Skip to content

Uutta Sigmalta

Sain aiemmin syksyllä koko joukon ihania Sigma-uutuuksia kokeiluun eleveniltä, ja tässä olisi niistä jonkin verran mietteitä ja kuvia!

Sain kokeiltavaksi kaksi sivellintä ja kaksi Aura powder-monitoimituotetta, ja olen hypistellyt ja testaillut niitä aika antaumuksella koko syksyn ajan. Olen tottunut tekemään meikkipohjani meikkisienten kanssa, ja ennen kuin otin nämä kokeiluun olin aika epäileväinen sen suhteen millaista jälkeää tällaisella erikoisella kabukilla saisi aikaan. Saan beautyblendereillä sun muilla aika täydellisen meikkipohjan, joten odotukset (ja vaatimukset) oli tosi korkealla!

esaf_sigma_2 esaf_sigma_3

Sigman 3DHD kabuki on keinokuituharjaksista valmistettu, aidolla kuparilla koristeltu sivellin, jonka erikoinen muotoilu mahdollistaa nestemäisten, voidemaisten sekä puuterimaisten tuotteiden levityksen helposti ja tarkkuudella. Olen testaillut tätä meikkipuuterien ja meikkivoiteiden kanssa, ja omassa käytössä tää sopi parhaiten yhteen paksumpien meikkivoiteiden kanssa! Kokeilin levittää tällä myös Lumenen uuden seerumijutun, ja se oli tälle vähän liian ohut työpari. Urban Decayn All Nighter ja useimmat mun MACin meikkivoiteista toimi kuitenkin mainiosti tän kanssa! Kulmikas muotoilu toimi hyvin tarkkuutta vaativissa kohdissa (nenän alue ja silmänympärysiho) ja isommilla alueilla (posket ja otsa). Mulla on myös perinteisemmän mallisia kabukisiveltimiä, mutta tykkäsin tän tarkkuudesta sen verran paljon että ne on jääneet vähemmälle käytölle. Viimeistelen edelleen silmänympärysihon meikkisienellä koska mulla tuppaa kasaantumaan peitevoiteet silmänympärysihon pieniin juonteisiin ennen puuterointia, mutta muuten tällä onnistuu ihan koko naama! Jos siis etsit monipuolista ja jännää sivellintä suosittelen kokeilemaan tätä kulmikasta kaveria Sigmalta.

esaf_sigma_4 esaf_sigma_5

Toinen kokeiluun saamani sivellin oli F42 Strobing fan, joka on suunniteltu erityisesti korostustuotteiden levitykseen. Tykkäsin kulmikkaasta kabukista, mutta tätä RAKASTAN. Oon kokeillut useampaa eri sivellinmallia korostustuotteiden levitykseen, mutta nää viuhkamalliset on poikkeuksetta mun suosikkeja. Käytän yleensä korostustuotteiden levitykseen ensin Cailapin ja Mariela Sarkiman iiisoa viuhkasivellintä, ja sen jälkeen tarkennan ja vahvistan korostusta F42:lla! Voisin ihan hyvin skipata ison viuhkasiveltimen käytön ja tehdä kaiken tällä, mutta kaiken logiikan vastaisesti tuo kahden siveltimen tekniikka on arkiaamuisin nopeampi. Jep, en ymmärrä minäkään, mutta näin on. F42 on pienen kokonsa puolesta ihan mahtava esim. kulmaluun, nenän, amorinkaaren ja muiden pienten yksityiskohtien korostukseen! Oon toistaiseksi käyttänyt tätä vain puuterimaisten tuotteiden kanssa, mutta luulenpa että seuraavaksi testaan miten F42 ja Lumenen uudet korostustipat sopii yhteen.

esaf_sigma_aura_powders_1 esaf_sigma_aura_powders_2 esaf_sigma_aura_powders_3

elevenille on tullut Sigman siveltimien lisäksi myös Sigman meikkituotteita, ja olin innosta pinkeänä kun tajusin että valikoimaan oli tullut myös Sigman Aura Powderit! Nikkie Tutorials nosti Aura Powderin sävyt Nymphaea ja Pet name vuoden 2015 hittilistalle. Sen pitäisi kertoa tuotteista jotain! Pyysin nuo kaksi sävyä erikseen kokeiluun, sillä jos ne kelpasi Nikkielle, ne kelpaisi varmasti myös mulle. Ja voi pojat, ne kyllä todella kelpasi.

esaf_sigma_aura_powder_nymphaea_3

esaf_sigma_aura_powder_pet_name_3

Ylemmässä kuvassa on Nymphaea, alemmassa Pet name. Swatch- kuvassa ylempänä Nymphaea, alempana Pet name ja alimpana molempien sekoitus. Molemmissa on ihan älyttömän pehmeä ja miellyttävä koostumus! Sävyt on hentoja ja luonnollisia. Molemmissa on kiitettävästi pigmenttiä, mutta näillä ei kuitenkaan saa tehtyä ihan noin vaan poskipunaövereitä. Sävyjä on helppo kerrostaa jos kaipaa vahvempaa jälkeä, mutta itse olen tyytynyt yleensä kevyeen punaan. Aura Powderit eivät siis ole suoranaisesti poskipunia. Aura Powderit on tarkoitettu monitoimituotteiksi joita voi sävystä riippuen käyttää poskipunana, aurinkopuuterina tai koko kasvojen kirkastajana. Elisa kertoi kokeilleensa yhtä sävyä ihan koko kasvojen kirkastukseen, ja se oli kuulemma toiminut oikein mainiosti! Kokeilin itse Pet namea koko kasvoille tästä rohkaistuneena, ja se toi kasvoille ihanaa, luonnollista hehkua. Ei mitään salilta juuri tulleen punoitusta, ihan vaan luonnollista hehkua.

esaf_sigma_aura_powders_4

Näistä kahdesta sävystä Nymphaea on oma suosikkini! Myös Pet name on IHANA, taivun vaan yleensä Nymphaean kaltaisten kylmien sävyjen puoleen. Myös näiden kahden sekoitus (joka oli Nikkien suosikki) on todella kaunis! Oon samaa mieltä Nikkien kanssa, näiden kahden sekoituksesta voisi ihan hyvin tehdä vielä oman sävynsä, niin nätti se on.

Innostuin näiden perusteella ihan uudella tavalla Sigman meikeistä. Oon tiennyt että niitä on, mutta en ole päätynyt niitä juuri kokeilemaan. Nyt himoitsen mm. merkin luomiväripaletteja, jaaaaa paria sivellinsettiä.

Onko teillä suosikkituotteita Sigmalta?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta. 

Vastaa