Skip to content

Vierailulla CesarsShopilla

CesarsShopin ihanat naiset kutsuivat joukon kosmetiikka-ja kynsibloggaajia vierailulle joulukuun puolessavälissä, ja pääsin suureksi riemukseni mukaan. Ohjelmassa oli jutustelua, tuotteisiin tutustumista ja muiden bloggaajien kanssa seurustelua-ja luonnollisesti ainakin omalta osaltani ihanien kynsilakkojen kuolailua. 

CesarShopin tilat ovat kuin valtava lakkafanaatikon karkkikauppa, ja minulla ainakin oli vaikeuksia keskittyä tarjolla oleviin jouluisiin herkkuihin, kun esillä oli sentasoista silmänruokaa. Sen verran sain itseäni koottua että kykenin osallistumaan keskusteluun ja pitämään kuolavanan poissa poskelta. 

Iltaa eteenpäin luotsasi omistaja Satu oikean kätensä Viivin kanssa. Alkuun pidettiin esittelykierros, jossa jokainen kertoi hiukan itsestään ja blogistaan, ja nimesi kolme suosikkilakkamerkkiään. Tämän jälkeen Satu kertoi hiukan itsestään, historiastaan ja CesarsShopin historiasta. Saimme kysellä aika vapaasti, kertoa omia mielipiteitä ja toiveita, ja näiden perusteella tuli selväksi että pieniä uudistuksia olisi luvassa. Perjantaille ajoitetut Noutopäivät ovat yksi näistä uudistuksista- pääkaupunkiseudun asukkaat voivat nyt välttyä postikuluilta noutamalla viikon aikana tehdyt tilaukset CesarsShopin tiloista Vuorikatu 22 A:sta Helsingistä.Noutamisen yhteydessä (tai sen sijaan) voi myös tehdä ostoksia! 

Illan aikana keskusteltiin myös indielakoista, ja voinkin suureksi riemukseni kertoa että CesarsShop alkaa maahantuomaan/jälleenmyymään Delush Polishin lakkoja! Lakkojen saapumisessa menee hetki, mutta ne saapunevat alkukevään aikana! 

Saimme illan aikana tehdä ostoksia, ja lähtiessä saimme mukaamme myös varsin ihanat goodiebagit. Koska minulla ei ole kuvia itse illasta (kamera unohtui, ja kännykkä pysyi taskussa liian innostuksen takia) on tämän postauksen kuvituksena on kuvia goodiebagin sisällöstä sekä omista ostoksistani. 

Goodiebag sisälsi paljon ihania, IHANIA asioita. Mukana olleet Konadin ja Ruby Wingin esitteet selasin ahkerasti läpi jo samana iltana, ja niitä on selailtu ahkerasti jälkeen sen jälkeenkin.

Jokaisen goodiebagista löytyi ihana A Englandin lakka. Omasta pussistani löytynyt lakka oli sellainen jonka omistin jo ennestään, joten sain vaihtaa sen sellaiseen jota minulta ei ennestään löytynyt. Valitsin Sleeping Palacen- joka onkin toinen lakka Burne-Jones Dream-kokoelmasta, jota en jo ennestään omistanut. 


Sleeping Palace on upea, violetti hololakka, ja on päässyt jo muutaman kerran käyttöönkin. 
Nailfixin mansikkainen kynsinauhaöljy on päässyt yökäyttöön, mutta ahkeramminkin voisin sitä käyttää- pitää vain petrata muistin kanssa. 


Revlonin tekoripset odottavat vielä käyttöönpääsyä, mutta odotan niiden testailua innolla. 


Kynsitarrat ja glitter odottelevat myös käyttöönottoa- erityisesti glitter kiinnostaa, ja olenkin jo ehtinyt suunnitella yhdistäväni sen useampaan erilaiseen lakkaan. 

Entäs sitten ne omat ostokset? Olin antanut itselleni luvan pieneen hullaantumiseen, ja viisi lakkaa oli mielestäni varsin maltillinen saavutus. OPI oli etukäteen suunniteltu, muut ihanuudet valitsin puhtaasti tunteella. 


Kiikutin siis kassalle Orlyn Macabre Masqueraden (jolle muuten mitkään kuvat eivät tee oikeutta-kyseessä on ihan käsittämätön lakka!), OPIn My Favourite Ornamentin sekä Color Clubin Port-Folion, Kismetin sekä Cosmic Faten. 

Lopuksi vielä Sleeping palace in action- ja oikeastaan kaikki muutkin omistamani kokoelman lakat. Rose Bower puuttuu vielä, mutta sitä en edes kaipaa. 


Järjestys on seuraava: peukalossa ja pikkurillissä Sleeping Palace, etusormessa Briar rose, keskisormessa Fated prince ja nimettömässä upea, ihana Briarwood. Olisipa ollut auringonvaloa kuvaushetkellä-nämä olivat upeat yhdessä! Näistä siis Sleeping palace on saatu, muut ostettu omilla pennosilla.

Toivottavasti joku jaksoi pitkän postauksen loppuun asti-myöhemmin olisi vielä luvassa Narsin Violetta-arvostelua!

6 Comments

  1. Mulla on tuota samaa kynsiöljyä, mutta jasmiinin tuoksuisena. Hyvä tuote.

    • Se on ihan loistotuote! Käytän sitä ihan liian vähän 😀

  2. Uuu, kivoja ostoksia! 🙂 Tuo kynsiöljy vois kiinnostaa muakin, varsinkin näin talvella 😀

    • Sitä voin kyllä suositella lämpimästi-erityisesti juuri yökäyttöön!

  3. Ihania lakkoja hankit! Harmi etten päässyt tulemaan tuonne, kauhea kynsimania meinaan päällä ollut jo jonkun tovin 🙂

    • Harmi ettet päässyt! Kynsimania on vaarallinen asia jos se pääsee kunnolla vauhtiin 😀

Vastaa