Skip to content

Uudet,ihanat OPI:t

Tänään on viikon ainoa vapaapäivä,ja olen viettänyt sen hyvin hitaasti ja rauhallisesti nauttien siitä että mihinkään ei ole ollut kiire ja nukkua on saanut niin paljon kuin haluaa. Päivän kohokohtia ovatkin siis olleet univelkojen kuittailu ja pikainen kävelyretki lähipostiin hakemaan OPI:n maahantuojalta tilaamani lakat. (saatoin myös kuvailla tuotekuvia varastoon-meikatakin piti,mutta laiskuus iski) Miten ihania ovatkaan ne päivät jolloin suurin huolenaihe on kynsille päätyvän kynsilakan valinta. Viime aikoina stressinaiheita on ollut siinä määrin että yksikin huoleton vapaapäivä tuli todella tarpeeseen.

Lahden ystävämyynti jäi minulta välistä,mutta riemukseni pystyin vielä tilaamaan lakkoja maahantuojalta,BM Internationalilta.Mitä sitten tilasin?

Ah sitä riemua kun paljastui että lakat olivat laatikon sisällä laatikossa! Inhoan ympäri pakettia heiluvia lakkoja-ihan sama miten hyvin ne on pakattu,minusta on paljon kivempaa että ne ovat jykevästi laatikossa joka sitten on peitetty pehmusteella. 


Ja sitten ne lakat. Vasemmalta oikealle Sparrow me the drama, French Quarter for your thoughts, Bring on the bling, Glow up already ja viimeisenä Simmer&Shimmer.

Burlesque-kokoelman lakat olivat pääsyy tilauksen tekemiseen-ne menivät minulta aikanaan täysin ohi ja olen haikaillut niiden perään jo kauan. Nyt sain kaipaamani ihanuudet,ja aivan älyttömän halvalla. Sparrow me the draman jätin julkaisun yhteydessä ostamatta vaikka kokoelman muita lakkoja ostinkin,ja sekin oli jäänyt sittemmin vaivaamana. French Quarter for your thoughts päätyi tilaukseen ihan sattumalta,mutta olen tyytyväinen että sen tilasin-se on kaunis,harmahtava taupe joita ei koskaan ole liikaa.

Tässä vielä kuvat yksittäisistä pulloista!


Sparrow me the drama

French Quarter for your thoughts

Bring on the bling

Simmer&Shimmer

Glow up already!


Glitterlakat ovat yksi suurimmista heikkouksistani,ja nyt saamani ovat juuri sellaisia glittereitä josta pidän-monivärisiä,kirkaspohjaisia ja niiden sisältämä glitter on sopivan pienikokoista. 

Olen varsin tyytyväinen. Nyt jatkan vaikeaa valintaa näiden kolmen glitterlakan välillä,sillä joku niistä on pakko saada kynsille HETI.

4 Comments

  1. Aivan ihania lakkoja! Varsinkin tuo eka ja kolme viimeistä.

    • Kiitos,niin on! Oon näistä ihan onnessani 😀

  2. Bring on the bling näyttää ihanalta!

    • Se pääsikin ensimmäisenä kynsille! 😀

Vastaa