Skip to content

Vierailu Aila Airon Kauneuslinnassa

Otin muutama päivä sitten yhteyttä Aila Airon kauneuspalveluihin heidän verkkosivujensa kautta tiedustellakseni Art Decon ostomahdollisuuksia (jotenkin onnistuin innoissani sivuuttamaan listan jälleenmyyjistä joka sivulta helposti löytyy) ja sain nopeasti ystävällisen vastauksen sekä kutsun tutustumaan tuotteisiin heidän toimipisteeseensä Kauniaisiin. Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä,ja olinkin nopeasti sopinut ajan torstaiaamulle. Suuntasin innosta pinkeänä aamulla junalla Kauniaisiin (junamatkaan meni huimat 20 minuuttia,matka sujui sen verran sukkelaan että aion mennä uudestaankin) ja seikkailin vartissa juna-asemalta Kauneuslinnalle.(onneksi kännykässä on toimiva karttaohjelma) Kävelymatka asemalta oli todella miellyttävä,sillä maisemat ovat aivan upeat. Nautin siitä että sain kävellä itsekseni,rauhassa ja ilman kiirettä,ja pystyin keskittymään kaikkeen ympärillä olevaan. 

Perille päästyäni minut vastaanotti Mari,jonka kanssa olin käynyt sähköpostikeskustelua. Tunnelma oli heti saapuessa miellyttävä ja kotoisa,ja pieni vaivannut jännitys hävisi lähes heti. Asiakaspalvelijana arvioin aina hyvin tarkkaan saamaani palvelua,ja olen sen suhteen hyvin tiukka. Kauneuslinnassa saamani palvelu on ehdottomasti parasta mitä olen pitkään aikaan saanut! Kun aloin tätä kirjoittamaan yritin kovasti keksiä jotain negatiivista-tai edes huomauttamisen arvoista-mutta sellaista ei ollut. Pääsin myös tapaamaan pikaisesti omistajan,Anitra Airon. Anitra Airon maine oli kiirinyt jo tätä ennen korviini,joten tämä pikainenkin tapaaminen tuntui pistävän jalat veteläksi enkä oikein tiennyt mitä sanoa-kyseessä kuitenkin on kauneudenhoitoalan uranuurtaja Suomessa. 

Sain Kauneuslinnan esittelykierroksen,ja historiaa ja kaikkea vanhaa ja kaunista rakastavana olin tästä enemmän kuin riemuissani.1900-luvun alussa rakennettu,nykyään Kauneuslinnaksi kutsuttu talo on upea ja täynnä kauniita yksityiskohtia,ja osa niistä on yhtä vanhoja kuin itse talo. Ikkunoista avautuu näkymä järvelle,ja koko talossa tuntui vallitsevan rauha. Tunnelma oli todella miellyttävä ja kotoisa!

Eteisen yksityiskohtia
Art Decon standeja. Voi ihanuus!Esittelykierroksen jälkeen istuimme alas kahvin kanssa,ja Mari kertoi minulle sekä itse Aila Airon yrityksestä ja sen historiasta sekä heidän valikoimistaan löytyvistä tuotteista ja palveluista. Tuotemerkeistä ainoastaan Art Deco oli minulle ennestään tuttu,kaikki muut olivat vieraita. Sain kotilukemiseksi reilun pinon esitteitä,joita olenkin jo mielenkiinnolla käynyt läpi. Erityisen suurta mielenkiintoa herätti Dermaviduals-kiinnostus kohosi jo tapaamisessa sille tasolle että varasin ennen lähtöäni ajan kasvohoitoon päästäkseni kokeilemaan merkin tuotteita,ja jotta minulle voitaisiin määrittää sarjalta oikeat tuotteet. Tästä maksan mielelläni,sillä edellisestä kasvohoidosta on mennyt niin kauan että hävettää…

