Skip to content

Viiden kysymyksen haaste

Blogissa on ollut viime päivät hiljaisempaa-pääsyynä eilen alkaneet E3-messut,joita tapitimme  rakkaan mieheni kanssa yötä myöten. Nukkumaan mentiin kun Sonyn pressitilaisuus päättyi ja pystyimme kyseiselle yhtiölle hurraamaan konsolin ja pelien puolesta. Menipä aikaa myös ihan vain nukkumiseen,yleiseen pööpöilyyn ja kerrassaan mainioon elokuvareissuun.

Tälle päivälle on luvassa ainakin Dark Souls-meikki ja NOTD,ja tarkoitus olisi myös saada tehtyä to do-listalla pitkään roikkunut värikäs hää/juhlameikkitutorial (meikiksi valikoitui ihana Moonlight butterfly-meikki!) mutta näin alkuun vastailen KosmetiikkaKaaoksen Johiksen haasteeseen. Idea olisi vastata haastajan kysymyksiin,keksiä sitten viisi omaa kysymystä ja haastaa muita. Koska olen huono,jaksan kyllä vastailla kysymyksiin mutten ilman aamukahvia (kyllä,kello on lähemmäs kaksi iltapäivällä ja saatoinpa vasta vääntää itseni sängystä) en kykene niin haastavaan tehtävään kuin omien kysymysten keksimiseen. Ehkä joku toinen päivä?

Niitä kenkiä. Vesileima on eri näköinen kun eri koneella räpeltää..Johiksen kysymykset:

1.Viihteelle lähtiessä,menetkö mieluummin pubiin yhdelle vai klubille tanssimaan? Vai jääkö kenties koko lähtö?
-Olen aivan jäätävä kotihiiri,joten koko lähtö yleensä jää. Silloin harvoin kun lähden on minut helpompi saada ihan vaan pubiin,mutta poikkeuksiakin on.

2.Keräiletkö jotain?(kosmetiikkabloggaajien kohdalla jotain muuta kuin meikkejä!)
-Elokuvia ja kenkiä!Pienenä keräsin tarroja ja kiviä.

3.Kuljetko yleensä omalla autolla,bussilla,pyörällä vai kävellen?
-Yleensä bussilla ja junalla,välillä kävellen.

4.Matkakohde,jota suosittelisit kysyjälle?
-New York! Se paikka jättää jälkensä ja sinne haluaa aina takaisin. Siinä kaupungissa on jotai n taianomaista.

5.Ketä ihailet?
-Miestäni,vanhempiani,sisaruksiani ja rakkaimpia ystäviäni.Olen monta kertaa jäänyt ihmettelemään sitä miten hienoja ihmisiä lähelläni on.


Sellaista! Jonain päivänä saatan keksiä muillekin kysymyksiä.. Kiitos Johikselle hauskasta haasteesta!

Vastaa