Skip to content

Unohtunut LOTD Clarinsin matkapaletilla

Mieheni oli pääsiäisenä laivalla, ja toi tuliaiseksi Clarinsin Travel exclusive Make-Up Compact-paletin. Paletista löytyy neljä luomiväriä ja neljä huulipunaa- kaikki kauniita, neutraaleita arkisävyjä. Käytin palettia varsin ahkerasti kuluneella viikolla, ja esittelenkin nyt meikin jonka tein tasan samalla tavalla useampana päivänä. 

Silmämeikissä käytin paletin vaaleinta ja tumminta sävyä, ja koko luomella paletin kaunista harmaata taupea. Pahoittelen ettei itse paletista ole vielä kuvia- joudutte nyt kuvittelemaan itse miltä sävyt näyttävät siihen asti että saan kuvattua ne! 

Paletilla saa tehtyä yllättävän monipuolisia meikkejä, mutta olen jumiutunut tähän yhteen. Tämä on varsin minulle tyypillinen turvameikki- neutraali, helppo ja nopea toteuttaa ja kuitenkin siedettävä ja siisti. Nyt jälkeenpäin ajatellen olisin voinut tehdä meikistä hiukan tummemman- taidan kokeilla sitä seuraavalla kerralla! 

Paletista löytyvistä neljästä huulipunasta yksi nousi heti yli muiden- upea, murrettu vanha roosa on ihan täydellinen sävy arkimeikkejä varten! Harmittaa ettei paletin sävyillä ole nimiä- ehkä keksin niille omat. 

Hiukan harmittaa että sorruin näin nopeasti uudestaan nudemeikkeihin- pitää hiukan petrata, sillä innostuin itse värimeikeistä niin kovasti. Tämä oli kuitenkin kivaa vaihtelua- ja välillä on vain parempi pysytellä niissä tutuissa ja turvallisissa asioissa. Tämä viikko on ollut niin kiireinen ettei ihmeellisemmille kikkailuille ole ollut aikaa! Toivottavasti seuraava olisi hiukan rauhallisempi…

Nappaako tällainen turvameikki? Mitä muuten pidätte selektiivisten merkkien matkaseteistä? Itse rrrakastan niitä- kaikki setit on ihan huippukivoja! 

Olen muuten vielä tänään Kierrätystehtaalla, joten tulkaahan moikkaamaan!

Silmät:

-UDEPP
-Clarins Make-Up Compact Palette
-Yves Rocher kulmakynä
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-Biotherm Skin Best CC-voide Light
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Lavera So Fresh mineral rouge powder Velvet Plum

Huulet:

-Clarins Make- Up Compact Palette

8 Comments

 1. Ihanan sävyinen meikki. Olet kaunis! <3

 2. Nuo setit on ihan parhaita, saa testattua edullisesti montaa eri tuotetta kalliilta merkiltä.
  Upean värinen tuo huulipuna 🙂

  • Niin on! En ole pitkään aikaan ostaut/ saanut matkasettejä, joten olin tästä tosi innoissani.

   Ja tuo huulipuna on ihana!

 3. Mulla on yks Clarinsin matkapaletti, mutta en jotenki oo tullu kavereiks sen kanssa.. Just kivoja neutraaleja sävyjä, mut oon käyttäny sitä ehkä 2 kertaa.

  • Niihin tottuminen vie kyllä välillä aikaa!

 4. Tosi nätti meikki, sopii sulle todella hyvin! Toi huulipunasävykin on aivan ihana!

Vastaa