Skip to content

Urban Decay Shattered Face Case

Se tuli vihdoin ulottuvilleni myyntiin,ja sorruin välittömästi. Urban Decayn upea,ihana Shattered Face Case. Face Caseja julkaistiin kaksi,tämä Shattered sekä Anarchy,mutta Shattered on näistä kahdesta ehdottomasti se ihanampi! Katsokaa nyt näitä kuvia!

 Kuvat täältä 

Rakastuin paletin kanteen ensisilmäyksellä,se on ihan mieletön. Myös värit ovat ihania-sopiva arkimeikkiin,mutta tarpeeksi tummia jotta paletilla saa myös voimakkaan iltameikin. Luulen että tästä saattaa tulla uusi matkapalettini mukana olevien poskipunien takia-jälleen vähemmän tavaraa mukana kuljetettavaksi!

Love Child-Lip Color vaikuttaa täydelliseltä arkiväriltä,ja musta Zero-rajauskynä on jo todettu käytössä hyväksi ja toimivaksi. 

Nyt vain odotellaan että posti toimittaa tämän ihanuuden käsiini!

Omani tilasin HQHairilta,hintaa oli noin 34€,eli ihan siedettävä hinta tämänlaatuisesta paletista!

Oletteko sortuneet Face Caseihin tai juuri julkaistuun Vice 2-palettiin?

6 Comments

  1. Mä sorruin Vice 2, nyt kun ei joutuisi kolmea viikkoa odotteleen. Ennen Briteistä tuli paketit viikossa, nykyisin joutuu odotteleen 2-3 viikkoa monesta paikasta.

    • Mietin samaa! Mun paketti oli lähtenyt jo tänä aamuna,eli tosi nopeasti-nyt vain toivotaan että olisi perillä samaa vauhtia!

  2. Eiii, mie en ala! Mie oon nähny näitä Youtubessa, mut oon ollu niin tyytyvänen, kun en ollu nähny niitä vielä meidän suunnalla myynnissä. Voi ei, mua säälittää mun pankkitili jo nyt, vaikka palkkapäivä oli alle viikko sitten…

    • Voi ei,pahoittelen! 😀 Onneksi tämä on suhteessa muihin tarjolla oleviin paletteihin aika edullinen!

  3. Onpas onnistuneen oloinen matkapaletti! En alkanut himoita itselle, mutta tällainen olisi kyllä aikas jees lahjaidea, nuo sävytkin on tuommoisia ”helppoja” ja pakkaus on niin nätti.

    • Tämä on ihan loistava lahjaidea! Pitääpä pistää itsekkin muistiin,tiedän että lähipiirissä on ihmisiä jotka voisivat tästä pitää!

Vastaa