Skip to content

Vakkarinaama

Edellisessä postauksessa käytiin läpi viime aikojen lempparituotteita, nyt käydään läpi viime aikojen lempparimeikkiä! Tällä naamalla (pieniä muutoksia oon tehnyt, esim. huulimeikki on saattanut vaihdella mutta perusidea on ollut sama) olen mennyt viime aikoina! Tämä on nopea tehdä, ja silmämeikki on sen verran kevyt että kevätallergioiden takia vuotavat silmät eivät tuhoa silmämeikkiä. Silmämeikin tärkein osa on ollut vedenpitävä ripsiväri, jota ilman mulla olisi meikit pitkin naamaa jo aamusta. Että niin, taas tällästä neutraalimpaa naamaa! Mutta tällä on menty nyt niin monta arkipäivää, että on kiva esitellä tää. Mulla on niitä tummempiakin meikkejä jemmassa, no hätä! Ja hei, ennen kuin mennään yksityiskohtiin, NIIN KATTOKAA MUN HIUKSIA! Pitkät! Kivat! Taitaapi olla pidemmät kuin koskaan tän mun kolmivuotisen blogiurani aikana!

ESAF_LOTD_MOTHERS_DAY_1

Mut niin, se ite meikki. Meikkipohjaksi on vakiintunut jokin aika peittävä meikkivoide, esim. Maybellinen uusi Fit me tai Kat Von D sekoitettuna johonkin kevyempään. Tänä kyseisenä päivänä naamalla oli kuitenkin It Cosmeticsin Your skin but better CC -voide, joka onkin sen jälkeen ollut päivittäin naamalla. Pääsyy tähän on kyseisen CC -voiteen aika reilu suojakerroin (50) joka on mulle jo tässä vaiheessa kevättä/kesää aika ehdoton. Palan herkästi enkä rusketu (muutun vaan punaiseksi) joten alan suojaamaan itseäni jo nyt. Ja hei, toi CC -voide saa ihon näyttämään tosi kivalta!

ESAF_LOTD_MOTHERS_DAY_2

Poskilla oli sekoitus Benefitin Dandelionia ja Rockateuria, korostustuotteena Everyday Mineralsin Sunny.

ESAF_LOTD_MOTHERS_DAY_4

Silmämeikissä on itselleni aika vaatimaton määrä värejä, peräti 2! Varjostuksena KVD:n Rust -paletin vaaleanpunainen, korostustuotteena UD:n Naked 3:n Strange. Ripsissä IsaDoran vedenpitävä ripsari.

ESAF_LOTD_MOTHERS_DAY_5

Huulille valitsin meikin muutenkin vaaleanpunaista sävymaailmaa mukaillen Lipstick Queenin Frog prince -huulipunan, joka on hylsyssä vihreä mutta muuttuu huulilla hiukan läpikuultavaksi roosaksi. Sävy on kevyt, mutta pysyy huulilla koko päivän, sillä puna toimii samalla lip stainina. Tykkään! Frog princestä on julkaistu myös huulikiiltoversio, ja mun on ehkä vähän pakko hankkia se jossain vaiheessa. Oon tykästynyt tähän huulipunaversioon sen verran paljon että oon aika satavarma siitä että tykkäisin myös kiillosta!

Mut nii, sellainen kevyt arkimeikki tällä kertaa! Tein ihan tasan saman meikin eilenkin. Ja tänään. Niin kauan kun vuotavat silmät on riskinä, en viitsi meikkailla tän raskaammin.

Millaisella arkimeikillä te olette huidelleet viime aikoina?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Kat Von D Rust, Urban Decay Naked 3 Strange, IsaDora Build-Up Extra Volume saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz medium brown, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: Nyx Angel Veil Primer, It Cosmetics Your skin but better CC-cream Fair, MAC ProLongwear Concealer, RCMA Loose powder, Benefit Dandelion ja Rockateur, Everyday Minerals Sunny

Huulet/Lips:Lipstick Queen Frog Prince

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Kaunis meikki. <3

  Tosi luonnollisella, mutta huulissa on yhdeksän kertaa kymmenestä Bobby Brownin Electric Coral. On muuten erittäin hämmentävä puna, kaupassa se huulilla kävellessä kolme ihmistä pysäytti ja kysyi, mitä punaa sulla on huulilla. 😀 Jostain syystä silloin tajuaa löytäneensä oman juttunsa. Onneksi sain HKI:n Stockan toiseksi viimeisen kappaleen tota sävyä. 😀

  • Kiitos <3 Googlasin Bobbyn, ja voi VAU! En kyllä ihmettele jos sua pysäytellään kaupassa :DD

 2. Emma Emma

  Hei Ilona! Tuli mieleen, että miten sä valitset meikkipohjan värisävyn näissä meikeissä, joissa ainoa vaihtoehto on tilata netistä eikä niitä voi esim. testata liikkeessä. Vai valitsetko aina suoraan vaaleimman? Mua kiinnostaa kauheasti toi IT Cosmeticsin CC-voide, mutta tää oman pohjasävyn arvonta tän kaiken punakkuuden alta on edelleen kesken, joten hirvittää pistää useampi kymppi tuotteeseen, joka sitten potentiaalisesti on liian tumma/vaalea. 😀 Musta olisi kiva lukea esim. joku postaus, jossa vertailet eri valmistajien sävyjä keskenään

  • Ihan mahtava idea, KIITOS Emma! Otan tän työn alle, koska noissa todella on eroja! Mä ostan aina yleensä pienen googlailun perusteella vaaleimman sävyn, mutta niissä on todella paljon eroja eikä se vaalein todellakaan ole aina oikea valinta!

 3. Oi kun kiva 🙂 Toi frog prince kuulostaa aika kivalta, itse kun en oikein huulipunista niin välitä.

  • Kiitos ^^ Frog Prince on kyllä ihan mahtava! Suosittelen lämpimästi, se on jotenkin tosi epähuulipunamainen!

Vastaa