Koska Mari tiesi että olen erityisen kiinnostunut Art Decosta,näytti hän ennen tuotteiden perinpohjaista esittelyä minulle vilaukselta tämän syksyn kokoelmaa. Kokoelma oli juuri sellainen kuin syksykokoelman olettaisin olevan-aivan ihana. Muutama tuote jäi erityisesti kaivelemaan mieltä,ja kun kokoelma julkaistaan saatan joutua ne ostamaan. Art Decon valikoiman ja tuotteet kävimme huolella läpi,ja itsehillintäni joutui todelliselle koetukselle tämän läpikäynnin aikana. Halusin räpeltää,hipeltää ja kokeilla kaikkea. Onneksi Mari näki tämän ja esitteli minulle rauhallisesti ja perinpohjaisesti tuotteita. Erityisen paljon kiinnostuin meikkipuutereista,ja päädyin ostamaan suhteellisen uuden Sun Protection Powder Foundationin,jonka suojakerroin on 30. Olen todella huono käyttämään erikseen aurinkorasvoja,ja  luotan siihen että käyttämäni peruskosmetiikka suojaa ihoni-siksi yritän panostaa hyvän suojakertoimen omaaviin meikkipohjiin ja kosteusvoiteisiin. Lisäksi päädyin ostamaan kuusi luomiväriä-viisi peruskokoelman väriä ja yhden Glam Stars-sävyn. Värejä valitessa olisi mopo voinut karata pahemman kerran käsistä,mutta onnistuin poikkeuksellisesti pitämään itseni kurissa. Valitsin neutraaleita,itselleni sopivia kylmiä ruskean,harmaan ja lilan sävyjä,joilla tiedän saavani aikaan monipuolista jälkeä. Luomivärien rasian sain lahjaksi,ja tästä olin aivan onnessani! Kahdentoista luomivärin rasiaan mahtuu vielä kuusi ihanuutta lisää! Toki voisin ostaa siihen myös poskipunan,mutta kokoan mieluummin erillisen rasian poskipunille. 

Luomivärien lisäksi suurin himotuksen kohteeni olivat Art Decon Pure Minerals-sarjan (ja ihan perussarjankin) Eye Stylerit. Sudin niistä mahdollisimman useaa kämmenselälle,sillä en saanut tarpeekseni niiden jättämästä pehmeästä ja kauniista jäljestä. Tulen lähitulevaisuudessa (eli heti kun palkka tulee) ostamaan sekä Mineral Eye Stylereitä että Soft Eye Linereitä vielä monta. Molemmat ovat vedenpitäviä,eivätkä kämmenselälle vetelemäni swatchit liikahtaneetkaan päivän aikana saippuapesuista huolimatta. Suunnattomaksi riemukseni Mari sujautti pussukkaani myös suuresti himoitsemani Mineral Eye Stylerin sävyssä 76. Taisin suu vaahdossa selittää kuinka hyvin se sopisi turkoosin ripsivärini kanssa. Saatoin myös tehdä kyseisellä värillä useamman swatchin kämmenselälle ihan vaan siksi että se oli ihana… 

Art Decon perinpohjaisen esittelyn jälkeen maksoin ostokseni ja sain pienen lahjapussukan,jonka sisällöstä kerron myöhemmin. Aikaa oli kulunut täysin huomaamatta lähes kaksi tuntia! Kuten jo edellä mainitsin,varasin vielä ennen lähtöä ajan kasvohoitoon yrityksen Pohjois-Esplanadin pisteeseen. Sitten oli aika kasata tavarat,hyvästellä Mari ja palata arkeen. Tiedän jo nyt ettei tämä ollut viimeinen vierailuni Kauneuslinnassa-tällaisen palvelun perässä menen sinne uudelleenkin. Jos voin ostaa Art Decon meikit vastaavasta paikasta ja saada näin hyvää palvelua,hylkään mielelläni kaikki ajatukset merkin tuotteiden tilaamisesta ulkomailta. Myös Dermavidualsin tuotteet kiinnostavat,joten luulen kotiuttavani niitä kasvohoidon yhteydessä muutaman… 

Sitten ne ostokset!

