Skip to content

Urban Decay Perversion Mascara

Ei kai teillä tule jo Urban Decay korvista ulos? Ei? Hyvä, sillä nyt olisi vuorossa uuden lemppariripsivärini esittely. Urban Decaylta, tietty.

ESAF_URBAN_DECAY_PERVERSION_MASCARA_2

Sain ensikosketuksen Perversion- ripsiväriin Naked on the run-paletin mukana tulleen minikoon kautta jo kaaaauan sitten. Minikoko alkoi vedellä viimeisiään hiukan ennen kuin UD lanseerattiin Suomessa, ja täysikokoinen versio oli ensimmäisten joukossa ostoslistalla. Minikokokin riitti useammaksi kuukaudeksi, joten olin ehtinyt muodostaa jo aika lopullisen käsityksen ripsiväristä ennen täysikokoisen tuotteen hankkimista.

ESAF_URBAN_DECAY_PERVERSION_MASCARA_3

Perversion on vesiliukoinen ripsiväri. UD kuvaa ripsivärin koostumusta kermaiseksi ja  juuri sopivan kosteaksi. Ripsille UD lupaa tuuheutta ja pituutta. Pehmeä koostumus kerrostuu ripsille vaivatta, eivätkä ripset näytä useankaan kerroksen jälkeen paakkuisilta tai tönköiltä. Ripsivärin harja on iso ja pullea, mutta ei kuitenkaan sieltä isoimmasta päästä. Epäilin alkuun harjan käytännöllisyyttä, mutta se osoittautui käytössä oikein toimivaksi. Pidän yleensä huomattavasti pienemmistä harjoista, mutta tämä oli oikein tervetullut poikkeus!

ESAF_URBAN_DECAY_PERVERSION_MASCARA_6

ESAF_URBAN_DECAY_PERVERSION_MASCARA_4

ESAF_URBAN_DECAY_PERVERSION_MASCARA_5

Perversionilla saa näyttävää ja peittävää jälkeä jo yhdellä kerroksella. Kuten jo aiemmin sanoin, ripsivärin kerrostus onnistuu vaivatta. Kerrostus onnistuu ihan yhtä hyvin teki sen sitten saman tien edellisen kerroksen jälkeen tai myöhemmin päivällä- jälki on yhtä siistiä. Omassa käytössäni Perversion ei ole varissut lainkaan, ja vesiliukoisuudesta huolimatta se on kestänyt hyvin sekä kuumuutta että pientä sadetta.

Ripsivärin pakkaus on omaan makuuni aika just eikä melkein. Metallisen musta tuubi violetilla tekstillä on ihana ja kivan yksinkertainen. Pidän itse eniten tällaisista tasaisista ja selkeistä ripsivärituubeista ilman mitään ihmeempiä muotoiluja. Yksinkertainen on kaunista ja silleen. Ripsivärin laadusta kertonee jotain jo pelkästään se että ostin tuotteen täysikokoisena käytettyäni varsin riittoisan näytteen ihan loppuun saakka. Perversion on paras vesiliukoinen ripsiväri jota olen kokeillut vuosiin. Olen lämpimällä vedellä poistettavien ripsivärien ystävä ja suosin niitä aina tilaisuuden saadessani. Perversion peittosi kuitenkin kaikki aiemmat suosikkini, ja olen käyttänyt jo hyvän aikaa pelkästään sitä. Olin aluksi varautunut, sillä pelkäsin vesiliukoisen ripsarin leviävän ympäri naamaa pienenkin sadekuuron mukana, mutta onneksi olin väärässä.  Perversion on vesiliukoiseksi ripsariksi todella kestävä, ainakin omassa käytössäni!

ESAF_ISADORA_VOLUME_LASH_STYLER_MASCARA_5

Ja sitten niitä käyttökuvia. Yllä kuva ilman Perversion- ripsaria, alla kuva yhden Perversion- kerroksen kanssa. Kuvat ovat eri meikistä, mutta sivuutetaan se- tärkeintä on että ero ripsivärittömän ja ripsivärillisen kuvan välillä näkyy. Omiin ripsiini yksi kerros Perversionia tuo sekä pituutta että tuuheutta juuri arkimeikkiin sopivasti. Isolla harjalla väri levittyy ripsiin helposti ja nopeasti.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_10

Olen kokeillut kerrostaa ripsiväriä enemmänkin, ja aika vaivattahan se sujuu. Kahdessa viimeisessä kuvassa on kolmisen kevyttä kerrosta Perversionia, ja vaikka tuuheuttaja pituutta on tullut lisää, ripset näyttävät edelleen omaan makuuni siisteiltä. En tykkää käyttää tekoripsiä, maksimissaan ripsitupsuja- ja Perversionin kanssa en tarvitse niitäkään.

ESAF_URBAN_DECAY_PERVERSION_MASCARA_7

ESAF_UD_NAKED_BASICS_RAPTURE_2

Hintaa Perversion- ripsivärillä on noin 23 euroa. Ripsiväriä saa Helsingin ja Tampereen Sokokselta sekä Sokoksen verkkokaupasta. Olen itse ollut omaan ostokseeni kaikin puolin tyytyväinen, ja se on peitonnut aika monta muuta suosikkiani. 20+ euroa alkaa lähennellä omaa kipurajaani kun ripsivärien hinnoista puhutaan (yhden Guerlain- ripsarin olen ostanut, meni aika reilusti tuon kipurajan yli….) mutta Perversionista maksan sen mielelläni. Olen aika merkki- ja tuoteuskollinen kun löydän itselläni toimivan tuotteen, joten ennustan myös Perversionille ja minulle pitkää yhteistaivalta.

Mitä te vaaditte ripsiväriltä? Millainen on hyvä ripsiväri?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

14 Comments

 1. Ooo mitkä ripset! Upea lopputulos, täytyy pitää mielessä ripsariostoksilla 🙂

  • Suosittelen lämpimästi! Oon tykännyt tästä ihan älyttömästi!

 2. Nättiä jälkeä kyllä tekee!

  • Niin tekee, ja vielä kestävää sellaista!

 3. Itsellä tämä ensi kertaa ripsillä ja Wau sanon minä!

  • Wau on oikea reaktio! 😀

 4. Oooh! Eikä edes pahan hintainen!

  • No eikö!! Hinta on vielä aivan kestettävä, ja tästä laadusta vielä- oi kyllä.

 5. Elisa Elisa

  Ihan törkeen tuuheuttavaa jälkeä haluan. Isadora on haluuni vastannut tähän mennessä parhaiten Big Boldilla ja Volume Stylerilla. Mut Perversion-vinkki kyllä muistetaan tiskillä ens kerralla!

  • Törkeen tuuheuttava on oikea vaatimustaso. Big Bold on kiva, samoin Volume Styler! Omalla kohdalla tämä pieksee ne molemmat, mutta ripsarit toimii kaikilla niin eri tavalla…

 6. No haluan ripsiväriltäni vaatimattomasti kaiken. Reilusti pituutta, tuuheutta, kestoa, taivutusten pitävyyttä. Harvassa ovat moiset 😀

  • :DDD Oikea asenne!! 😀 Harvassa kyllä on noihin kaikkiin kriteereihin vastaavat, mutta onneksi niitä on!

 7. Myy Myy

  Jos tätä saisi vedenkestävänä, niin kokeilisin heti 🙁

  • Toivottavasti UD tajuaisi sysäistä sellaisen markkinoille asap!

Vastaa