Skip to content

TYLSÄÄ

Tajusin tänään että musta on tullut meikkien suhteen tylsä ja aika yllätyksetön, ja se alkoi ottaa päähän oikein urakalla. Tykkään meikkaamisesta, se on mulle rentoutumiskeino ja aivan äärettömän rakas harrastus. Rakastan värikosmetiikkaa ja inspiroidun suunnattomasti värikkäistä, mielikuvituksellisista ja uskaliaista meikeistä. Ja mitä mä itse teen? Näitä.

esaf_lotd_peach_fizz_1

Periaatteessa onnistuneita ja oikein kivoja mutta TYLSIÄ meikkejä. Tiedän että osaan meikata oman naamani hyvin, TIEDÄN että osaisin tehdä sen mielikuvituksellisemmin ja jännemmin, mutta jotenkin kuluneen vuoden aikana olen ollut todella tylsä ja kaavoihin kangistunut. Ilman mun ja Annan pelimeikkejä olisin oikeasti jo ihan menetetty tapaus. Ja hei, ennen kuin kukaan vetää  hernettä tai herneenpalkoa nenään, tässä on kyse nyt ihan vaan mun omasta mielipiteestä ja mun henkilökohtaisesta mausta meikkien suhteen. Jokainen tekee tasan mistä tykkää jne.

esaf_lotd_peach_fizz_3

Asiaa enemmän pähkäiltyäni tajusin etten oikeasti enää haasta itseäni. En aseta  mitään ihmeellisempiä haasteita tai lähde kokeilemaan jotain uutta ja tosi jännää ilman jotain erityistä ärsykettä, esim. just nää pelimeikit. Mulla on vaikka mitä jänniä ja oikeesti erilaisia tuotteita, mutta en lähde leikittelemään niillä niin kuin esim. pari vuotta sitten tein. Pysyn turvallisissa ja tutuissa väreissä enkä ees yritä meikkailla esim. mulle haastavalla violetilla tai sinisellä. Jos teen jotain ”jännää” teen sen vihreällä tai oranssilla, jotka on mulle tuttuja ja turvallisia värejä. Meikkaan aina samalla hyväksi todetulla tavalla enkä lähde kokeilemaan mitään uutta. En voi syyttää tästä ketään muuta kuin itseäni, ja oon oikeasti aika pettynyt itseeni.

ESAF_LOTD_PANDEMONIUM_1-1-1

Mietin syitä tälle taantumiselle, ja päällimmäiseksi tuli mieleen ajanpuute. Kun mietin enemmän, niin ei sekään ole syy. Mulla ei ole lapsia, ei enää koulua kesken, ei muita aikaavieviä harrastuksia (okei pelit joo mut silti) eikä esim. vuorotyötä. Aikaa siis on. Musta on tainnut tulla vaan laiska. Jos meikkaan, meikkaan kokeilujonossa olevilla tai vastaostetuilla tuotteilla, ja ne on yleensä aika turvallisia sävyiltään. Monesti viikonloppuisin vaihtoehtona on joko meikkailla, kuvata tuotteita tai viettää aikaa perheen kanssa, ja oon valinnut jälkimmäisen vaihtoehdon. Se ei ole huono vaihtoehto, mutta se on helpoin. Mulla on ollut muutama eri meikkisarja työn alla IKUISUUDEN (mm. se Dark Souls, ehheh) jotka toisi tosi helposti vaihtelua rutiineihin. Oonko jatkanut sitä? En.

Mulla ei oikeestaan ollut mitään oikeeta asiaa, halusin vaan saada tän turhautumisen ja ärsytyksen ulos. 😀 Nyt kun tiedostan tän asian aion oikeasti tehdä tälle jotain- oli aika karua kattoa kuluneen vuoden meikkikuvia ja tajuta että siellä on vaan pari oikeesti erilaista ja ees jotenkin mielikuvituksellista meikkiä. Niitä sais olla aika paljon lisää.

Onko siellä muita tuttuun ja turvalliseen jämähtäneitä meikkaajia?

4 Comments

 1. Mulla on ihan sama juttu tuon ajankäytön kanssa. Mulla on kyllä reilusti vapaa-aikaa, mutta olen valinnut viettäväni sen miehen ja satunnaisesti muun perheen ja ystävien kanssa. Mä en ota tylsästä meikkaamisesta stressiä, mutta mun tekisi mieli olla vähän aktiivisempi päivittämään blogia. Blogijumi kyllä stressaa.

  Mun silmään nuo meikit on upeita, eikä ollenkaan tylsiä, mutta tiedän kyllä mitä tarkoitit postauksella. ?

  • ilona ilona

   Tiedän tunteen! Otan tän meikkijutun kanssa vähän blogijumina, koska haluaisin että mulla olis blogissa jännempiä meikkejä! 😀 Älä ota blogijumista stressiä, kaikki ajallaan. Kyllä se päivitystahti siitä muuttuu kun on sen aika!

   Ja kiitos, merkitsee paljon kun sanot noin! <3

 2. Niina/Oh so many reasons-blogi Niina/Oh so many reasons-blogi

  Mulla menee kausittain, mutta hiusten sävyn vaihdoksen myötä sain taas uutta intoa meikkaukseen. Ennen kävi paremmin lämpöisenruskeat sävyt, mutta nykyisin aina kun kampaajan jälkeen vaalea taittaa sinne tuhkaan ja hopeaan pari viikkoa, ei mieleni tee yhtään tarttua lämpöisiin ruskeisiin vaan kylmiin sävyihin! Nyt taas roosat sävyt ja naku3 käytössä eniten. 🙂

  Siitä tuli mieleen, että eikö sun hiusten radikaali värinmuutos innoittanut sua uusiin värimaailmoihin ja meikkausfääreihin? 🙂 Ihania meikkejä sulla joka tapauksessa vaikka itse tylsänä ne koetkin! <3

  • ilona ilona

   Kiitos paljon! <3

   Haha, kyllä se innosti, mutta oon käytellyt aika surutta ihan mitä vaan sävyjä hiusten väristä huolimatta jo ennestään, niin tää muutos ei tuonut mitään suurta innostusta niiden osalta. 😀 Luulen että ruskan sävyt innostaa enemmän!

   Ja oi että, sulle kyllä sopii roosan sävyt ihan täydellisesti.

Vastaa