Skip to content

Vierailu China Glazen maahantuojalla Consult lady OY:lla

Sain jokin aika sitten kuulla ihanaiselta Pandalta että Vantaan Korsosta löytyy China Glazen maahantuojan liike,jonne peruskuluttajakin voi mennä asioimaan. Riemusta hihkumisen,käsien huitomisen ja ohmigaad-vouhkailun jälkeen aloin suunnittelemaan huolella täsmäiskua Korsoon. Sopiva hetki löytyi,ja keskiviikkona suuntasin Korsoon. Consult Ladyn tilat ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta,joten matka sujui hyvin helposti. Eli Helsingin keskustasta(ja pääkaupunkiseudulta muutenkin) pääsee paikalle todella helposti julkisia käyttäen! 

Tein taktisen virheen ja jätin järkkärin kotiin. Laukusta löytyi kyllä pokkari,mutta heti sisäänastuttua kaikki suunnitelmat muistiinpanoista ja valokuvauksesta unohtuivat,koska…
Kuva Piece of Panda

 …Heti oven vierstä löytyi kolme massiivista China Glaze-hyllykköä. Hyvä että osasin edes tervehtiä. (Onneksi ystävällinen Panda antoi minun lainata kuvia omalta vierailultaan!) En tajunnut edes kysyä minua auttaneiden ystävällisten naisten nimiä 🙁 Heti sisääntultuani ja asiani kerrottuani tiedusteltiin minulta olinko etsimässä kenties jotain tiettyä lakkaa,koostumusta tai kokoelmaa. Onnistuin innostukseltani sönköttämään että etsin erityisesti glittereitä vanhemmista kokoelmista-ja glittereitä muutenkin. Olin jo sisääntullessani nähnyt hyllyssä muutaman lakan joiden olemassaoloa olin jo epäillyt,ja jotka olin jo meinannut tilata kalliilla ebaysta. Onneksi en tilannut-hyllystä löytyivät Glam,Mahoganie,Luna ja Bad kitty. Minulle annettiin pieni kori johon sain keräillä lakkapulloja,ja edellä mainitut neljä päätyivät koriin heti ensimmäiseksi. 


Kuva Piece of Panda

 Palvelu Consult Ladyssa oli ihan mahtavaa! Mainittuani etsiväni ja pitäväni erityisesti glittereistä,alettiin niitä etsiä yhdessä. Vertailimme myös muutamaa toisiaan paljon muistuttavaa glitterlakkaa-esimerkkinä Ruby Pumps ja Ring in the Red. Päädyimme yksimielisesti siihen lopputulokseen että Ruby Pumps(joka minulta jo löytyi) on parempi-mutta sain ilmaiseksi mukaani Ring in the Redin jotta voin vertailla niitä kotona tarkemmin. Sain mukaani myös käsinaamion,jota aion testailla pikapuoliin-käteni ovat todella kuivat ja kuivuttuaan helposti atooppiset,joten naamio tuli tarpeeseen! Consult Ladyssa oli myös esillä kaksi uutta syyskokoelmaa, On the Horizon sekä Autumn Nights. On the Horizonin lakat eivät innostaneet minua ollenkaan-sentyyppinen glitter ei vain ole minun juttuni. Autumn Nightsista taas löysin muutaman upean shimmerlakan. Halloweenkokoelma(jonka promokuvia olen kuolaillut netissä) ei ollut vielä saapunut,joten sainpahan hyvän syyn uudelle vierailulle syksymmällä,heh…


Kuva Piece of Panda

 Consult Ladysta löytyi myös China Glazen minilakkoja! En edes tiennyt että näitä on olemassa-pikkuiset olivat todella söpöjä ja suloisia! Ainuttakaan sellaista en kuitenkaan ostanut-haluan lakkani täysikokoisina. Tarjolla oli myös China Glazen tarjouspaketteja,buy 2 get 1 free-settejä. Niitä päädyin ostamaan kaksi…Naureskelin Consult Ladyn naisten kanssa lakkakokoelmaani ja sitä kuinka se on minulle pyhä-yhdestäkään lakasta en ole luopunut,enkä aio. Ihanaiset ovat minun aarteitani. 


Kuva Piece of Panda

 Tarjolla oli toki muutakin kuin kynsilakkoja-kaikkia mahdollisia kynsienkoristelutarvikkeita oli saatavilla. Jos en olisi laiska,olisin ostanut ainakin erilaisia irtoglittereitä-voi olla että ostan niitä seuraavalla kerralla,sillä niiden kokeilu on ollut mielessä useasti.Myös koristelulakat jäivät vaivaamaan….

Kuva Piece of Panda

 Consult Lady myy myös muunmuassa Mirabella-mineraalimeikkejä,Dr.Spiller-ihonhoitosarjaa sekä Body Drench-vartalotuotteita. Näiden lisäksi valikoimissa on myös meikkisiveltimiä,nauharipsiä,korvakoruja sekä paljon muita tuotteita. Tarkempaa tietoa löytyy Consult Ladyn verkkosivuilta.(en hyödy linkin klikkaamisesta mitenkään)


Kuva Piece of Panda

Kynsilakkojen hinnat vaihtelivat 6,50-12€ välillä,ja tarjolla oli laaja valikoimia kokoelmia,värejä,alus-ja päällyslakkoja sekä hoitolakkoja. Valikoimasta löytyi uusimpia kokoelmia sekä vanhempia harvinaisuuksia,kuin myös esimerkiksi Hunger Games-kokoelma. 

Mitä minä sitten päädyin ostamaan? Esittelen ostokseni tarkemmin omassa postauksessaan,mutta tässä yhteiskuva saaliistani!


Kotiutin siis yhteensä 18 kynsilakkaa,joista Ring in the Redin sain ilmaiseksi. Näistä yksi on jo ollut kynsillä asti!

Olitteko kuulleet Consult Ladysta tai vierailleet siellä? Itse aion jatkossa käydä ostamassa China Glazeni sieltä.

8 Comments

 1. OMG! Nyt mä ymmärrän, miksi koit pienen sekoamisen… 😀

  • 😀 Kyllä! Oli sellainen tilanne ettei sekoamiselta vain voinut välttyä 😀

 2. Anonymous Anonymous

  Pakko kai se on lähtee vierailemaan tuolla! Muutama China Glazen lakka on jo pitempään ollut ostoslistalla (take a trek, poetic ja nyt keskiviikon jälkeen myös united, kiitosta vaan :D)…

  • Kannattaa! 😀 Kannattaa myös varautua vierailuun henkisesti,meinaan mopo karkaa nopeasti käsistä. Unitedia en tuolla nähnyt! 🙁

 3. Waah, asun vähän liian lähellä tuota mestaa, josta olin siis autuaan tietämätön ennen teitä ryökäleitä :D.

  • Hähää,ilo olla ”avuksi” :D:D

 4. Voi ei. Kävin Vantaalla juuri pari päivää sitten, enkä tiennyt että noin houkutteleva paikka on aivan lähistöllä. Sama virhe ei tule toistumaan.

  Ihania löytöjä olet tehnyt.. onnittelut 🙂

  • Kiitos! Kannattaa ehdottomasti mennä käymään,palvelu oli ihan mieletöntä ja valikoima valtava!

Vastaa