Skip to content

Unohtunut LOTD Mushroom Rockstar

Vaikka loppuviikosta oli kiire ja blogin puolella hiukan hiljaisempaa,meikkasin silti joka päivä. Tämä meikki oli unohtunut kameran muistikortille,ja muita kuvia tutkiessani se löytyi. Tänään en ole meikkaillut (vaan levännyt ja katsonut roskarealityjä) joten julkaisen tämän nyt jotta tällekin päivälle olisi jokin meikki!

Tämä meikki oli Smoked-kokeilu,jossa käytin hopeanharmaata Mushroomia ja violettia Rockstaria. Kulmaluulle pääsi jälleen nude Kinky. 

Pidin tästä,mutten yhtä paljon kuin tästä Smoked-kokeilusta. Periaatteessa tässä meikissä ei ole mitään vikaa-mutta jotenkin se ei vain napannut. No,tulipahan kokeiltua!

Aion aloittaa Smoked-viikon maanantaina ja käyttää ensi viikon ajan ainoastaan Smoked-paletista löytyviä luomivärejä. Katsotaan millaista jälkeä saan aikaiseksi!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Smoked Mushroom
-Urban Decay Smoked Kinky
-Urban Decay Smoked Rockstar
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

6 Comments

  1. Kaunis meikki, muhun uppoaa aina murretut, harmahtavan violetit sävymaailmat. Mushroom on yksi mun kaikkien aikojen suosikeista ja onneksi mulla on se kahdessa paletissa, niin ei ihan heti lopu. Smoked viikko tulee mulle tarpeeseen, koska en oo käyttänyt sitä läheskään tarpeeksi ja Highlands vie nyt multa liikaa huomiota 😀

    • Kiitos! 🙂 Hahah,ihan samasta syystä mä Smoked-viikon pidänkin-etten jäisi täysin jumiin Highlandsiin ja Bonne Étoileen! 😀

  2. Tykkään! Mushroom on jo nimenä niin kiva, että mulla todellakin pitäisi olla se. Missäs kaikissa paleteissa se taas asuukaan?

    • Ainakin Smoked-paletissa,muista en tiedä! 😀 Sen saa myös yksittäisnappina. Yritin pikagooglata että olisko se muissakin paleteissa (selvästi on jos Johiksella on se kahdessa) mutta en ole saanut vielä aamukahvia joten tulos on heikko.

    • Mulla on Mushroom Smokedin lisäksi Book of Shadows kakkosessa ja lisäksi se on ollut ainakin siina Alice -paletissa. Nykyisin vielä saatavilla olevista se taitaa olla Dangerous -paletissa ja niin kuin Iluna jo sanoi, niin saa myös yksittäisenä nappina 🙂

    • Onneksi Johis tiesi! 😀 <3

Vastaa