Skip to content

Uusivuosi Ilonan tapaan

2015 päättyy pian. Vuosi on ollut hyvä, opettavainen, palkitseva ja täynnä uusia ja mielenkiintoisia asioita. Samalla se on kuitenkin ollut uuvuttava, voimia ja hermoja syövä ja muutaman kerran ihan äärirajoille ajava. Olen nyt huomattavasti väsyneempi kuin olin viime vuonna samaan aikaan- tämä vuosi on todella jättänyt jälkensä ja syönyt naista. En erityisemmin pidä uudestavuodesta enkä juhlista sitä oikeastaan millään tavalla. En pidä raketeista- pelkään niitä ja inhoan niiden aiheuttamaa meteliä. En viihdy suurissa ihmisjoukoissa, enkä muutenkaan ole työpäivien jälkeen mitenkään erityisen seurallinen. Minulle uusivuosi on yksi ylimääräinen vapaapäivä, ja vietän sen ihan mieluusti yksin kotosalla mennyttä vuotta muistellen ja omia hommiani hääräillen. Täällä ei siis tulla tekemään minkäänlaista juhlameikkiä vuoden vaihtumisen kunniaksi, ehei. Täällä rötvätään verkkareissa ja oloasussa peiton alla. Töihin on pakko meikata, mutta kun pääsen kotiin aion vaihtaa välittömästi lepovaihteelle.

Iluna

Saan todennäköisesti huomenna postista tilaamani meikkilokerikon, ja aion viettää iltani järjestellen meikkipöytääni (joka on muuten edelleen siisti ja järjestyksessä!!!) uuteen uskoon. Meikkien hipeltely ja järjestely on minulle lepoa ja rentoutusta, joten se on oikein tervetullutta tekemistä illaksi. Aion samalla pohdiskella kulunutta vuotta, sen saavutuksia ja epäonnistumisia ja suunnitella alkavaa vuotta. En halua tehdä uudenvuoden lupauksia, mutta otan itselleni muutaman pienen projektin työn alle.

Miten te juhlitte vuoden vaihtumista? Juhlitteko ollenkaan?

PS: Ensi vuoden puolella listaillaan muuten tämän vuoden parhaat tuotteet ja asiat!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

  1. FF FF

    Rauhallisesti mennään täälläkin. Hyvää uutta vuotta muru!

    • Ihanaa uutta vuotta murunen!

  2. Uusi vuosi on juhlien turhake. Verkkarit jalkaan ja sipsejä kulhossa on minulle paras tapa juhlistaa uusia lukemia. 😀

    Mutta hyvää uutta vuotta silti!<3

    • AMEN to that! 😀 Hyvää uutta vuotta joka tapauksessa <3

Vastaa