Skip to content

Uutta Maybellinelta

Eilen tuli kivaa ylläripostia Maybellinelta! Kivaa siksi että tuotteet vaikuttaa tosi jänniltä, ja kivaa erityisesti siksi että nää on SYYSJUTTUJA!! Vannoutuneena syysihmisenä riemuitsen siitä että kohta tuo ihana, pimeä vuodenaika tulee taas ja tuo mukanaan tummat ja synkeämmät värit meikkikokoelmiin. Ah kuinka olen sitä odottanut!!! Huom. tässä EI ole sarkasmia, mä aivan aidosti ja oikeasti rakastan syksyä ja tummia värejä.

ESAF_MAYBELLINE_NEW_THINGS_1

Maybelline marssittaa elokuussa kauppoihin The Rock Nudes -paletin, joka jatkaa samalla linjalla aiempien Nudes -palettien kanssa. The Rock Nudes on kuitenkin sävymaailmaltaan tummempi ja ”rokimpi”, ihan mun juttu!

ESAF_MAYBELLINE_NEW_THINGS_2

Samaan aikaan kauppoihin saapuu Master Precise Curvy -eyeliner. Jännänmuotoiseen hylsyyn pakattu liner vaikuttaa mielenkiintoiselta! Kokeilin sitä saman tein kädelle, ja siinä se tuherrus pysyi koko illan aika ahkerasta käsienpesusta huolimatta.

ESAF_MAYBELLINE_NEW_THINGS_3

Lash Sensational on yksi  mun lemppariripsiväreistä, joten tää uusi Luscious -versio herätti välittömästi kiinnostusta. Tässä on aika jännänmallinen harja! Oon tänään todennäköisesti sutinut tätä ripsilleni, joten raportoin asap. PS. tää musta tuubi on niin paljon nätimpi kuin se alkuperäisen vaaleanpunainen!

ESAF_MAYBELLINE_NEW_THINGS_4

The Rock Nudes kiinnosti kuitenkin näistä eniten! Sävyt vaikutti tosi näteiltä, ja mukana on metallisävyjen lisäksi myös mattaa. Tuo hohtava sininen, kimmeltävä musta ja likainen kultainen oli ensisilmäykseltä kaikkein kiinnostavimman näköiset! Pikaisella swatchauskiekalla juuri nuo kolme oli vähän muita heikompia, mutta luulen että ne toimii mainisti joko vähän tahmean pohjan tai kostean siveltimen kanssa. Swatchasin nää ihan kuivalle kädelle, niin ei ollut mitään mihin tarrata kiinni! Ekassa kuvassa paletin ylärivi, tokassa alarivi.

ESAF_MAYBELLINE_NEW_THINGS_5

ESAF_MAYBELLINE_NEW_THINGS_6

Aattelin eka että tykkään ylärivistä enemmän, mutta kyllä tässä alarivissäkin on puolensa. Mattainen roosasävy on esmes aika ihana häivytyksiin!

Nää Maybellinen uutuudet tulee kauppohin elokuussa. Paletilla on hintaa noin 17,50€, ripsarilla 13,95€ ja rajauksella 13,95€!

Onko siellä muitakin syksyä kaipailevia?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

 1. Et varmaan ylläty jos sanon, että alarivi on enemmän mun juttu. 😀 Vaikuttaa runsaspigmenttisemmältä kuin Maybellinen aiemmat paletit. 🙂

  • Hehee, en kyllä ollenkaan! 😀 On ihan sun värit! <3 Tää on mun mielestä vähän parempi kuin esim. se ihan eka Nudes, joten kyllä, runsaspigmenttisempi on!

 2. Minulla on Maybellinen perus the Nudes -paletti ja se on minusta ihan mainio tapaus. Kiinnostaisi tuo Rock Nudes. Kivat syksyn sävyt. Syksyhän tässä jo kohta on…. ja joulu;)

  • Jos sulla on se perus the Nudes, niin tää on aika mainio jatke sille! Menee kivasti sekä syksyyn että siihen jouluun! 😀

 3. Anna Anna

  Ah mä rakastan sitä alkuperäistä lash sensational maskaraa! Ihan parasta mun ripsille, pysyy hyvin, pitää taivutukset ja tuuheuttaa kivasti. Täytyy ehkä kokeilla tätä uutta versiota, on nimittäin kulunut sitä alkuperäistä jo useampi putkilo 🙂

  • No sama täällä! Tykkään alkuperäisestä ihan älyttömästi, ja tää vaikuttaa onneksi vähintään yhtä kivalta!

 4. Heli Heinonen Heli Heinonen

  Toi paletti on saatava kun molemmat aiemmat jo omistankin.
  Syksy on niin rakas, eliittiä vuodenaikojen joukossa!

  • Syksy on kyllä ihan parasta aikaa! Siinä on jotain tosi erityistä ^^

 5. Aijjai mä tänään kokeilin ekaa kertaa tätä, LOVE <3

  • NO EIKÖ!! <3 <3 <3 <3

 6. Ihana paletti! Mulla on Maybellinen The Nudes ja se blushed Nudes ja hankin melko varmasti myös tämän. Olen tykännyt! Mä olen myös syksyihminen. Vaatepuolella ostan aina eniten vaatteita syksyisin! Sitäpaitsi pimeät syysillat on vaan niin ihania!

  • Suosittelen kyllä tätä lämpimästi niiden kaveriksi, niillä kolmella saa tosi kivoja yhdistelmiä!

   Heheh, mä ostan kanssa suurimman osan mun vaatteista syksyisin. Silloin on ehdottomasti paras valikoima! Ja pimeät illat, voi kyllä.

Vastaa