Koko saalis yhteiskuvassa-osa tuotteista itse maksettuja,osa saatuja

Itse ostin jo edellä mainitun Art Decon Sun protection powder foundationin sekä kuusi luomivärinappia,jotka saadussa rasiassa majailevat.

Pikaisen testauksen perusteella meikkipohja vaikuttaa todella lupaavalta!

Rasia saatu

Kuten näkyy,ovat ostamani luomivärit todella neutraaleita ja turvallisia sävyjä. Tumma violetti taittuu iholla hiukan ruskeaan,ja päätyi siksi varjostussävyksi palettiin. 


Ja tässä ne saadut tuotteet. Mari oli valikoinut jo etukäteen minulle muutamia tuotteita,ja lisäsi pussukkaan vielä muutaman sellaisen josta olin todella innoissani. 

Tuotemerkeistä puhuessamme ihoni rasvaisuus ja taipuvuus kiiltoon tuli esiin,joten vielä juuri ennen lähtöäni Mari antoi minulle mukaan Art Decon puuteripaperit. Nämä päätyivät heti käyttöön työpäivän aikana. 

Baked eyeshadow odotteli pussukassa jo valmiina,sävy 30. Todella kaunis sininen,jossa riittää pigmenttiä!

Myös Hot Chili lip booster odotteli pussukassa valmiina. Tämän Mari esitteli minulle kun kävimme Art Decon tuotteita läpi,ja kiinnostuin jo silloin tuotteesta-tämä huulikiilto sisältää siis punaista chiliä,joka parantaa huulten pintaverenkiertoa tehden niistä punertavat ja hiukan pulleammat. 

Lash Boosterkin käytiin Art Deco-esittelyssä läpi,ja se kiinnosti jo silloin.Olinkin todella riemuissani kun tajusin saaneeni tämän-en ole pitkään aikaan käyttänyt vastaavaa tuotetta,ja kokeilenkin sitä riemulla. 

Mineral Eye Styler päätyi lahjapussukkaan loppuvaiheessa,kuten jo aiemmin mainitsin. Tämä on todellinen aarre,ja näitä aion ostaa useassa eri sävyssä. 


Nail growth stick löytyi pussukastani jo ennestään,ja sitä olen jo illan mittaan sutinut innoissani kynsilleni, Tämä päätyi mukana kulkevaan meikkipussiin. Erityisen innoissani olen siitä että kynäpään voi vaihtaa kun se kuluu ällöksi-mukana on kolme vaihtopäätä!


Koska puhuimme aurinkosuojasta sekä sen käyttämättä jäämisestä,sain mukaani vielä pieniä näytteitä Dr.R.A. Ecksteinin aurinkosuojatiivisteestä (Ilunan vapaa suomennos) joka Marin mukaan sopii hyvin myös meikin alle. Tätä testaan innolla mikäli aurinko vielä näyttäytyy!

Kaikista edellämainituista tuotteista tulee varmasti vielä omat juttunsa,sillä kaikki vaikuttavat todella lupaavilta!

Haluan kiittää vielä Maria ja Aila Airon Kauneuspalveluita tästä mahdollisuudesta (ja kaikista ihanuuksista)-vierailu Kauneuslinnassa oli todellinen elämys.

Osa postauksessa esitellyistä tuotteista on saatuja,mielipiteet niistä silti omiani enkä hyödy niistä millään tavalla. 

17 Comments

 1. Kuulostaa tosi mukavalta iltapäivältä! Mulla on baked luomiväreistä hopeisena välkkyvä vaaleaminttu. Tee pian silmämeikki tuolla sinisellä, sillä se oli toinen värivaihtoehtoni tilausta tehdessäni 🙂

  • Teen tolla meikin mahdollisimman pian,sen perusteella mitä kädelle testailin vaikuttaa ihanalta!

