Skip to content

Urban Decay Theodora-paletti

Urban Decay kuuluu suosikkimerkkeihini-meikkiarsenaalistani löytyy molemmat Naked-paletit,Smoked-paletti sekä Glide on-eyelinereita,meikinpohjustajia sekä kiinnityspuuteri. Joten kun ensimmäiset kuvat Oz-the great and powerful-elokuvan teeman mukaan tehdyistä paleteista tihkui julkisuuteen,sekosin täysin. Odotin kärsivällisesti lisätietoa paleteista,ja ostopäätös oli sinetöity ensimmäiset Theodora-paletin swatchit nähtyäni. Puhumattakaan itse paletin ulkoasusta-olisin luultavasti ostanut paletin ihan vain sen kuoren takia vaikka itse sisältö olisikin ollut huono.

Eipä ollut. Paletin neljä itsenäistä sävyä ja kaksi kaksoissävyä ovat kaikki tuttua ja turvallista Urban Decay-laatua-ne levittyvät täydellisesti,ovat samettisia ja pysyvät kuin synti(etenkin kun alla on UDEPP). Paletin sävyillä saa tehtyä helppoja ja yksinkertaisia arkimeikkejä sekä näyttävämpiä iltameikkejä. Kaksiväriset napit ovat mielestäni hiukan huonolaatuisempia kuin yksiväriset,mutta laadukkaita ne ovat silti. Pigmenttiä niissä tuntuu olevan hiukan vähemmän. 

 Seuraavissa kuvissa näkyy  paletin ruskeilla sävyillä toteutettu arkimeikki ja kuinka se on myöhemmin muunnettu iltameikiksi lisäämällä siihen paletin muita sävyjä.Paletti ja sen värit


Hyvin pikainen swatchaus


Aamulla kuvattu paletilla tehty ruskea arkimeikki


Meikissä väreinä Broken,Bewitch ja West


Aamun meikkiä muokkaamalla toteutettu iltameikki

Lisäsin ruskeaan meikkiin Spell-napin molempia sävyjä varsin runsaalla kädellä.


Alkuperäisen meikin pohja on vielä nähtävissä,mutta se on muuttunut täysin.


Paletin mukana tulee Super Saturated high gloss lip color sävyssä Theodora ja Glide on eye pencil sävyssä Zero.

Theodora-paletti on mielestäni todella onnistunut ja monipuolinen! Kaipaatteko siitä lisää meikkikuvia? Mitä piditte itse paletista?

Vastaa