Skip to content

Uutta Urban Decaylta

Seuraan aika tiiviisti useamman merkin lanseerauksia sosiaalisessa mediassa, ja yritän pysyä niistä hyvin kärryillä. Tiesin siis hyvissä ajoin että Urban Decaylta on tulossa syksyksi vaikka mitä ihanaa! Saatoin hihkua vähän riemusta jokin aika sitten, kun sain ihanan ylläripussillisen täynnä Urban Decayn uutuustuotteita.

ESAF_UUTTA_UDLTA_1

Olin kuikuillut näitä kaikkia somessa jo pitkään, ja ehdin jo intoilla mm. All Nighter -meikkivoiteesta ja Pro -siveltimistä ihan urakalla. Korjaavat peiteaineet oli nekin ihan kiinnostavia, mutta niistä en ollut niin älyttömän innoissani. Kiinnostunut, en innoissani.

ESAF_UUTTA_UDLTA_2

No, olin näiden korjaavien peiteaineiden suhteen todella väärässä. Ne osoittautui näistä uutuusjutuista ehdottomasti parhaiksi! Myös puuterisivellin on ollut käytössä ihan mieletön, mutta nää peiteaineet on silti olleet ihan ylivoimaisia.

Rajauksia olen testaillut vasta kädelle ja illalla muun meikin päälle, joten niistä en uskalla vielä sanoa ihan varmaa mielipideettä. Perversion-rajaus vaikuttaa kuitenkin todella lupaavalta!

All Nighter-meikkivoide ansaitsee ihan oman mainintansa. Tätä olin odottanut ihan älyttömästi, ja testasin tätä jo sinä iltana kun sain tämän hyppysiini. Sain kokeiluun sävyn 2.0 joka olisi juuri ja juuri mennyt iholleni jos se ei olisi hapettunut (tummunut) ihollani. Sekoittelin siis tähän hiukan vaaleampaa meikkivoidetta, jolloin All nighter toimi hyvin! Haluan tehdä vielä muutaman kokeilun ennen kuin annan tästä lopullisen mielipiteeni, joten malttakaa vielä hetki. Mikäli olette kuitenkin menossa jo ostamaan omaa kappalettanne kannattaa pyytää ensin näyte, jotta voitte kokeilla hapettuuko tämä omalla ihollanne. Mikäli tää hapettuu, kannattaa ostaa suosiolla vaaleampi sävy kuin normaalisti. All Nighterista on saatavilla todella vaaleita sävyjä, eli sopiva pitäisi kyllä löytyä! Aion ostaa itselleni tästä myös vaaleamman sävyn, jotta voin sitten miksailla 2.0:aa siihen.

Näiden lisäksi Urban Decay julkaisi myös Suomessa Moondust-paletin, joka sisältää useamman upean glitterisen Moondust-sävyn. Moondusteista on julkaistu myös nestemäiset versiot! Niitä en ole vielä nähnyt Suomessa, mutta jaksan uskoa ja toivoa että ne tulisivat myös meidän ulottuville.

Oletteko jo ehtineet tekemään tuttavuutta tämän syksyn uutuustuotteisiin?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta. 

10 Comments

 1. Ihania UD-uutuuksia <3 Vaadin tarkempaa esittelyä siveltimistä ja korjaavista peiteaineista! Vielä en näistä muihin ole käytännössä ehtinyt tutustua, mutta tuollaisen eyelinerin ostin sävyssä Fireball ja se on IHANA!

  • ilona ilona

   Molemmat on tulossa! 😀 Noi korjaavat peiteaineet on olleet mun pelastaja viimeaikoina ? Noi linerit on IHANIA! Mun pitää tehdä niillä joku kunnon lookki :B

 2. Jonkun verran, UD:n uutuudet on vähän jääneet katsastamatta, kun en ole ehtinyt käydä hiplailemassa, kun HKI ollessa on aina ollut niin kiire.

  • ilona ilona

   No, onneksi suurin osa näistä taitaa jäädä ihan pysyvästi valikoimaan! ^^ Oon ihan varma että rakastuisit näihin siveltimiin :B

 3. Liisa T Liisa T

  Nappasin jo UD:n All Nighterin ja Moondust paletin. Meikkivoiteesta tykkään todella paljon ja paletti on kans aivan ihana ?

  • ilona ilona

   Se paletti on ihan mielettömän kaunis!! ?? Vähän harmittaa etten hankkinut sitä. Onneksi on ainakin se mainio meikkivoide!

 4. Mullakin All Nighter -meikkivoide hapettuu ja valitettavasti vähän oranssiksi. Muuten meikkivoide on tosi hyvä, mä tarvitsenkin juuri hyvää peittoa ja pitkää kestoa 🙂

  • ilona ilona

   Sama täällä! Se hapettuminen on aika harmillista, mutta onneksi siihen voi ainakin vaikuttaa ja varautua. Ainakin toi on niin hyvä meikkivoide muuten että sen kanssa jaksaa säätää!

 5. Mä haikailen noiden color correcting tuotteiden perään <3 Ja niiden uusien värikkäiden rajausten!

  • ilona ilona

   Noi CC-jutut on TÄYDELLISIÄ! Jos jotain suosittelen niin niitä :B

Vastaa