 2. Ihanan näköinen paikka, kivalla tavalla ”retro”. 🙂 Art Decon meikit ovat todella kauniita, olen ihastellut niitä jo pidemmän aikaa, mutta omaan hyllyyn niitä ei vieläkään ole eksynyt. Bloggarin elämä on rankkaa, kaikkeen ei vaan yksinkertaisesti ole rahaa!

  • Joo,on raskasta kun kaikkea ihanaa ei voi heti itselleen saada! 😀

 3. Olen käynnyt tuolla silloin talven loskalumikeleillä ja mietin että mahtaa paikka näyttää vieläkin kauniimmalta kesällä – ja tottahan se oli!

  Kävitkö kurkkaamassa sen porraskäytävässä olleen vessan :)? Se on niiin söpö!

  • Kävin,se oli superihanasöpö! Ja ihan mielettömän kaunistahan tuolla oli-sen kävelymatkan teki mielellään kun maisemat oli niin ihania!

 4. Vaikuttaa aivan ihanalta paikalta! Tuo chiliä sisältävä huulikiilto aiheutti täällä pientä hihitystä – saisinkohan chiliallergisena ihan superpulleat huulet 😉

  • Ihana paikka tuo olikin! ^^ Hehee,voi olla että lopputulos voisi sun kohdalla olla aika ankka 😀 Omilla huulilla en ole huomannut mitään suurempaa pullistelua-en tosin sitä olisi kaivannutkaan 😀

 5. Tuosta ripsarinpohjustajasta olis kiva kuulla mielipiteesi ;).

  Musta on vähän tylsää, kun Artdeco on Suomessa heikommin saatavilla, Virossa olen nähnyt sitä kosmetiikkaliikkeissä ja tavaratalossa.

  • Art Deco on saatavilla vain kosmetologeilta yms ihan tietoisen päätöksen takia,näin kerrottiin! 🙂 Joo,muuallahan sitä saa tavarataloista yms-erityisesti Saksassa josta merkki on peräisin.

  • Anonymous Anonymous

   Hei!
   ARTDECO -jälleenmyyjät löytyvät http://www.ailaairo.fi -sivustolta. ARTDECO tapahtumista ympäri Suomen löytyy tietoa myös ARTDECO Suomi Facebook-sivustolta.
   Terveisin, Mari

 6. Oi, toi Eye Styler on minunkin mielestäni ihan järkyn loistava kynä! Mulla on kanssa tarkoitus joskus hommata pari väriä siitä kunhan kukkaronnyörit antaa vähän myöden. 😉

  Ihania luomivärisävyjä! Jään mielenkiinnolla odottelemaan lisää postauksia sun Artdecoista!

  • Lisää on luvassa jatkuvalla syötöllä,oon näistä niin innoissani!

 7. Voi vitsi miten hyvää palvelua! 🙂

  Tuo kynsiöljy-kynä on muuten pelastanut mun kammottavat desinfiointiaineen tuhoamat kynnet (tai mitä niistä nyt pelastettavissa oli..), valmistelen juttua siitä. Hahaa, chiliallergisena munkin on Helenan tapaan ehkä parempi pysytellä erossa chilihuulikiillosta, tosin ainakin turvotus-efekti olisi aika voimakas 😀

  • Oon testaillut tuota kynää ihan onnessani,ihanalta tuntuu! 😀 Ehkä sun ja Helenan on syytä välttää chilikiiltoa 😀

 8. Voi että, kuulostaa ja näyttää ihan mahtavalta!! 🙂

  Näinkö oikein, että tuossa kuvassa oli Leg foundation -niminen tuote? Kerro heti lisää! 🙂 Ja Eye Styler alkoi kiinnostaa kovasti, kirjoita siitä! (vai enkö vain huomannut postausta, tämäkin on hyvin mahdollista 😉

  • Se on vartalomeikki! En tykkää itseruskettavista,mutta tää tekee saman efektin niin että rusketuksen voi pestä illalla pois! 😀

   Eye styleristä juttua tulossa :B

Vastaa