Skip to content

Urban Decay Smoked-paletti ja meikki

Urban Decay julkaisi viime syksynä Naked-palettien rinnalle tummemman Smoked-paletin,jonka hankin itselleni heti sen ilmestyttyä. Kyseisellä paletilla väkersin myös oman polttarimeikkini. Värit ovat hyvinlevittyviä ja samettisia,ja pysyvät erinomaisesti. Olen tehnyt paletilla myös vaaleampia arkimeikkejä ja yhdistellyt sitä Naked-palettien kanssa. 

Seuraavissa kuvissa näkyy kaksi paletilla tekemääni meikkiä,molemmat tummia. Harmaa versio on enemmän minua ja tehty samalla tekniikalla kuin vappumeikki,violetti taas on minulle itselleni erikoisempi. Molemmissa meikeissä on pohjana UDEPP,ripsissä Yves rocherin volume-mascara ja kulmissa Yves rocherin kulmakynä nro 2.

Paletti on kompakti ja helppo ottaa mukaan. Vetoketjun ansiosta se pysyy hyvin kiinni. 

Värien nimet näkyvät selvästi,kuin myös paletin mukana tullut glide on eye pencil  sävyssä Perversion.

Pikaiset swatchit-vasemmalta oikealle ylhäällä Kinky,Freestyle,Mushroom,Backdoor,Blackout,Barlust,Rockstar ja  Evidence. Alhaalla Loaded ja Asphalt.

Koko luomella Mushroom,varjostuksena Asphalt ja Blackout

Koko luomella Rockstar,pohjalle tehty rajaus Perversionilla. Varjostuksena  Blackout.Olen ollut Smoked-palettiin todella tyytyväinen. Väreissä on runsaasti pigmenttiä,ja ne pysyvät todella hyvin. Värien laaduissa ei ole eroja,kuten esimerkiksi Theodora-paletin väreissä. 

Oletteko tutustunet Smoked-palettiin? Mitä piditte sillä toteutetuista meikeistä.ja kaipaisitteko niitä lisää?

8 Comments

 1. Haluun tehdä tollaisen tumman luumuisen silmämeikin! En ole saanut sellaista koskaan onnistumaan, varmaan monestakin syystä (välineet, taidot….), mutta se olis ihanaa vaihtelua mun iänikuisen samanlaisena pysyvään juhlameikkiin!

  • Tuo luumuinen oli yllättävän helppo tehdä! Räpelsin jotain sen enempää ajattelematta ja se onnistuikin yllättävän hyvin 😀

 2. Oletko kokeillut siinä ohjekirjasessa neuvottuja meikkejä? Itseäni tuo paletti kiinnostaisi kovasti, mutta tummia sävyjä löytyy kyllä jo entuudestaan ”tarpeeksi”.

  • Jos ihan rehellisiä ollaan niin selasin sen ohjekirjasen läpi,naurahdin ja pistin sen jonnekin. Nyt en sitä enää löydä 😀 Muistan että ne lehtisessä olleet ohjeet oli ihan kivoja,mutta eivät niin erikoisia etteikö itse samanlaisia keksisi. Muuten kyllä voin tuota palettia suositella-se on todella monipuolinen,laadukas ja kiva kaveri Naked-paleteille!

  • Katselin joskus niiden mukaan tehtyjä videoita YouTubesta ja ohjeet vaikuttivat hyvin yksityiskohtaisilta, joten sen takia se kiinnostaa. Itse harvemmin teen niin ”monimutkaisesti”. Toisaalta joidenkin värien yhdistämistä en ehkä ihan heti itse kokeilisi.

   Niin, mulla ei ole Naked-palettiakaan; olin jo melkein hankkimassa sitä, mutta sitten tuli tämä, ja nyt en osaa päättää, kumman haluaisin (ensin)…

  • Itse suosittelisin ensin jompaa kumpaa Naked-palettia! 🙂 Tää sitten niitä täydentämään. Oon yhdistellyt kaikkia kolmea ristiin 😀

   Ne ohjeet todella on siinä lehtisessä todella yksityiskohtaisia. Theodora-paletin mukana tuli kortti jossa oli yhteen meikkiin ohje,ja myös siinä on selitetty ihan joka ikinen kohta. Kummankaan Nakedin mukana ei ohjeita tule.

  • Joo, Naked2 olisi tietenkin se ”järkevä” valinta (voiko näin sanoa kalliista paletista 😛 ), mutta en tiedä, tulisiko kuitenkaan käytettyä neutraaleja sävyjä niin usein, tällä hetkellä ainakaan. Smokedin mukana kun vielä tulisi muutakin kivaa, huulikiilto ei niin kiinnosta. No, katsellaan. Varmaan nuo molemmat tulee joskus hankittua.

  • Smokedissa on kyllä enemmän ihan kunnon värejä-Naked 2:ssa on ihan vaan murrettuja vihreitä ja sit ruskeita ja harmaita. Silläkin saa näyttävää,muttei tietenkään samassa mittakaavassa kuin Smokedilla. Kovin vaikea sanoa että mikä niistä kannattaa hankkia ensin kun itse oon hankkinut sitä mukaa kun noita on julkaistu 😀

Vastaa