACia. Rajauksena Whirl, ja kiiltona ihana Enchanter. Hiukset oli kaupungilla kiinni, avasin ne kotona ja totesin että ne on ehkä kuitenkin parempi pitää kiinni. Sotkua, takkua jne.

Nyt yritän asennoitua siihen että huomenna alkaa taas uusi työviikko, ja Mies on lomalla. Jeeeeee. Uusi mökkireissu olis paljon parempi idea!

Miten teidän viikonloppu meni?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, Kat Von D Shade+Light Eye Contour Quad Sage, IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume 100% waterproof Black saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, Clinique Chubby in the Nude foundation Abundant Alabaster saatu, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof, Sensai loose powder, IT Cosmetics Celebration Foundation Illumination, NYX Taupe Blush, MAC Lightscapade, MAC Adored, MAC Modest blush saatu

Huulet/Lips: MAC Whirl, MAC Cremesheen Glass Enchanter

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

Vastaa