Skip to content

Urban Decay Naked Heat

Hei muruset! Mun oli tarkoitus palata vähän venähtäneeltä lomalta Anastasia Beverly Hillssin Subculture- paletin parissa, mutta koska Urban Decayn Naked Heat- paletti julkaistaan Suomessa TÄNÄÄN päätin kuitenkin pistää ilmoille omat kuvani ja ajatukseni tästä uutuuspaletista.

Onnistuin saamaan Naked Heatin hyppysiini jo viime viikolla, sillä paletti livahti Sokoksen verkkokauppaan hiukan etuajassa myyntiin. Paletti poistui sieltä aika nopeasti valikoimasta, mutta omani ehdittiin lähettää. Olen ehtinyt siis tehdä tuttavuutta tämän kaunokaisen kanssa jo noin viikon verran!

Tiesin haluavani Naked Heatin heti kun näin siitä ensimmäiset pressikuvat. Rakastan lämpimiä sävyjä, ja Naked Heatin sisältämät sävyt näyttivät juuri sopivan erikoisilta mutta kuitenkin nakusävyiltä. Luonnollisilta, you know! Pidin myös hiukan kirkkaammasta pakkausdesignista suunnattomasti. Pisteet kotiin siitäkin siis.  Pahvipakkauksen sisäkannen tulitikut olivat hauska lisä!

Naked Heat- paletti sisältää kaksitoista täysin uutta luomivärinappia – näitä värejä ei siis löydy muista paleteista! Sävyvalikoima on omaan makuuni sopivan laaja, mukana on sekä ihan vaaleita sävyjä että syvempiä tummia sävyjä. Paletista löytyy myös useampi sekä häivytyksiin että varjostuksiin sopiva sävy! Tämä on näin viikon käytöllä heittämällä paras lämminsävyinen nudepalettini, ja omasta mielestäni paras Urban Decayn Naked- paleteista.

Swatchasin paletin sävyt jälleen kuivalle iholle ilman pohjustusta. Swatchasin nämä samaan aikaan ABH:n Subculturen sävyjen kanssa, ja mun on mainittava että Naked Heatin sävyjen laatu oli siihen verrattuna ensiluokkainen. Näissä on pigmenttiä JA nää levittyy ja häivyttyy samettisen pehmeästi. AI ETTÄ.

Kuvassa oikealta vasemmalle järjestyksessä Ounce, Chaser, Sauced ja Low blow.

Kuvassa oikealta vasemmalle Lumbre, He devil, Dirty talk ja Scorched.

Kuvassa oikealta vasemmalle Cayenne, En fuego, Ashes ja Ember.

Omat suosikkini paletin väreistä ovat tällä hetkellä Lumbre, He devil, Low blow ja Chaser.  Jokin näistä (tai kaikki nämä) ovat olleet silmilläni jo useamman päivän ajan! Yritän saada tällä toteutettuja meikkejä blogin puolelle lähiaikoina. Meikkikuvainspis on ollut vähän hakusessa, mutta ehkä se palautuu ihan vaan yrittämällä? Toivotaan näin!

Urban Decayn Naked Heat tulee tänään myyntiin Sokokselle ja Stockmannille, ja toivottavasti myös verkkoon!

Kiinnostaako Urban Decayn uusin lisäys Naked- perheeseen?

8 Comments

 1. Nanna/KultainenKynsilakka Nanna/KultainenKynsilakka

  Tää on eka naku joka muaki kiinnostas,IHANA ♡_♡

  • ilona ilona

   Tää on ihan mieletön! Oon käyttäny tätä nyt joka päivä siitä alkaen kun ostin tän ja ai että! <3

 2. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Äh nää sun swatchit on kyllä vähän liian herkulliset! Mä aattelin, että en tartte, mulla on samaa sarjaa aika paljon, mutta nää sun kuvat!!! EN TIEDÄ ENÄÄ MITÄ AJATELLA. (Ja ihanaa, että oot back!)

  • ilona ilona

   Hihihii kiitos ❤❤ NO SIIS. TAVALLAAN et tarvii tätä koska tiedän et sulla on vastaavia, mutta tää on IHANA. PS on aika jees olla back ❤

 3. Nananna Nananna

  Hei kivaa et oot taas täällä! Mäkin oon ajatellut etten tätä tarvi, mutta tää postaus ei nyt auttanut siihen ajatukseen.. ?

  • ilona ilona

   Kiva olla täällä! Loma teki hyvää, mut niin teki tänne paluukin! Ja hehee, tää paletti on aika jees. 😀

 4. Noora Noora

  Hei ihanaa, nyt niitä muitakin postauksia kehiin Ilona ❤ Mulla on ollu sua ikävä!

  Siis mähän joudun nyt häpeäkseni myöntämään, että multa ei löydy vielä YHTÄÄN Naked-palettia! Ainoastaan Viva la Divan kaksi halpaa kopiota (Nudie ja Nudie2), mutta nehän nyt ei varmasti oo laadullisesti lähellekään näitä. Naked 3 on mua eniten kiinnostanut ja se on roikkunut ikuisuuden ostoslistalla. Voi kun joskus raaskis sen ostaa. No tää Heat sitten. Siis aivan tosi upea paletti ja ihanan näköiset sävyt, MUTTA. Ehkä jotenkin kuitenkin liian ”samansävyinen” kokonaisuus, siksi ei tule sellaista ”pakko saada”-fiilistä.

 5. Tekisi niin mieli ostaa tämä, mutta mulla on ihan liikaa lämpimän neutraaleja luomivärejä että yritän hillitä itseni! Vaikka swatchit kyllä näyttää niin upeilta!

Vastaa