Skip to content

Urban Decay Vice 2 Lovesick X-rated

Urban Decayn Vice 2- paletti on jäänyt viime aikoina hiukan vähemmälle huomiolle kaiken uuden ihanan alla, ja se on väärin. Nyt esiteltävänä oleva meikkikin on tehty jo hyvän aikaa sitten. Asialle on ehdottomasti tehtävä jotain, sillä kyseinen paletti on todellinen herkku, ihan mieletön aarre! 

Sen lisäksi että itse paletti on ollut huomiotta, on muutama sen väri ollut täysin käyttämättä sen saapumisesta saakka. Tähän epäkohtaan halusin viimeksi tarttua, ja lähdin kehittämään silmämeikkiä kolmen käyttämättä olleen värin ympärille. Vaaleanpunaiset X-rated ja Coax oli helppo yhdistää, ja niille vahvaa kontrastia tuomaan valitsin mustan glitterpitoisen Lovesickin. 

X-rated pääsi sisänurkkaan tuomaan hiukan valoa, ja Coax päätyi koko luomelle. Lovesick häivytettynä keskellä luomea, ja sisänurkassa hyvin voimakkaana varjostuksena. Lovesick on puolipeittävä musta, mutta kuten näkyy, voimakkaalla kerrostuksella siitä saa hyvinkin peittävän! Sen sisältämä glitter ei tosin tartu ihoon kovin hyvin, vaan vaatii varmasti UDEPP:tä tahmeamman pohjustuksen. Mattamustana Lovesick kuitenkin toimii hyvin! 

Teen hyvin, hyvin harvoin tämäntyyppisiä vaaleanpunaisia meikkejä. Naked 3-paletin vaaleanpunaiset eivät ole tämänkaltaisia barbipinkkejä, joten niihin on ollut helpompi sopeutua. Tällaiset vaaleanpunaiset taas vaativat hiukan totuttelua-kuin myös näin vahva kontrastiero meikissä käytettyjen värien välillä. 

Miten te käytätte vaaleanpunaista meikeissä? Olen tottunut tämänkaltaisiin vaaleanpunaisiin huulilla ja poskilla, mutta silmät vaativat vielä totuttelua!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Vice 2 X-rated
-Urban Decay Vice 2 Coax
-Urban Decay Vice 2 Lovesick
-Urban Decay Vice 2 Dope
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Big Bold mascara

2 Comments

  1. Ihana, tykkään ihan mielettömästi tuon paletin X-rated sävystä. 🙂

    • Se on ihana! En tajua miksi en kokeillut sitä jo aiemmin 😀

Vastaa