Skip to content

Urban Decay Vice 2: Voodoo Betrayal

Aika esitellä ensimmäinen uudella, ihanalla ja rakkaalla Vice 2- paletilla tehty meikki! Vaikka aluksi meinasin testata paletin vihreitä ja kultaisia sävyjä, päädyin silti käyttämään ensimmäisessä meikissä paletin kahta violettia. (pronssia ja kultaista käytin perjantaina, mutten ehtinyt kuvaamaan meikkiä- myöhemmin sitten) Vaaleampi duochrome-sävy Betrayal oli rakkautta ensisilmäyksellä, enkä voinut vastustaa sitä-en mitenkään. Lähdin siis liikkeelle siitä, ja päädyin yhdistämään sen tummempaan Voodoohon. 

Kulmaluulle pääsi vaalea Habit. Betrayal siis koko luomella, ja Voodoo varjostuksena. Tämä oli pikainen kokeilu ja tein meikin vain yhteen silmään, mutta haluan tehdä tästä ihan kunnon meikin ja yhdistää näihin silmiin joko verenpunaisen tai tummanvioletin huulipunan. Pidin tästä meikistä ihan älyttömästi! Ja tämä on vielä sen verran vaalea että menee helposti arkimeikkinä. 


Mitä pidätte ensimmäisestä Vice 2- kokeilusta?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Vice 2 Betrayal
-Urban Decay Vice 2 Voodoo
-Urban Decay Vice 2 Habit
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Art Deco Angel Eyes Mascara saatu

11 Comments

 1. Aaa! Toi sävy on niin hieno, katsoin heti Eikon swatcheista sen lemppariksi. Mulla on UD:n luomivärikynä sävyssä Morphine ja se näyttää ihan samalta. Loves. Tällä sävyllä lisää meikkejä!

  • Ooo Morphine kuulostaa siis siltä että mun on pakko hankkia se jossain vaiheessa. Tällä on tulossa lisää meikkejä, no hätä! Tää on sen verran läpikuultava että luulen että kerrostus tumman värin päälle voi olla aika jännän näköistä!

 2. Ruu Ruu

  Oi, tykkään kovasti!

 3. Tää ja ne eilisen lilat meikit on kyllä hirmu ihania kaikki!

  • Kiitos, oon niihin itsekin todella tyytyväinen! ^^

 4. Mulla oli tänään myös Betreyal-päivä, mutta en voinut kuvata meikkiä. Huomenna uudestaan :). Kaunis laadultaan hiukan läpikuultava sävy. Nätti meikki sillä tosin tulee <3

  • Nättiä jälkeä sillä todella tulee! Oon ihan onnessani siitä että tuo on todella hiukan läpikuultava- onnistuu kerrostelu helpommin. 😀

 5. Tuo sävy on niin kaunis! Ja meikki on upea 🙂

Vastaa