Skip to content

Uudet Inglot-viisikot+ neljä erilaista meikkiä

Kuten jo aiemmin mainitsin,ostin ihanaiselta Pandalta vähälle käytölle jääneet Inglot-viisikot. Olin tästä erityisen innoissani,sillä toisen valitsemista väreistä löytyy aina jotain sellaista mihin en ehkä itse olisi tarttunut,mutta josta sitten kuitenkin pidän ihan älyttömästi. Ja näinhän tässä sitten kävi.
Paletit sellaisena kuin ne Pandan kanssa koottiin käyttämättä jääneistä väreistä

…Ja paletit sellaisena kuin ne sitten itse kotona kokosin

Vasemmanpuoleisessa paletissa on ylhäältä alas-järjestyksessä PEARL 393,AMC SHINE 44,AMC SHINE 16,PEARL 451,PEARL 428. Oikeanpuoleisessa paletissa on ylhäältä alas-järjestyksessä PEARL 418,PEARL 446,PEARL 434,PEARL 402,PEARL 395.


Palettien väreistä on löytynyt muutamia aivan ehdottomia suosikkeja-muutamia mainitakseni PEARL 434,PEARL 402 ja AMC SHINE 16. Näistä kaksi ensimmäistä ovat olleet varsin ahkerassa käytössä!

Otin asiakseni tehdä palettien väreillä muutaman meikin eräänä päivänä,ja tässä lopputulos. En enää millään muista mitä kaikkea olen näissä käyttänyt-mutta käyttämäni värit sentään muistan! Kirjoitan ne erikseen joka kuvan kohdalle. 


PEARL 393,AMC SHINE 16,PEARL 428

AMC SHINE 44&16,PEARL 451&393

PEARL 418,446,434,402,395

PEARL 395,402,434

Olen todella iloinen siitä että ostin paletit! Olen saanut käyttööni useita sellaisia värejä joita en olisi itse ostanut-ja joista kuitenkin pidän ihan älyttömästi. Pelaan itse yleensä liian varman päälle ja ostan todella omaan makuuni sopivia värejä Inglotilta. Pandan valitsemat värit ovat mieleisiä,mutta niissä on monta sellaista joita en olisi osannut itse edes vilkaista. Kiitos siis vielä,ihana! <3

Pelaatteko te varman päälle Inglot-värien kanssa? Entä mikä neljästä silmämeikistä on suosikkinne?

8 Comments

 1. Tuo sini-keltainen on ihan mieletön! Itse en ole kokeillut Inglotin luomivärejä, mutta ainakin kuvien perusteella niissä on upea pigmentti. 🙂

  • Näissä todella on! Yhteenkään Inglotin väriin ei ole tarvinnut pettyä. 🙂

 2. Tykkään hirveästi Inglotin matte-väreistä, mutta pearlit on mun meikkaustyylille todella vaikeita. Muussaan niiden sävyt tunnistamattomaksi ja kiukuttelen sitten :). AMC Shine on hiukan helpompi, sillä ne ei ole tavallisesti niin hohtavia.

  Mulla niin syyhyttäis koota uusi Inglot paletti matte-napeista. Ihana vihreä Grasshopper (lellikkipaletilla on oma nimikin…) on väreillä koreilua, joten olen valmis kokeilemaan Inglotin kanssa.

  Minun lemppari on meikki nro. 2

  • Pearlit on ihania,mutta vaatii totuttelua! Ne on mun lemppareita,mutta se johtuu puhtaasti siitä että tykkään vaan siitä että meikki kiiltää ja kimaltaa.

 3. Ensimmäinen ja kolmas ovat ehdottomasti mun suosikit meikeistä. Tuo Pearl 434 on mun ostoslistalla kunhan vaan joskus raskis taas ostaa muutaman Inglotin.

  • Pearl 434 on ihana! Voi sen ostaa yksittäisenäkin ;D

  • Voi tietenki, mutta en mää postikuluja ala yhdestä luomiväristä maksaan, niin sitten ku tilaan niin tilaan useampia kerralla 😀

  • Ah,aivan. Tyhmä kato ajatteli että liikkeestä eikä käynyt edes mielessä että netistä tilaa 😀

Vastaa